NB II: rutinos, NB I-et megjáró védőt igazolt a Csákvár

Marko Vukaszovics a Csákvárban folytatja pályafutását – írta meg hivatalos honlapján az NB II-es labdarúgócsapat. Bejelentett egy-egy új igazolást a Gyirmót és a Dorog is.

DVTK: három év után távozik a 25 éves középpályás – hivatalos

A Diósgyőri VTK a hivatalos honlapján bejelentette, elhagyja a klubot Tóth Barnabás, aki a tavasszal kölcsönben az NB II-es Tiszakécskében futballozott.

DVTK: A keret megerősítésén, nem a bővítésén dolgozunk – Benczés

Benczés Miklós, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK sportigazgatója a várható erősítésekről ejtett néhány szót a boon.hu-nak.

„Gyorsabb volt a labda” – a kifogástalan talaj új volt a Honvédnak

A labdarúgó NB I 5. fordulójára visszatekintő összeállításunkban fókuszban a Hungária körúti albérletben szereplő Bp. Honvéd, a Kisvárda első élvonalbeli gólját jegyző Lucas, az Üllői úton rendezett FTC–Paks meccs kapusai, továbbá megszólal a kajakosból lett futballista, a DVTK-ban győztes gólt szerző Tóth Barnabás és az NB I-be két szezon után visszatérő, a DVSC ellen két gólt is szerző Lencse László.

Csak a három pontnak örülhet a Diósgyőr – de annak nagyon!

Ha csak egyetlen góllal is, de legyűrte odahaza a Diósgyőr a Haladást a labdarúgó NB I 5. fordulójában.

DVTK: az NB II-ből igazolt középpályást Bódog csapata

Az NB II-es Váctól igazolt védekező középpályást az élvonalbeli Diósgyőr. A 23 éves Tóth Barnabás először szerepelhet az NB I-ben.

NB II: visszatér a Vácba az ötgólos középpályás

Combsérülése után felépült és a Cigánd elleni mérkőzésre nevezett keretben lesz Tóth Barnabás, a labdarúgó NB II-ben szereplő Vác középpályása.