Akit a sztárélet felfalt – 2010-ben LeBron James mellett játszott, most hajléktalan

Néhány nappal ezelőtt megdöbbentő fotó látott napvilágot LeBron James korábbi csapattársáról, Delonte Westről. A 36 éves korábbi kosaras jelenleg hajléktalan, s a karrierje során megkeresett 16 millió dollárjából (ez átszámítva mintegy 4.78 milliárd forint…) semmi sem maradt. Ám nem West az egyetlen, aki súlyos milliókat tapsolt el – ez a probléma rendkívül jelentős a major sportok világában.

NFL: Brees Favre, Fitzgerald Owens előtt az örökranglista 2. helyén

Péntek hajnalban kezdetét veszi a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2018-as szezonjának 11. fordulója, amelyben a liga két legjobb mérlegével álló csapata összecsap egymással. Addig is, itt vannak a 10. forduló legérdekesebb statisztikái.

NFL: gyilkossági ügy, balhék – a Hírességek Csarnokának legújabb tagjai

A Hírességek Csarnokába idén beválasztott Ray Lewis, Randy Moss, Terrell Owens hármas ugyan a pályán mindent megtett azért, hogy kiérdemelje a megtiszteltetést, de azon kívül nem mindig az egyenes utat járta.

NFL: szomorú primadonna – a legenda belefáradt a bohócszerepbe

Nyolcvanmillió dollárt tapsolt el Terrell Owens, az egyik legjobb, de kiállhatatlan természetű NFL-játékos, akit most választottak be a Hírességek Csarnokába – kicsit későn.

Super Bowl: „Legyőzni a döntőben Bradyéket? A torkukra kell lépni!”

Már csak egy meccs van hátra a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2017-es idényéből, s a 2004-es szezonhoz hasonlóan a New England Patriots és a Philadelphia Eagles néz egymással farkasszemet. A Sasok akkori játékosa, Terrell Owens is megszólalt az 52. Super Bowl kapcsán, elmondta, szerinte mivel nyerhet korábbi csapata Tom Bradyék ellen.

NFL: Owens az edzőket hibáztatja a Cincinnati gyenge szerepléséért

A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) 2010-es szezonjának egyik legnagyobb negatív meglepetése a Cincinnati Bengals gyenge szereplése. A tavaly még a rájátszásban szereplő klubnak idén esélye sincsen a playoffra, és a csapat elkapója, Terrell Owens szerint ezért elsősorban az edzők felelősek.  

NFL: a Pittsburgh elveszítette veretlenségét, Owens történelmet írt

A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) 4. fordulójának vasárnap esti mérkőzésein elveszítette veretlenségét a Pittsburgh Steelers: a 2008-as bajnok a Baltimore Ravenstől szenvedett vereséget.

NFL: botrányhősök egy csapatban - Terrell Owens a Bengalsnél

A harminchat éves Terrell Owens megegyezett a Bengals vezetőivel, hogy a következő szezonban a Cincinnatiben folytatja pályafutását. A balhéiról elhíresült elkapó így egy csapatban játszhat a profi amerikaifutball-liga (NFL) egy másik nagy botrányhősével, Chad Ochocincóval.

Öregedő botrányhős munkát keres az NFL-ben

Bár szinte mindenhonnan botrányos körülmények között távozott, és képességei sem a régiek, Terrell Owens, az NFL egykori sztárelkapója állítja, még helye lenne a ligában.

Owens 4 TD-jét még a Pats újabb erődemonstrációja sem veheti el

A Dallas a vártnál nagyobb csatában 28-23-ra verte a Washingtont az észak-amerikai amerikaifutball-bajnokság (NFL) 11. fordulójának rangadóján. A mérkőzésen Terrell Owens négy touchdownt szerzett. Ismételten sima győzelmet aratott a New England Patriots, ezúttal a Buffalo Bills ellen (56-10). Győzött az Indianapolis Colts is, igaz a címvédő megszenvedett a Kansas City Chiefs ellen (13-10). A Miami Dolphins továbbra is nyeretlen.


Kézilabda Eb: Tudta-e?