WTCR: Michelisz és Nagy sok pontot szerzett a legutolsó futamon

Gilles Magnus aratott győzelmet a túraautó-világkupa (WTCR) történelmének utolsó futamán. A dzsiddai versenyhétvége záró viadalán még Viktor Davidovszki, illetve a 2022-es bajnok, Mikel Azcona állhatott fel a dobogóra. Michelisz Norbert a negyedik, Nagy Dániel a hetedik helyen zárta a versenyt. A pole pozícióból rajtoló Tassi Attilát kilökték, így ezt a futamot sem tudta befejezni.

WTCR: Berthon nyert Michelisz előtt a dzsiddai első futamon

Rajt-cél győzelmet aratott Nathanaël Berthon a túraautó-világkupa (WTCR) utolsó versenyhévégéjének első futamán. A belga pilóta mögött Michelisz Norbert ért célba, harmadikként Tom Coronel látta meg a kockás zászlót. Tassi Attila és Nagy Dániel is nehéz futamon van túl, amelyet végül be sem tudtak fejezni.

WTCR: Michelisz az első sorban az utolsó időmérőn; Azcona a bajnok!

Nathanaël Berthon nyerte meg a túraautó-világkupa (WTCR) dzsiddai versenyhétvégéjének időmérőjét, aminek már második szakasza bajnokavatást hozott. Mikel Azcona ugyanis behozhatatlan előnyre tett szert a pontversenyben, így a spanyol versenyzőé a sorozat utolsó bajnoki címe. Michelisz Norbert a második helyen zárta a kvalifikációt, így az első sorból vághat neki a főfutamnak, míg Tassi Attila a második versenynek vághat neki a pole pozícióból.

WTCR: Tassi és Michelisz a top 10-ben Szaúd-Arábiában

Gilles Magnus zárt az élen a túraautó-világkupa (WTCR) utolsó versenyhétvégéjének első, míg Nathanaël Berthon a második szabadedzésén. A vb-éllovas Mikel Azcona második és negyedik hellyel készült az időmérőre, míg a magyarok közül Tassi Attila zárt legelőrébb. A Honda magyarja az első tréningen az ötödik, a másodikon a tizedik pozíciót foglalta el. Michelisz Norbert kilencedik és hatodik, Nagy Dániel tizenkettedik és tizenötödik hellyel hangolt a folytatásra.

WTCR: Michelisz domináns győzelmet aratott a bahreini 2. futamon – videó

A hetedik helyről rajtolva aratott győzelmet Michelisz Norbert a túraautó-világkupa (WTCR) bahreini versenyhétvégéjének második futamán. A dobogón Esteban Guerrieri és Nicky Catsburg ünnepelhetett a magyar versenyzővel, Nagy Dániel a 10. helyen látta meg a kockás zászlót.

WTCR: Azcona nyert; Michelisz második az első bahreini versenyen

Mikel Azcona aratott győzelmet a túraautó-világkupa (WTCR) bahreini versenyhétvégéjének első futamán. Mögötte Michelisz Norbert és Nathanaël Berthon következett, míg Tassi Attila a kilencedik, Nagy Dániel a tizenegyedik, Boldizs Bence a tizenharmadik helyen látta meg a kockás zászlót.

WTCR: Azcona a pole-ban, Michelisz a 2. sorban Bahreinben

Mikel Azcona nyerte meg a túraautó-világkupa (WTCR) bahreini versenyhétvégéjének időmérőjét. Ennek értelmében a bajnoki pontversenyt vezető spanyol pilóta rajtolhat a pole pozícióból az első futamon, amelyet Michelisz Norbert a negyedik helyről kezdhet meg. Tassi Attila egy ezredmásodperccel maradt le a kvalifikáció harmadik szakaszáról, s a hatodik pozícióból várhatja a piros lámpák kialvását a nyitó viadalon.

WTCR: Michelisz a top 5-ben a bahreini időmérő előtt

Esteban Guerrieri zárt az élen a túraautó-világkupa (WTCR) bahreini versenyhétvégéjének második szabadedzésén. Mögötte Néstor Girolami és Mikel Azcona következett, míg a magyar indulók közül Michelisz Norbert az ötödik, Tassi Attila a tizenkettedik, Boldizs Bence a tizennegyedik, míg Nagy Dániel a tizenötödik pozícióban zárt.

WTCR: átalakult mezőnnyel és Berthon elsőségével indult a bahreini hétvége

Nathanaël Berthon bizonyult a leggyorsabbnak a túraautó-világkupa (WTCR) utolsó előtti versenyhétvégéjének első szabadedzésén. A bahreini nyitányon a negyedik pozícióban végző Michelisz Norbert volt a leggyorsabb a magyar versenyzők közül.

WTCR: az idény végén megszűnik a sorozat – hivatalos

A túraautó-világkupa (WTCR) 2022-es szezonjából hátralévő két versenyhétvége után nem lesz folytatás a sorozatban – olvasható a hivatalos honlapon megjelent közleményben. A WTCR versenyeit szervező Discovery Sport Events ugyanis másképpen képzeli el a túraautóversenyzés jövőjét.

