NB I: Kevin De Bruynét bármikor elfogadnám – a DVSC edzője

Mint arról beszámoltunk, a DVSC magabiztosan győzte le 3–0-ra hazai pályán a ZTE-t, míg a Kisvárda fordulatos mérkőzésen játszott 2–2-es döntetlent a Pakssal a labdarúgó NB I 17., első tavaszi fordulójában. A mérkőzés után Szrdjan Blagojevics beszélt a DVSC új igazolásairól, míg a ZTE vezetőedzője, Ricardo Moniz kifejtette véleményét Mocsi Attila kiállításáról. A zalaiak szakembere szerint a válogatott védő alig ért hozzá ellenfeléhez. Értékelt még Török László, a Kisvárda és Waltner Róbert, a Paks vezetőedzője is.

DVSC: Blagojevics reagált a volt MU-játékos érkezésének hírére

A napokban a kazah sajtóban látott napvilágot a hír, hogy a korábban a Manchester Unitedben is futballozó, legutóbb a kazah Tobolt erősítő, 35 éves szerb Zoran Tosics Debrecenbe szerződhet. A Debreceni VSC vezetőedzője, Szrdjan Blagojevics a sport.kz-nak reagált a hírre.

NB I: Nem érzem kritikusnak a pozíciómat – Milos Kruscsics 

A Pakson vereséget szenvedő Újpest az NB I 11. helyén áll, vezetőedzője, Milos Kruscsics egyelőre nem beszélt a jövőjéről a klub vezetőségével. Így értékeltek az edzők a szombati bajnoki meccsek után.

NB I: Sós Bence örömében kifutna a Pancho Arénából

Annak ellenére, hogy Sós Bencére általában csereként számít ­Szrdjan Blagojevics vezetőedző, a játékos érzi a bizalmat, s elmondta, a debreceni öltözőben most igazán remek a hangulat, szombaton három ponttal akarnak távozni Felcsútról.

NB I: Meg kell találnunk azokat, akik legalább futnak – Huszti

A labdarúgó NB I 15. fordulójának szerdai meccsei után az FTC–Paks (3–2) mérkőzés edzői értékeléseivel már jelentkeztünk, most lássuk a másik két találkozó, az Újpest–Mol Fehérvár (2–1) és a DVSC–Mezőkövesd (1–0) mestermérlegeit!

NB I: Megígérem, hogy fejlődik majd a Honvéd – Klafuric

A labdarúgó NB I 14. fordulójának vasárnapi meccseit követően a Mol Fehérvár–Ferencváros (2–2) találkozó mestermérlegeivel már jelentkeztünk, most lássuk, hogyan értékeltek a szakvezetők a Paks–Honvéd (5–0) és a Vasas–DVSC (0–3) mérkőzés után.

NB I: A futballistáink csúsztak-másztak a gól után is – Kuttor

A Mezőkövesd az Újpest legyőzésével kikerült az NB I kiesőzónájából, míg Debrecenben a Kisvárda kétszer egyenlített a DVSC ellen, aztán a győztes gólt is megszerezte. Így értékeltek a vezetőedzők a hétfői játéknap után.

FTC: Nguen, Wingo és Laidouni játéka is kérdéses a Cz ellen

A Ferencváros két egymást követő vereség után visszatért a győztes útra, ugyanis a labdarúgó NB I 10. fordulójában 2–0-ra nyert a DVSC ellen. A mérkőzés után a két vezetőedző értékelt, és szóba kerültek a zöld-fehérek kimaradó játékosai is. 

NB I: a Ferencváros vendégeként nem sok babér termett eddig a debrecenieknek

A korábban elhalasztott Fehérvár–Újpest mérkőzés hétfői bepótlása miatt ezúttal két találkozót is pénteken rendeznek a labdarúgó NB I-ben. A 10. forduló nyitányán a Vidi a Zalaegerszeget, majd az Újpest a remeklő újonc Kecskemétet fogadja. Szombaton először csap össze az élvonalban a Kisvárda és a Vasas, ezt követően a Honvéd a sereghajtó Mezőkövesd ellen javíthat. Vasárnap a Pakshoz a nyolc forduló óta veretlen Puskás Akadémia látogat, a forduló zárásaként a Debreceni VSC elleni bajnokin – a hétközi súlyos belgrádi vereség után – újra szerb edzővel kerül szembe a Ferencváros mestere, Sztanyiszlav Csercseszov.

NB I: hétfőn Kruscsics állja a vacsorát az Újpestnek

A labdarúgó NB I 9. fordulójában az Újpest kiütötte a Kisvárdát, míg a Debrecen őrült, hétgólos mérkőzésen verte meg a Budapest Honvédot. A lila-fehérek vezetőedzője, Milos Kruscsics a mérkőzés után elmondta, mivel motiválta a duplázó Fernand Gourét, Török László, a Kisvárda trénere szerint pedig semmi nem utalt csapata gyenge teljesítményére. Edzői értékelések.

DVSC: Blagojevicsnek nem szegi kedvét, hogy a bennmaradásért küzd

A Honvéd ellen mutatkozik be Szrdjan Blagojevics, a DVSC múlt héten kinevezett szerb vezetőedzője, aki stabilizálná csapata helyét a magyar élvonalban, amelyről kizárólag pozitív benyomásai vannak.

DVSC: A maximumra törekszem, a munka az első – Blagojevics

A magyar élvonalbeli Debreceni VSC új vezetőedzője, Szrdjan Blagojevics nyilatkozott új klubja honlapjának.

DVSC: szerb edző veszi át a Loki irányítását

A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC a hivatalos honlapján bejelentette, hogy a szerb Szrdjan Blagojevics veszi át a csapat irányítását.


Kézilabda Eb: Tudta-e?