A Topolya két gólt lőtt a Partizánnak, de kikapott

A harmadik Topolyai SC a tabella 2. helyén álló Partizan Beogradot fogadta a szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Szuperliga) 18. körének vasárnapi mérkőzésén. A hazaiak hiába szerezték meg korán a vezetést, 3–2-re kikaptak a Partizantól a forduló rangadóján.

Szerb Szuperliga: hátrányból fordított és nyert a Topolya

A szerb Szuperliga 13. fordulójában a játéknap előtt negyedik helyen álló Topolyai SC a 16., utolsó helyen álló Radnikot fogadta. A hazaiak ugyan hátrányba kerültek, de fordítani tudtak, így otthon tartották a három pontot és feljöttek a tabella második helyére. A hosszabbításban még megvolt a vendégek esélye az egyenlítésre, Ilics azonban kivédte Szpaszics büntetőjét, a Radnik így továbbra is az utolsó a tabellán.

A hosszabbításban tizenegyest rontott a Radnik, nyert a Topolya

A szerb Szuperliga 13. fordulójában a játéknap előtt negyedik helyen álló Topolyai SC a 16., utolsó helyen álló Radnikot fogadta. A hazaiak ugyan hátrányba kerültek, de fordítani tudtak, így otthon tartották a három pontot és feljöttek a tabella második helyére. A hosszabbításban még megvolt a vendégek esélye az egyenlítésre, Ilics azonban kivédte Szpaszics büntetőjét. A Radnik így továbbra is az utolsó a tabellán.

Topolya, a házigazdák réme: újabb idegenbeli TSC-siker

A lucsáni Mladoszt vendégeként is bizonyította a Topolyai SC, hogy miért tart valamennyi együttes attól a találkozótól, amikor az észak-bácskai együttest fogadja a saját közönsége előtt. A TSC 5–2-re nyert a szerb Szuperliga 12. fordulójában, így a hét idegenbeli mérkőzésén három győzelmet és négy döntetlent jegyzett, ez utóbbiak közé tartozik a Crvena zvezda és a Partizan elleni bravúros pontszerzés is.

Szerb Szuperliga: Mircsevszki mesterhármasával győzött a Topolya

Az elmúlt öt meccsén veretlen Topolyai SC a Kolubarát fogadta a szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Szerb Szuperliga) 11. fordulójának szombati játéknapján, és 3–1-es győzelmet aratott ellene.

Helyzetek itt és ott, döntetlen a vajdasági rangadón

Nagy iramot, néhány helyzetet és gól nélküli döntetlent hozott a szerb Szuperliga 8. fordulójában megrendezett vajdasági rangadó, amelyen a szabadkai Szpartak a Topolyát fogadta.

Topolya: megszületett a régen várt siker!

Egy vereség és egy gól nélküli döntetlen után a Topolyai SC saját közönsége előtt fogadta az újvidéki Mladoszt GAT együttesét a szerb Szuperliga 7. fordulójában. Az észak-bácskai együttes amérkőzésen folyamatosan bizonyította, hogy ezúttal nem okoz neki gondot elviselni az esélyes szerepét, és 3-0-ra nyert. Ezzel megszerezte első hazai győzelmét a bajnokságban.

Kellemetlen meglepetés, kikapott otthon a Topolya

Hatalmas meglepetésre a Novi Pazar 1–0-ra nyert Topolyán a szerb Szuperliga 5. fordulójában.

Micsoda bravúr, ikszelt a TSC a Partizan otthonában!

A Topolyai SC az előző bajnokság ezüstérmese, a belgrádi Partizan otthonában 0–0-t játszott a szerb Szuperliga 3. fordulójában.

Topolya: kihagyott helyzetek, hajrábeli VAR-ozás, iksz a vége

Nem sikerült megszereznie második győzelmét a Topolyai SC-nek a szerb Szuperliga 2. fordulójában: a TSC Arénában megrendezett mérkőzésen a hazaiak gól nélküli döntetlent játszottak az ivanjicai Javorral.

Ivaniccsal nem bírt a TSC, győzött a Crvena zvezda

Két hét leforgása alatt kétszer nyert fölényesen a belgrádi Crvena zvezda a Topolyai SC ellen: a fővárosiak április elején a Szerb Kupában arattak kiütéses győzelmet (4–0), ezúttal pedig szintén 4–0-s sikert könyveltek el Dejan Sztankovics fiai a szerb labdarúgó Szuperliga rájátszásának második fordulójában. A topolyai gárdának nincs könnyű sorsolása, és valószínűleg az utolsó játéknapig harcolnia kell azért, hogy megtartsa a negyedik helyét a tabellán.

A 93. percben lőtt góllal nyert Belgrádban a Topolya!

A játékvezetői ráadás harmadik percében szerezte meg a nagyon fontos három pontot a Topolyai SC a szerb labdarúgó Szuperliga rájátszásának első fordulójában a belgrádi Csukaricski vendégeként. Az észak-bácskaiak a 3–2-es győzelemnek köszönhetően három ponttal előzik meg a nisi Radnicskit és a fővárosi Vozsdovacot, így a negyedik helyen várják a jövő heti, Crvena zvezda elleni topolyai találkozót.

Szerb Kupa: kiesett a Topolya a Crvena zvezda ellen

A Szerb Kupa negyeddöntőjében a Topolyai SC nem tudta felborítani a papírformát, és sima (4–0) vereséget szenvedett a Crvena zvezda otthonában, amivel kiesett. 

Súlyos vereséggel búcsúzott a Topolya a kupától

A Szerb Kupa negyeddöntőjében a Topolyai SC nem tudta felborítani a papírformát, és sima (4–0) vereséget szenvedett a Crvena zvezda otthonában, amivel kiesett.

A Radnik elvitt egy pontot Topolyáról

A szerb Szuperliga 25. fordulójában a Topolyai SC gól nélküli döntetlenre végzett a Radnikkal.

Szerb Szuperliga: fontos bajnokit nyert meg a Topolya

A Topolyai SC korán hátrányba került, majd mégis 2–1-re legyőzte a Szpartak Szuboticát a szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Szerb Szuperliga) 23. fordulójában, szombaton.

A 95. percben egyenlített a Nis ellen a TSC

A szerb labdarúgó Szuperliga 19. fordulójában a Topolya 1–1-et játszott odahaza a Radnicski Nissel.

Szerb Kupa: nyert, ezzel bejutott a negyeddöntőbe a Topolya

A Szerb Kupában mutatkozott be a Topolyánál az új vezetőedző, Zsarko Lazetics. Irányításával a TSC 2–1-re legyőzte a Kolubarát és ezzel bejutott a legjobb nyolc közé. 

Hiába vezetett, ismét vereséget szenvedett a Topolya

Hiába vezetett, Lazarevacon sem szakadt meg a TSC rossz sorozata: a topolyai együttes öt vereség és két döntetlen után újabb vereséget szenvedett – az észak-bácskai csapat a szerb labdarúgó Szuperliga 18. fordulójában a Kolubara ellen veszített 2–1-re.

Volt játékosa duplájával kapott ki odahaza a Topolya

A szerb Szuperliga 17. fordulójában a Topolya a Metalacot fogadta, és 2–1-re kikapott, izgalmas, fordulatos mérkőzésen.


Kézilabda Eb: Tudta-e?