-->
Profi ökölvívás: Stevenson esélyt sem adott Cloudnak

Az előzetes várakozásoknál jóval könnyebben, aktuális kihívójának, a korábbi IBF-bajnok Tavoris Cloudnak esélyt sem adva védte meg első ízben WBC félnehézsúlyú világbajnoki címét Adonis Stevenson.

Ökölvívás: Hopkinsnak Murat ellen kell megvédenie az övét

Az IBF szervezet felszólította újdonsült félnehézsúlyú világbajnokát, Bernard Hopkinst, és a 2011 óta kötelező kihívói posztot betöltő Karo Muratot, hogy kezdjék meg a tárgyalásokat egy közös mérkőzésről.

Profi ökölvívás: Bernard Hopkins 48 évesen újra világbajnok!

Bernard Hopkins egyhangú pontozással legyőzte Tavoris Cloudot a Nemzetközi Bokszszövetség (IBF) félnehézsúlyú világbajnoki övéért rendezett mérkőzésen, ezzel ő lett minden idők legidősebb bokszolója, aki (jelentős szervezetnél) profi vb-címet szerzett, saját korábbi rekordját átadva a múltnak.

Bernard Hopkins ismét vb-övre hajt

Bernard Hopkins újra a ringben! A 48 éves veterán félnehézsúlyban ácsingózik az IBF világbajnoki trónjára. Tavoris Cloudnak nemcsak a vb-cím, hanem a veretlensége is tét. Meg csak úgy mellékesen: Hopkinst nem egyszerű legyőzni.

Ökölvívás: Hopkins márciusban, 48 évesen újra ringbe száll

2013. március 9-én New Yorkban lép legközelebb szorítóba az elnyűhetetlen bokszlegenda, Bernard Hopkins, ellenfele pedig az IBF félnehézsúlyú világbajnoka, Tavoris Cloud lesz.

Profi boksz: Cloudnak Erdei után a Murat elleni meccse is elmaradt

A félnehézsúlyú világbajnok Tavoris Cloudnak egy éven belül a második meccse maradt el. Tavaly december 31-én Erdei Zsolttal bunyózott volna, de a magyar öklöző sérülés miatt lemondta a meccset, ezúttal pedig a német-örmény Karo Murat ellen tervezett összecsapása maradt el.


Kézilabda Eb: Tudta-e?