Férfi kézilabda NB I: a Veszprém 40 gólig jutott Tatabányán

A férfi kézilabda NB I keddi játéknapján a Telekom Veszprém 40–25-re legyőzte a Tatbányát, a Veszprémi KKFT 25–21-re nyert a Dabas ellen.

Férfi kézi El: pont nélkül zárta a csoportkört a Tatabánya

A Grundfos Tatabánya 32–28-as vereséget szenvedett Ljubljanában, az RK Trimo Trebnje vendégeként a férfi kézilabda Európa-liga csoportkörének záró, 10. fordulójában.

Férfi kézi NB I: a Telekom Veszprém esélyt sem adott az Egernek

A Telekom Veszprém 44–28-ra legyőzte az Egert a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján.

Férfi kézi NB I: győzelemmel tért vissza a Tatabánya

A Tatabánya 30–24-re legyőzte a Komlót a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján.

Férfi kézi El: a Tatabánya újabb csoportmeccse marad el

Elhalasztották a Grundfos Tatabánya KC keddi mérkőzését a férfi kézilabda Európa-liga csoportkörében. A klub közösségi oldalának vasárnapi bejegyzése szerint az európai szövetség (EHF) arról tájékoztatta a tatabányaiakat, hogy Császár Gábor csapata, a svájci Kadetten Schaffhausen keretében koronavírusos megbetegedés történt, ezért nem lehet lejátszani a keddre tervezett idegenbeli találkozót, amelynek az új időpontját később jelölik ki.

Férfi kézi El: a Tatabánya két góllal kikapott szlovén ellenfelétől

A Tatabánya 28–26-ra kikapott a szlovén Trebnjétől Győrben a férfi kézilabda Európa-liga csoportkörében, az idénybeli első nemzetközi mérkőzésén.

Férfi kézi El: engedélyt kapott a halasztásra a Tatabánya

Mint ismert, két játékost leszámítva a Grundfos Tatabánya férfi kézilabdacsapatának valamennyi tagja elkapta a koronavírust, így a magyar csapat kérésére elhalasztották az első két mérkőzését a férfi kézilabda Európa-liga csoportkörében.

Férfi kézi: két kivétellel az egész keret koronavírusos a Tatabányánál

Két játékostól eltekintve a Tatabánya férfi kézilabdacsapatának valamennyi tagja elkapta a koronavírust – hangzott el az M4 Sport kedd délelőtti Sporthíradójában.

Férfi kézi: újabb pozitív esetek, veszélyben a Tatabánya El-szereplése

A férfi kézilabda NB I-ben szereplő Tatabányánál egyelőre nagy kérdőjel a további menetrend, miután hétfőn két újabb játékosnak is pozitív lett a koronavírustesztje.

Férfi kézi NB I: három bajnokija is elmarad a Tatabányának

A Tatabánya férfi kézilabdacsapata a hivatalos közösségi oldalán adott tájékoztatást, miszerint az alakulat soron következő három bajnokija (Mol-Pick Szeged, Telekom Veszprém, Csurgó) egyaránt elmarad.

Kézi: a magas páratartalom miatt szakadt félbe a Tatabánya meccse

A pálya alkalmatlansága miatt félbeszakadt kedden Grundfos Tatabánya-Csurgói KK férfi kézilabda-edzőmérkőzés.

Kézi El: a Tatabánya és a Siófok a csoportkörben kezd

Az Európai Kézilabda-szövetség honlapján megjelent az Európa-ligába nevezett csapatok listája. Eldőlt, hogy a nőknél a Siófok, a férfiaknál pedig a Tatabánya kiemelt lesz, így a csoportkörben kezdi meg a szereplését.

Férfi kézilabda: Borbély Ádám az újonc veszprémieknél is látja a lehetőséget

Tatabánya után az NB I-es újonc Veszprémi KKFT-hez igazolt a válogatott kézilabdakapus, Borbély Ádám, aki az új szerepben is látja a célt és a lehetőséget.

Férfi kézi NB I: két fiatal beállót igazolt a Tatabánya

A Tatabánya férfi kézilabdacsapata a hivatalos közösségi oldalán jelentette be, hogy Bognár Nándor és Nemes Richárd a gárdánál folytatja a pályafutását.

Férfi kézi NB I: az Orosháza nyerte meg az újoncok csatáját

Az Orosháza házigazdaként négy góllal legyőzte az ugyancsak újonc Vác csapatát a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján.

Férfi kézi NB I: továbbra sincs pontja a Vecsésnek

A sereghajtó Vecsés öt góllal kikapott Mezőkövesden a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján.

Kézi BL: A Veszprém az egyik fő esélyes a final fourra – Ortega

Hiába vezetett többször is négy góllal az első félidőben a Hannover-Burgdorf férfi kézilabdacsapata a Tatabánya vendégeként, a magyarok 28–25-re győztek az EHF-kupa csoportkörében. A találkozó után az NSO Tv stábja a német csapat két veszprémi kötődésű spanyoljával, vagyis Carlos Ortega vezetőedzővel és Cristian Ugaldéval beszélgetett.

Kézi: Rosta még ritkán gondol a szegedi BL-meccsekre; Matics sajnálja, hogy elmegy

Hiába vezetett többször is négy góllal az első félidőben a Hannover-Burgdorf férfi kézilabdacsapata a Tatabánya vendégeként, a magyarok 28–25-re győztek az EHF-kupa csoportkörében. A találkozó után az NSO Tv stábja Vladan Matics vezetőedzővel, illetve a nyártól Szegeden játszó ifjabb Rosta Miklóssal beszélgetett.