WTCR: újabb zengős győzelem; Michelisz negyedik a 2. versenyen

Rob Huff nyerte meg a túraautó-világkupa (WTCR) franciaországi versenyhétvégéjének második futamát. A dobogóra még Mehdi Bennani és Mikel Azcona állhatott fel – utóbbit Michelisz Norbert engedte el a verseny hajrájában, így a magyar versenyző a negyedik helyen ért célba Anneau du Rhinben. Tassi Attila a kilencedik lett, az ismét peches Nagy Dániel a 12. pozícióban látta meg a kockás zászlót.

WTCR: Berthon nyert, Michelisz 4. lett az első versenyen

Nathanaël Berthon aratott győzelmet a túraautó-világkupa (WTCR) franciaországi versenyhétvégéjének első futamán. Másodikként a pole pozícióból induló Néstor Girolami ért célba, a dobogóra még Gilles Magnus állhatott fel, ám utóbbit megbüntették a futamot követően, így Mikel Azconáé lett a harmadik hely. Michelisz Norbert így negyedikként zárt, Nagy Dániel nyolcadikként ért célba. Tassi Attila futamának egy defekt vetett véget idő előtt.

WTCR: Girolami pole-ban; Michelisz nyolcadik Franciaországban

Néstor Girolami szerezte meg a pole pozíciót a túraautó-világkupa (WTCR) második franciaországi versenyhétvégéjének időmérőjén. Mögötte Nathanaël Berthon és Mikel Azcona végzett, míg a magyarok közül Michelisz Norbert a nyolcadik, Tassi Attila a 11., Nagy Dániel a 12. helyre kvalifikálta magát.

WTCR: Magnus nyert, Michelisz 4. lett a vallelungai 2. futamon

Gilles Magnus aratott győzelmet a túraautó-világkupa (WTCR) olaszországi versenyhétvégéjének első futamán. A dobogóra még Nathanaël Berthon és Mikel Azcona állhatott fel. Michelisz Norbert a negyedik helyen ért célba, a futam elején a második pozícióban autózó Tassi Attila nyolcadikként látta meg a kockás zászlót.

WTCR: Michelisz és Tassi is a top 5-ben az első futamon Vallelungában

Néstor Girolami nyerte meg a túraautó-világkupa (WTCR) olaszországi versenyhétvégéjének első futamát. Michelisz Norbert sokáig harcolt a harmadik helyért, ám a dobogóra végül Mikel Azcona és Gilles Magnus állhatott még fel. Michelisz a negyedik helyen ért célba, ötödikként Tassi Attila látta meg a kockás zászlót Vallelungában.

WTCR: Girolami pole-ban; Michelisz harmadik az olaszországi időmérőn

Néstor Girolami szerezte meg a pole pozíciót a túraautó-világkupa (WTCR) olaszországi versenyhétvégéjének időmérőjén. Mögötte Mikel Azcona és Michelisz Norbert zárt, míg az első ötös sorát Nathanaël Berthon és Esteban Guerrieri egészítette ki. Tassi Attila a hatodik helyet szerezte meg.

WTCR: Michelisz a leggyorsabb az olaszországi időmérő előtt

Michelisz Norbert készülhet a legjobb idővel a túraautó-világkupa (WTCR) olaszországi versenyhétvégéjének időmérőjére. A magyar versenyző mögött Mikel Azcona és Nathanaël Berthon zárt a délutáni edzésen, míg az első ötös sorát Mehdi Bennani és Néstor Girolami egészítette ki. Tassi Attila két hetedik hellyel hangolhat a kvalifikációra.

WTCR: Tassi második; Michelisz a top 5-ben Portugáliában

Rob Huff aratott győzelmet a túraautó-világkupa (WTCR) portugáliai versenyhétvégéjének második futamán. Mögötte Tassi Attila és Mikel Azcona szelte át a célvonalat, míg Michelisz Norbert az ötödik lett. Nagy Dániel kiesett.

WTCR: Urrutia nyert, Michelisz negyedik Portugáliában

Santiago Urrutia aratott győzelmet a túraautó-világkupa (WTCR) portugáliai versenyhétvégéjének első futamán. Mögötte Yann Ehrlacher és Néstor Girolami szelte át a célvonalat, míg a magyarok közül Michelisz Norbert a negyedik, Tassi Attila a kilencedik, Nagy Dániel a tizenkettedik pozícióban zárt.

WTCR: Michelisz 5. a portugál időmérőn, Tassi az első sorban a 2. futamon

Santiago Urrutia nyerte meg a túraautó-világkupa (WTCR) portugáliai versenyhétvégéjének időmérőjét, így a Lynk & Co uruguayi versenyzője rajtolhat a pole pozícióból az első futamon. Michelisz Norbert bejutott a kvalifikáció harmadik szakaszába, s az ötödik helyről kezdheti majd meg azt a viadalt, míg a második futamon – a kilencedik pozíciójának köszönhetően – Tassi Attila a második helyről várhatja a piros lámpák kialvását.


Kézilabda Eb: Tudta-e?