Női kézi: a CSM Bucuresti világbajnok holland kapust igazolt

A román CSM Bucuresti női kézilabdacsapat a hivatalos honlapján bejelentette, a nyáron érkezik Tess Wester, a holland válogatott kapusa.

Női kézi: a norvégok után hollandok érkezhetnek a CSM-hez

Norvég válogatott játékosok után hollandokkal is megerősítené keretét a következő szezonra a CSM Bucuresti női kézilabdacsapata. A Prosport internetes portál szerint a román bajnokság éllovasának kiszemeltjei Tess Wester kapus és a korábbi győri, Yvette Broch beálló.

Női kézilabda: távozik az Odensétől a világbajnok kapus

Tess Wester, az Odense női kézilabdacsapatának holland válogatott kapusa az idény végén távozik a dán együttestől – számolt be róla a klub hivatalos honlapja.

Női kézi: egy győri jelölt az IHF év legjobbjának járó elismerésre

A Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) a hivatalos honlapján nyilvánosságra hozta a 2019-es év legjobb női játékosának járó díj jelöltjeit. A BL-címvédő Győri Audi ETO KC-ből a norvég Stine Oftedal szerepel a listán, amelyen a világbajnok holland válogatott kiválóságai dominálnak.

Női kézi-vb: túl korán örült, gólt kapott a holland kapus – videó

Mint beszámoltunk róla, a Japánban zajló női kézilabda-világbajnokság A-csoportjának 4. fordulójában Hollandia 36–23-ra legyőzte Szerbiát. A mérkőzésen a hollandok kapusára, a 30 százalékos védési hatékonysággal záró Tess Westerre nem lehetett panasz – még akkor sem, ha egyik alkalommal kissé korán kezdett ünnepelni egy védés után…

Nem csak ügyesek! Íme, az Eb legcsinosabb kézilabdázói – képek

A végéhez közeledik a 2018-as női kézilabda Európa-bajnokság, így összeállították a franciaországi torna tíz legcsinosabb játékosát tartalmazó listát, amelyen a magyar válogatott két tagja is helyet kapott. Szubjektív listánk közel sem teljes, ezzel természetesen lehet vitatkozni. Ön szerint ki hiányzik a felsorolásból?

Női kézi: sokkolta a norvég kapust, hogy a nyakára hozták Westert

A német Bietigheimet a szezon végén elhagyó Tess Wester a dán Odense női kézilabdacsapatában folytatja pályafutását, három szezonra kötelezte el magát. A 24 éves holland válogatott kapus érkezése miatt elképzelhető, hogy Emily Sandónak távoznia kell, a még több évre érvényes szerződéssel rendelkező norvég hálóőrt teljesen sokkolta a hír.

Videó: az első máris a legszebb, egy kapusé az év gólja

Látványos gólt dobott Tess Wester, a VfL Oldenburg kapusa a HC Leipzig ellen, ami a szurkolók szavazatai alapján a női kézilabda Bundesliga 2014–2015-ös szezonjának gólja lett. Nézze meg, miért!


Kézilabda Eb: Tudta-e?