Honvéd: volt klubjánál nem értik Courts menesztését

Nem állítjuk, hogy alapjaiban rengette meg a Honvédnál hétfőn lezajlott edzőváltás a nemzetközi futballvilágot, de azért Skóciában akadt némi visszhangja a Kispesten történteknél, lévén a menesztett Thomas Courts maga is skót, s az előző klubjánál, a Dundee Unitednél jelenleg vezetőedzőként dolgozó Liam Fox nem is ment el szó nélkül volt főnöke munkanélkülivé válása mellett.

NB I: Batik a góljával bizonyította a Honvédnak, kár volt elengedni – Hornyák

A labdarúgó NB I 11. fordulójában a Puskás Akadémia 1–0-ra megverte odahaza a Budapest Honvédot. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.

NB I: Örülök, hogy a szurkolók is a csapatba követelik Lukicsot – Courts

A labdarúgó NB I 10. fordulójában a Bp. Honvéd fennállása 3000. bajnoki mérkőzésén 2–2-re végzett a Mezőkövesddel, amely négy forduló után szerzett újra pontot. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.

NB I: Hiányzott a csapatomból a bátorság és a kvalitás – Courts

A Ferencváros magabiztosan nyert 3–1-re a Budapest Honvéd ellen a labdarúgó NB I 5. fordulójában. A mérkőzés után a két vezetőedző értékelt. 

NB I: Lehet, érdekes lesz, amit mondok: jól futballoztunk, de... – Kuttor Attila

Hiába szerzett már a meccs elején vezetést a Vasas, végül a Honvéd szerezte meg az idénybeli első győzelmét a labdarúgó NB I 4. fordulójában. A 2–1-es kispesti sikerrel zárult mérkőzés után a két vezetőedző értéket. 

NB I: A találkozó elején irányítottunk – Courts a Honvéd négygólos veresége után

A labdarúgó NB I 2. fordulójában a Mol Fehérvár 4–0-ra megverte odahaza a Honvédot. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.

NB I: A Honvédnak időre van szüksége; a ZTE-nél keresik az új ikonokat

A ZTE FC gyűjtötte be a labdarúgó NB I 2022–2023-as idényének első három pontját, miután az 1. forduló nyitó meccsén 1–0-ra nyert a Budapest Honvéd otthonában. A találkozó után a két vezetőedző értékelt. 

NB I: a Lokinál, a ZTE-nél és a Honvédnál is új korszak veszi kezdetét

Pénteken este a Budapest Honvéd–ZTE mérkőzéssel rajtol a labdarúgó NB I 2022–2023-as idénye, amelynek kezdetét megelőzően sorra vesszük az élvonal csapatainak nyári felkészülését, illetve átigazolásait. A második részben a legutóbb a mezőny második felében végzett három együttessel, a Debrecennel, illetve a nyitó mérkőzést játszó Zalaegerszeg, Honvéd párossal foglalkozunk. A három klubban közös, hogy nemcsak vezetőedzőt, hanem sportigazgatót is váltottak a nyáron.

NB I: A Honvéd mezét viselni felelősséggel jár – Courts

A szlovéniai edzőtábor után két és fél napos pihenőt kaptak a Budapest Honvéd labdarúgói a nemrég kinevezett skót szakvezetőtől, Tam Courtstől, aki már nagyon várja, hogy a Bozsik Arénában, a saját szurkolóik előtt is pályára lépjenek a fővárosi piros-feketék.

Honvéd: Nem a szavak, a tettek embere vagyok – Tam Courts

Hétévesen a Honvéd volt az első csapat, amelyet először látott élőben játszani, negyvenévesen a kispestiek vezetőedzője lett a skót Tam Courts, aki az eddigi benyomásairól, az elvárásokról és a fiatalok esélyéről nyilatkozott lapunknak.

NB I: spanyol és szerb szakemberrel teljes a Honvéd stábja

A Budapest Honvéd hivatalos honlapján számolt be róla, hogy Tam Courts munkáját asszisztens edzőként Djordje Kamber, kapusedzőként Vlada Avramov, videoelemzőként pedig Sinkó Balázs segíti, de visszatér az erőnléti edző, Lázár Zsolt is, továbbá szerb és spanyol asszisztensekkel is bővült a kispestiek stábja.

Honvéd: Tam Courts lett a kispestiek vezetőedzője

A skót Tam Courts váltja a szerb Nebojsa Vignjevicset a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd kispadján, jelentette be a csapat hivatalos honlapja.

Honvéd: távozott skót csapatától az egyik edzőjelölt, hamarosan aláírhat

Amint arról beszámoltunk, a múlt héten a Honvédtól menesztett vezetőedző, Nebojsa Vignjevics helyére több kiszemelt is akad, és közülük az egyik, a skót Dundee Uniteddel 4. helyen záró, így a csapatot 10 év után újra európai kupaporondra vezető Tam Courts kedd kora délután közös megegyezéssel távozott klubjától.

Honvéd: horvát vagy skót edző érkezhet Kispestre

A csütörtök este elköszönő Nebojsa Vignjevics utódját még nem nevezte meg a Honvéd labdarúgócsapata, de borítékolható, hogy a folytatásban is külföldi szakember ülhet a kispadon.


Kézilabda Eb: Tudta-e?