Műkorcsolya Eb: Tóth Ivett 22. a rövidprogram után

Tóth Ivett a 22. helyen áll a pénteki rövidprogram után a grazi műkorcsolya és jégtánc Európa-bajnokságon. A Scsetyinyina Julija, Magyar Márk kettős tizedikként zárt a párosok versenyében.

Műkorcsolya Eb: minden szakágban lesz magyar induló

Négy év után újra minden szakágban lesz magyar induló a januári műkorcsolya Európa-bajnokságon.

Műkorcsolya: Tóth Ivett megvédte magyar bajnoki címét

Tóth Ivett lett a legjobb magyar a műkorcsolyázók csehországi Ostravában rendezett négy nemzet bajnokságán, így bajnoki címét megvédve hatodszor végzett az élen a nők között.

Kép: új autókat kaptak a magyar gyorskorcsolyázók

Tizenöt gyönyörű autó a Hősök terén, benne a sikereket egyre-másra szállító rövid pályás gyorskorcsolya-válogatott tagjai és a pjongcsangi olimpián az AC/DC zenéjével újító Tóth Ivett – másként: hősök a Hősök terén egy teljes körön keresztül.

Műkorcsolya-vb: Tóth Ivett éppen lemaradt a kűrről

Tóth Ivett 25. helyen végzett a nők szerdai rövidprogramjában a szaitamai műkorcsolya-világbajnokságon, így éppen lemaradt a legjobb 24-es kűrről.

Műkorcsolya-vb: Tóth Ivett és a Janovszkaja, Lukács páros indul

A műkorcsolya ágazat sportigazgatója, Vardanjan Gurgen szerdán kihirdette a világbajnokságra utazó magyar csapatot, eszerint Tóth Ivett és a Janovszkaja Anna, Lukács Ádám jégtáncpáros indul Szaitamában.

Műkorcsolya Eb: meglepő győzelem, Tóth Ivett maradt 13.

Nagy meglepetésre az orosz Szofija Szamodurova – olimpiai bajnok honfitársát, Alina Zagitovát megelőzve – győzött a nők között a minszki műkorcsolya és jégtánc Európa-bajnokság pénteki versenynapján. A szám egyetlen magyar indulója, Tóth Ivett 13. maradt.

Műkorcsolya Eb: Tóth Ivett a 13. a rövid program után

Tóth Ivett a 13. helyen áll a nők szerdai rövid programját követően a Minszkben zajló műkorcsolya és jégtánc Európa-bajnokságon.

Műkorcsolya: Tóth Ivett a legjobb tízbe vágyik az Eb-n

Tóth Ivett célja, hogy a legjobb tízben végezzen a januári műkorcsolya Európa-bajnokságon.

Műkorcsolya Eb: nincs meglepetés a magyar csapatban

Eldőlt, kik utazhatnak januárban Minszkbe a műkorcsolya- és jégtánc Európa-bajnokságra: a nők mezőnyében Tóth Ivett, a férfiaknál Borovoj Alexander, a jégtáncosoknál Janovszkaja Anna és Lukács Ádám képviseli a magyar színeket.

Műkorcsolya: Hiányzott, hogy nem mehettem haza – Tóth Ivett újra itthon

Az olimpiát nagyon élvezte, de az azt követő időszak hatalmas küzdelemben telt: a 19 éves Tóth Ivett külföldön készült, ám idén hazatért, és új edzőkkel vágott neki az idénynek.

Műkorcsolya: Tóth Ivett a Vasasban folytatja karrierjét

A Vasas újjáalakuló műkorcsolya-szakosztályában folytatja pályafutását Tóth Ivett, aki a februári, pjongcsangi téli olimpián a 23. helyen zárt.

Műkorcsolya: Jókislány vagy rockercsaj? – az igazi Tóth Ivett

Néhány hónapja az egész világ arról beszélt, hogy Tóth Ivett az AC/DC Back in Black és Thunderstruck című dalaira mutatta be a rövid programját a pjongcsangi téli olimpián. De vajon melyik a 19 éves műkorcsolyázó igazi arca? Valóban egy dögös rockercsaj vagy az életben ennél visszafogottabb? A pénteki Nemzeti Sportban megjelenő Sportkrém melléklethez készült fotózás alatt lufi és gitár is a kezébe került. 

Műkorcsolya: Tóth Ivett elégedett a szezonjával, de jobb folytatást remél

Tóth Ivett, a pjongcsangi téli olimpián és a milánói világbajnokságon is 23. műkorcsolyázó küzdelmes versenyszezonon van túl, mellyel elégedett, ám reméli, hogy a következő idényben jobb eredményekre lesz képes.  

Műkorcsolya-vb: kanadai aranyérem a nőknél, Tóth Ivett 23. lett

Kaetlyn Osmond nyerte a nők versenyét pénteken a milánói műkorcsolya-világbajnokságon, Tóth Ivett egy helyet előrelépve 23. lett.

Műkorcsolya-vb: Tóth Ivett 24. a rövid programban

Tóth Ivett a 24., éppen továbbjutást érő helyen végzett a milánói műkorcsolya-világbajnokság női rövid programjában szerdán.

Műkorcsolya: Tóth Ivett örül neki, hogy rockercsajnak hívják

Tóth Ivett a DIGI Sport híradójának elárulta, milyen körülmények között választotta ki a nagy sikert aratott olimpiai rövidprogramjához a zeneszámot, és arról is beszélt, hogy bizony nem ez volt az utolsó különleges választása. A közelgő milánói műkorcsolya-vb-n ismét szeretné lenyűgözni a nézőket, egyúttal a bírókat is.

Sportlétesítmény: Tóth Ivett avatta fel az új jégpályáját

Átadták Nyíregyháza új, mintegy 500 millió forintból felépített fedett jégpályáját pénteken. Az első jelképes köröket Tóth Ivett műkorcsolyázó, pjongcsangi olimpikon tette meg a vadonatúj jégen.

Téli olimpia: Nem vagyunk rá méltók – a Time Tóth Ivettről

Az amerikai Time magazin összeállítást készített a múlt héten befejeződő téli olimpia hét plusz egy, nem aranyérmes csodájáról, amelyek közé a magyar műkorcsolyázó Tóth Ivett is bekerült az AC/DC zenéjére bemutatott rövid programjával.