Női kézi olimpiai sel.: Volt bennem némi drukk – Szucsánszki

Elek Gábor, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya úgy látta, bemelegítésnek jó volt a kazahok ellen 27 góllal megnyert mérkőzés a győri olimpiai selejtezőn, de a lényeg csak most kezdődik. A debütáló Kovács Anettben és a 2017 vége után a nemzeti csapatba visszatérő Szucsánszki Zitában is volt némi drukk a mérkőzésen.

Női kézilabda: A visszatérésem után eggyel hátrébb léptem – Szucsánszki Zita

Bár a válla már nem lesz a régi, a Ferencvárosban mutatott formájával Szucsánszki Zita kiérdemelte, hogy 2017 után újra ott legyen a magyar női kézilabda-válogatott keretében. Az irányító a klubbeli szerepéről és az olimpia jelentette motivációról is beszélt.

Női kéziválogatott: Elek szerint szinte kötelező, hogy teljesítsék a célt

Háromnapos összetartáson vett részt a márciusi olimpiai selejtezőre készülő magyar női kézilabda-válogatott. Elek Gábor szövetségi kapitány tudja, nehéz feladat vár rájuk.

Női kézi: ez a 20 fő vesz részt a februári válogatott összetartáson

Február 15–17. között Telkiben tart összetartást a márciusi győri olimpiai selejtezőre készülő magyar női válogatott. Elek Gábor szövetségi kapitány keretébe 20 játékos kapott meghívót – számolt be a Magyar Kézilabda-szövetség.

Szucsánszki vezérletével bravúros FTC-siker a Metz ellen

Az FTC-Rail Cargo Hungaria 32–30-as győzelmet aratott a Metz felett a női kézilabda Bajnokok Ligája harmadik fordulójából elhalasztott mérkőzésen. A zöld-fehérek sikerében kulcsszerepet játszott az óriásit küzdő Szucsánszki Zita, aki hét góllal és remek teljesítménnyel segítette csapatát.

9 és fél arany – Elek Gábor ötvenéves

November 5-én, csütörtökön töltötte be 50. életévét Elek Gábor, a Ferencváros női kézilabdacsapatának örökös családtagja, edzője, a női válogatott szövetségi kapitánya.

Női kézi BL: Bíróé a legnagyobb védés, Kovacsicsé a legszebb gól

Az Európai Kézilabda-szövetség ezúttal is megválasztotta a forduló legjeit a női Bajnokok Ligája középdöntőjében: a 2. forduló legnagyobb védését Bíró Blanka mutatta be az EHF szerint, míg az öt legszebb gól közé három magyar találat is bekerült.

Női kézi BL: Eljött az idő a CSM Bucuresti legyőzésére – Szucsánszki

Megkezdődik a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntője, amelynek 1. fordulójában a Ferencváros a CSM Bucuresti-et látja vendégül Érden. A zöld-fehéreknél 2018. április 14. után játszhat ismét a legrangosabb európai kupasorozatban Szucsánszki Zita, akinek bár egyelőre furcsa a visszatérés, készen áll a tavaszi szezon jelentette kihívásokra.

Női kézi: Szucsánszkinak nehéz volt a visszatérés, Hornyák izgult

Az FTC-Rail Cargo Hungária nagy küzdelemben maradt alul 28–27-re a Győri Audi ETO KC-val szemben a női kézilabda NB I két ünnep közötti rangadóját. A mérkőzésen tért vissza a pályára a zöld-fehérek két játékosa is, Szucsánszki Zita és Hornyák Dóra, velük beszélgetett az NSO Tv. 

Női kézi NB I: nem lihegik túl a vasárnapi rangadót

A Ferencváros–Győr rangadóval folytatódik a magyar női kézilabda-bajnokság a vb miatti másfél hónapos szünet után. A mérkőzés előtt Elek Gábornak, az FTC vezetőedzőjének és győri kollégájának, Danyi Gábornak ugyanazt az öt kérdést tette fel a Nemzeti Sport.

Női kézi: Szucsánszki Zita góllal tért vissza – videó

Másfél év után lépett pályára kézilabda-mérkőzésen Szucsánszki Zita, aki góllal ünnepelte a visszatérést – adta hírül a fradi.hu.

Női kézilabda: Szucsánszki Zita edzésbe állt az FTC-nél!

2018 nyarán bejelentette, hogy gyermeket szeretne, ezért egy időre szünetelteti a kézilabdát. Most azonban készen áll a visszatérésre: Szucsánszki Zita edzésbe állt az FTC-nél – adta hírül a fradi.hu.

Kézilabda: Szucsánszki és Elek megmutatta kisfiát – videó

Néhány héttel ezelőtt született meg Szucsánszki Zita és Elek Gábor első közös gyermeke, Levente. A Ferencváros női kézilabdacsapatának játékosa és edzője most a Fradi TV-nek mesélt a szülői örömökről és a nehézségekről is.

Női kézi: megszületett Elek Gábor és Szucsánszki Zita gyermeke

Szombaton megszületett a Ferencváros női kézilabdacsapatát irányító Elek Gábor és kedvese, a zöld-fehéreknél kézilabdázó Szucsánszki Zita első gyermeke.

Kép: összeházasodott Szucsánszki Zita és Elek Gábor

Összeházasodott a Ferencváros női kézilabdacsapatának játékosa és edzője, Szucsánszki Zita és Elek Gábor. A 48 éves tréner és kedvese nyolc éve alkot egy párt, hamarosan pedig megszületik első közös gyermekük.

Női kézilabda: Szucsánszki Zita gyermeket vár

Szucsánszki Zita és Elek Gábor az FTC magazinműsorában, a Fradi Tv-ben jelentette be az örömhírt, hogy a kiváló irányító gyermeket vár. A 31 esztendős sportoló kisfiút hordoz a szíve alatt.

Női kézi: Kicsit sok, hogy most is egy gólon múlott… – Kovacsics

Nem sokon múlott a bajnoki cím, de a Ferencváros női kézilabdacsapatának az idén is be kellett érnie az ezüstéremmel. A Vác elleni mérkőzés után Kovacsics Anikó és az aktív játéktól egy időre búcsúzó Szucsánszki Zita beszélt az NSO Tv-nek az utolsó pillanatokig kiélezett versenyfutásról, az egész szezonról, és arról, mennyire lesz nehéz a csapatnak pótolni a távozókat.

Női kézi: Jó ideig ez volt az utolsó mérkőzésem – Szucsánszki

Drámai körülmények között maradt le a magyar bajnoki címről az FTC-Rail Cargo Hungaria a női kézilabda NB I-ben. Hiába nyert 18 góllal a hatodik helyezett Vác ellen az utolsó fordulóban, a Győri Audi ETO végül eggyel jobb összgólkülönbségével megelőzte. A lefújás után a legtöbb ferencvárosi játékos könnyekben tört ki, az egyik legszomorúbbnak a csapatkapitány Szucsánszki Zita tűnt, akinek egy ideig ez volt az utolsó mérkőzése.