Kosárlabda: távozott a Szolnoki Olajból az amerikai légiós

A kosárlabda NB I-ben szereplő Szolnoki Olajbányász hivatalosan is bejelentette, hogy távozik a csapattól Dayon Griffin.

Férfi kosár NB I: a Szolnok simán legyőzte a sereghajtót

A férfi kosárlabda NB I pénteki játéknapján a Szolnoki Olajbányász 83–70-re legyőzte a Hübner Nyíregyháza BS-t.

Férfi kosár NB I: 21 pontos hátrányból nyert Sopronban a Szolnok

A férfi kosárlabda NB I szombati játéknapján a Szolnoki Olajbányász rendkívül szoros mérkőzésen 78–76-ra legyőzte idegenben a Sopron KC-t. A Zalakerámia meg sem állt 109 ponting az Egis Körmend ellen. Idegenben nyert a DEAC, a Falco és a Fehérvár is, míg a Budapesti Honvéd hazai pályán múlta felül négy ponttal az Atomerőmű SE-t.

Férfi kosár NB I: elképesztő meccsen nyert a Szolnok

A férfi kosárlabda NB I 12. fordulójának rangadóján a Szolnoki Olajbányász hosszabbítással 94–90-re legyőzte az Arconic-Alba Fehérvárt.

Férfi kosár NB I: 108 pontot dobott az Alba, Szegeden nyert az Olaj

Fölényes, 108–80-as sikert aratott az Alba Fehérvár a Nyíregyháza vendégeként a férfi kosárlabda NB I pénteki játéknapján. A nap másik mérkőzésén a Szolnoki Olaj tizenegy ponttal győzött a Szeged otthonában.

Kosárlabda: eddig minden kerek a Szolnoki Olajbányásznál

Az Olaj centere, Révész Ádám nem gondolja, hogy már elérték volna a csúcsformájukat, és ha tudják hozni azt a teljesítményt, amit eddig, lehet esélyük a Falco vendégeként.

Férfi kosár NB I: a Szolnok kiütéssel nyerte meg a hibátlanok csatáját

A férfi kosárlabda NB I 5. fordulójában a Szolnoki Olajbányász 91–53-ra győzött idegenben a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét ellen.

Férfi kosár NB I: szépített a Szolnok, elődöntős a Fehérvár

A férfi kosárlabda NB I negyeddöntőjének 3. mérkőzésein a Szolnok 95–89-re legyőzte a Kecskemétet, ezáltal szépített a párharcban, míg a Körmend egymás után másodszor is felülmúlta az Oroszlányt. A Fehérvár parádés utolsó negyeddel 92–85-re legyőzte a Sopront, ezzel elsőként biztosította a helyét az elődöntőben, míg a címvédő Falco szintén nyert, s így a Körmendhez hasonlóan már csak egy győzelemre van szüksége a továbbjutáshoz.

Férfi kosár NB I: nyert a Falco, rájátszásban az OSE és a Szedeák

A férfi kosárlabda NB I középszakasza csoportkörének utolsó fordulójában a Sopron idegenben legyőzte az Alba Fehérvárt, és ezzel megszerezte a 4. helyet, vagyis a pályaelőnyt a playoffra. Az OSE legyőzte a Szedeákot, de mindkét gárda bejutott a rájátszásba, mivel a Kaposvár otthon vereséget szenvedett a DEAC-tól.

Férfi kosár NB I: a Szolnok fordulatos meccsen verte meg a Körmendet

A férfi kosárlabda NB I középszakaszának felsőházában izgalmas, és a playoffot idéző hangulatú mérkőzésen győzte le a Szolnok a Körmendet és ezzel megszerezte a második helyet a középszakaszban, függetlenül a hátralévő két találkozójának eredményétől.

Férfi kosár NB I: a Szolnok hosszabbításban győzte le a címvédőt

A férfi kosárlabda NB I középszakaszának felsőházában, a szerdai játéknapon a Szolnok hosszabbításban győzte le a címvédő Szombathelyet, míg a Sopron 83–75-re felülmúlta az Alba Fehérvárt. A középházban a Lions a Szedeákot, a Kaposvár a DEAC-ot gyűrte le.

Férfi kosár NB I: körmendi és szolnoki siker a felsőházban

A Körmend az Alba Fehérvár, a Szolnok pedig a Sopron ellen nyert otthon szerdán a férfi kosárlabda NB I középszakaszában, a felsőház első fordulójában.

Férfi kosár NB I: meglepő ZTE-győzelem Szolnokon

A ZTE meglepetésre 74–63-ra győzött a Szolnok vendégeként a férfi kosárlabda NB I 25. fordulójának vasárnapi mérkőzésén.

Férfi kosárlabda NB I: Pécsen győzött a Szolnok

A Szolnok 89–81-re győzött a Pécs otthonában a férfi kosárlabda NB I alapszakaszának szerdai mérkőzésén.

Férfi kosár NB I: megizzadt a sikerért a Szolnok Kecskeméten

A Szolnok 81–74-re nyert Kecskeméten, míg az Atomerőmű 100–79-re kikapott a Szegedtől a férfi kosárlabda NB I-ben pénteken.

Férfi kosár NB I: elképesztő izgalmak, a Fehérvár legyőzte az Olajt

Az Alba Fehérvár kiélezett hajrát követően 74–71-re legyőzte a Szolnoki Olajt a férfi kosárlabda NB I szombati játéknapján. A Falco KC Szombathely 86–73-ra nyert a Zalakerámia ellen, míg a Szedeák 102–67-re múlta felül a Kecskemétet. 

Férfi kosár NB I: a száguldó Sopron is elkapta a Falcót

A címvédő Falco sem tudta megállítani a Sopront: a remek passzban lévő hazaiak nagyot hajrázva 90–83-ra legyőzték a szombathelyieket a 17. forduló szombat esti rangadóján, azaz elkönyvelték sorozatban a nyolcadik diadalukat is. A Kaposvár is lendületben maradt, sorozatban negyedszer nyert, azonban két széria megszakadt: az Atomerőmű – nem kis meglepetésre, a meccs utolsó hat pontjával fordítva – lezárta a Körmend hatos győzelmi sorozatát, méghozzá idegenben, és a Szolnok is vendégként parancsolt megálljt az öt forduló óta nyerésben lévő DEAC-nak. A Kecskemét hosszabbításban győzte le a Pécset, a ZTE dupla ráadásban gyűrte le az Oroszlányt, míg a Nyíregyháza száz pont fölé hatolva verte az Alba Fehérvárt.

Férfi kosár NB I: elszenvedte második vereségét a Szolnok

Nagy meglepetésre a Soproni KC hárompontos, 76–73-as győzelmet aratott a Szolnoki Olaj otthonában a magyar férfi kosárlabda NB I 9. fordulójában.

Férfi kosár Ek: a Szolnok nyolc ponttal kapott ki Portugáliában

A Szolnoki Olajbányász 76–68-ra kikapott Portóban a férfi kosárlabda Európa-kupa csoportkörének 4. fordulójában.

Férfi kosár Ek: bravúr lenne a „sárkányölés” a Szolnoktól

Egyértelműen a Porto a favoritja a csütörtök esti mérkőzésnek, amelyen a vendégeknek két alapemberük távollétében kellene helyt állniuk. A betegség miatt Szolnokon maradó Bojan Szubotics és Marjan Cakarun hiányzása következtében a portugál házigazda számít esélyesnek a FIBA Európa-kupa 4. fordulója H-csoportjának csütörtök esti összecsapásán Portóban.  


Kézilabda Eb: Tudta-e?