Tour de France: 17 millióért kelt el Pogacar sárga trikója

A Tour de France országúti kerékpáros körversenyen bajnok szlovén Tadej Pogacar győztesnek járó sárga trikójáért 47 ezer eurót (17 millió forintot) fizettek egy jótékonysági árverésen pénteken.

Hihetetlen győzelem – Tadej Pogacar mindent vitt a Tour de France-on

A három éve még a Magyar körversenyen tekerő Tadej Pogacar örökre emlékezetes, minden szempontból történelmi sikert aratott élete első Tour de France-án.

Tour: Pogacar megérkezett a csúcsra a magyar kapitány szerint

Tadej Pogacar megérkezett a csúcsra a Tour de France megnyerésével a magyar országúti kerékpárosok szövetségi kapitánya, Dér Zsolt szerint.

Tour de France: „Pogacar bolonddá tette a stopperórát” – sajtóvisszhang

A nemzetközi sajtó elsősorban az egy nappal a 22. születésnapja előtt diadalmaskodó szlovén Tadej Pogacar teljesítményét méltatta a vasárnap zárult Tour de France országúti kerékpáros-körversenyt követően – írja az MTI.

Tour: Pogacar az első szlovén és a második legifjabb győztes

Tadej Pogacar első szlovénként nyerte meg a Tour de France országúti kerékpáros-körversenyt.

Tour de France: még csak most lesz igazán értékes a matrica...

Mintha egész Szlovénia erre készült volna! Mintegy másfél hónapja ugyanis a matricaalbumairól híres cég által kiadott gyűjteményes tasakok a Tour de France háromhetes franciaországi kerékpáros versenyéről megjelentek például a szlovéniai benzinkutakon is. A tény: a 21 éves Tadej Pogacar megnyerte a „francia kört”, ráadásul honfitársát, a 30 éves Primoz Roglicot hajrázta le a világ legnevesebb országútiján.

Tour: Nyomtam a pedált, de nem volt bennem erő – Roglic

Mint ismert, Tadej Pogacar nyerte meg szombaton a Tour de France 20., utolsó előtti szakaszát, elcsenve ezzel Primoz Roglictól a sárga trikót.

Tour: Pogacar emberfeletti időfutam-győzelmével mindent vitt

Tadej Pogacar nyerte meg szombaton a Tour de France 20., utolsó előtti szakaszát, és az egyéni időfutamon aratott emberfeletti diadalával összetettben is átvette a vezetést Primoz Roglictól.

Tour de France: kettős szlovén siker, Pogacar győzött Roglic előtt

Az összetettben második helyen álló szlovén Tadej Pogacar nyerte honfitársa, az éllovas Primoz Roglic előtt a Tour de France országúti kerékpáros-körverseny 15., vasárnapi szakaszát.

Tour: az egyik szlovén szakaszt nyert, a másik az élre állt

A szlovén Tadej Pogacar nyerte meg a Tour de France országúti kerékpáros-körverseny kilencedik szakaszát vasárnap, amelyen honfitársa, Primoz Roglic átvette a sárga trikót.

Kerékpár: a Vuelta-harmadik hosszabbított csapatával

Tadej Pogacar, a tavalyi spanyol országúti kerékpáros-körverseny harmadik helyezettje 2024-ig meghosszabbította a szerződését csapatával, az UAE Emiratescel.

Vuelta: Roglic az utolsó nehéz feladatot is megoldotta

A szlovén Tadej Pogacar nyerte meg szombaton a Vuelta a Espana országúti kerékpáros-körverseny 20., utolsó előtti szakaszát, amelyen honfitársa, Primoz Roglic megőrizte első helyét az összetettben.

Vuelta: szlovén szakaszsiker, a másik szlovén növelte előnyét

A szlovén Tadej Pogacar nyerte a Vuelta a Espana országúti kerékpáros körverseny 13. szakaszát pénteken, míg összetettben éllovas honfitársa, Primoz Roglic rajta kívül minden riválisával szemben növelni tudta előnyét.