Tiszteli és csodálja a magyar vízilabdázókat – mi meg őt

Már 15 évesen világbajnokságon szerepelt a brazil-spanyol vízilabdázó, Felipe Perrone, aki Kvangdzsuban kilencedszer játszott a sportág csúcseseményén. A közvetlen, laza, ugyanakkor a vízben roppant sokoldalú és munkás játékos megkapó tisztelettel beszélt a magyar pólósokról, arról, milyen feladatot vállalt magára, amikor spanyolból ismét brazil válogatott lett a riói olimpia miatt, és miként tudja 183 centijével felvenni a versenyt a modern kori vízilabda gladiátoraival.

Férfi vízilabda: Merész András lett a Honvéd edzője

Merész András lett a férfi vízilabda ob I-ben szereplő RacioNet-Honvéd vezetőedzője, akinek irányításával és az új igazolásokkal közelebb kerülne az élmezőnyhöz a fővárosi együttes.

Férfi vízilabda: távozik a Fradi BL-győztes játékosa

Két év után elhagyja a Ferencváros férfi vízilabdacsapatát Szirányi Balázs, s a Racionet Honvédba igazol.

Vízilabda: „Az volt az álmom, hogy magyar válogatott legyek”

A sok klasszis miatt egyénenként kevésbé nehezedik nyomás az FTC-PQS játékosaira – mondta Szirányi Balázs a hibátlanul megvívott Eurokupa-selejtező után.

Jégkorong: Szirányi állkapcsa eltört, Ausztriában megműtik

Nem lehet felhőtlenül boldog a Fehérvár AV19, hiszen a Klagenfurt elleni 6–3-as siker során gólt szerző Szirányi Bencének eltört az állkapcsa.

Videó: „Ezt így nem fogják tudni követni az ellenfelek”

Benedek Tibor, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitány a spanyolok elleni győzelem után az NSO Tv-nek elmondta, hogy az első negyedben állt össze a csapat, Tóth Márton szerint megtalálták a játékuk legnagyobb erényét, míg a spanyol válogatottban szereplő Szirányi Balázs úgy véli, hogy jelenleg ekkora a különbség a két együttes között.

Férfi vízi: magyar BL-győztes, Vargáék megszórták a Partizant

Szirányi Balázs spanyol klubcsapata, a Barceloneta meglepetésre megnyerte a férfi vízilabdázók Bajnokok Ligáját, miután a hatos döntő házigazdájaként a fináléban egygólos győzelmet aratott a szerb Radnicski Kragujevac ellen. A honosított magyar légiós egy góllal vette ki a részét a katalán sikerből.

Vízilabda: két magyar is örülhetett a Katalán Kupa végén

A Katalán Kupa vezette fel a spanyolországi pólóidényt. A regionális torna végeztével két magyar is örülhetett, hiszen a nőknél a Szücs Gabriellát felvonultató Sabadell, a férfiaknál a spanyol válogatottban szereplő Szirányi Balázzsal felálló Barceloneta győzött.

Szirányi spanyolként jön a Vodafone-kupára

A múlt vasárnapi Spanyolország–Magyarország férfi vízilabda-mérkőzésen játszott először a mieink ellen az idén nyáron honosított Szirányi Balázs, aki a hét végi Vodafone-kupán is vízbe száll új hazája színeiben a régivel szemben.