FTC: Hajnal Tamás a végsőkig kereste az együttműködést Rebrovval

A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárosi TC viharos körülmények között távozó előző vezetőedzője, Szerhij Rebrov korábbi sajtóhírek szerint neheztelt a klub sportmenedzserére, Hajnal Tamásra, aki a 24.hu-nak adott interjújában osztott meg részleteket az ukrán szakemberrel kialakult munkakapcsolatával kapcsolatban.

Arab Emírségek: Rebrov nem bánná ha Dzsudzsák is követné az al-Ainhoz

Továbbra is kérdéses, hogyan alakul Dzsudzsák Balázs jövője, akinek lejárt a szerződése Debrecenben. Mint korábban jeleztük, a Budapest Honvéd szívesen szerződtetné, de arra is van esély, hogy visszatér az Arab Emírségekbe, korábbi klubjához, az immár Szerhij Rebrov vezette al-Ainhoz. 

Edzősors: máris megvan Szerhij Rebrov új csapata – hivatalos

A Ferencvárostól hivatalosan pénteken távozó Szerhij Rebrov máris megtalálta az új csapatát: az ukrán tréner az al-Ain vezetőedzője lesz – tudósít az arab emírségekbeli klub hivatalos Twitter-, Facebook- és Instagram-oldala.

FTC: I don't wish anyone my last two weeks… – Rebrov's last Hungarian interview for Nemzeti Sport

Serhiy Rebrov, who was successful with the Green and Whites, told Nemzeti Sport only why he didn't remain the head coach of Ferencváros.

FTC: Az elmúlt két hetet senkinek sem kívánom… – Rebrov utolsó magyarországi interjúja az NS-ben

A zöld-fehérekkel sikeres Szerhij Rebrov csak a Nemzeti Sportnak mondta el, miért nem ő maradt a Ferencváros vezetőedzője.

FTC: Peter Stöger a csapat új vezetőedzője – hivatalos

A Ferencváros labdarúgócsapata bejelentette, hogy a pénteken távozó ukrán Szerhij Rebrovtól az 55 esztendős osztrák Peter Stöger veszi át a Ferencváros irányítását, aki a bécsi liláktól, az Austria Wientől érkezik a budapesti zöld-fehérekhez.

FTC: Rebrov menedzsere elismerte – februárban jelezték, keressenek új edzőt

Szerhij Rebrov vezetőedző pénteken a Nemzeti Sportnak árulta el, hogy szakított a Ferencváros labdarúgócsapatával, majd nem sokkal később a klub is bejelentette az elválást. A szakítás hátteréről Varga Sándor, az ukrán szakember menedzsere nyilatkozott.

Rebrov told Nemzeti Sport, he’s no longer FTC’s head coach – Official

On Friday early afternoon, it was revealed that FTC's head coach, Serhiy Rebrov, who was appointed in August 2018, would leave his position after nearly three years. The Ukrainian professional spoke to Nemzeti Sport about the signing of the contract termination papers. A little later, in a statement published on the club's official website, it was confirmed that Rebrov was indeed leaving the club.

FTC: Szerhij Rebrov távozik a klubtól – hivatalos

A Ferencváros bejelentette, hogy távozik a klubtól Szerhij Rebrov vezetőedző. Az ukrán szakember a Nemzeti Sportnak elmondta, hogy felbontotta a szerződését, ezt a klub is megerősítette.

NB I: Rebrov elmondta az NS-nek, már nem ő a Ferencváros edzője – hivatalos

Pénteken kora délután kiderült, hogy csaknem három év után távozik posztjáról a Ferencváros vezetőedzője, a 2018 augusztusában kinevezett Szerhij Rebrov. A szerződése felbontásáról szóló papírok aláírásáról az ukrán szakember maga beszélt a Nemzeti Sportnak, s valamivel később a klub hivatalos honlapján megjelent közleményben tudatta: Rebrov valóban távozik a klubtól.

FTC: Rebrov márciusban felmondta az albérletét – sajtóhír

Szerhij Rebrov, az FTC NB I-es labdarúgócsapatának vezetőedzője márciusban felmondta a XI. kerületi albérletét, valamint elszállíttatta az autóját Budapestről – számolt be róla az Origo.

Ukrajna: Rebrov jövőjére is hatással lehet a Dinamo Kijev döntése

Szerződést hosszabbítottak Mircea Lucescuval, az ukrán Dinamo Kijev futballcsapatának román vezetőedzőjével – számolt be a Magyar Távirati Iroda.

FTC: Itt az ideje, hogy engem is tiszteljenek – Szerhij Rebrov

Ellentmondásos interjút adott az ukrán médiában Szerhij Rebrov, a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője, aki elmondta, mit üzen Kubatov Gábornak, illetve hol képzeli el a jövőjét.

FTC: Rebrov Dzsudzsák volt klubjánál folytatja, majd visszatér a Dinamóhoz – sajtóhír

Szerhij Rebrov, a FTC ukrán vezetőedzője a következő idényben az egyesült arab emírségekbeli el-Ajn vezetőedzője lesz, majd azután ismét a Dinamo Kijevet irányítja – tudta meg a Magyar Nemzet.

NB I: Szerhij Rebrov aligha marad a Ferencvárosnál

Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a következő idényben már nem az ukrán szakember irányítja a zöld-fehéreket, lehetséges utódja, Peter Stöger május 30-án ül utoljára az Austria Wien kispadján.

FTC: Stöger két évre írhat alá; Rebrovot várják Athénban – sajtóhírek

Az osztrák sajtóban arról írnak, hogy az Austria Wientől búcsúzó Peter Stöger kétéves szerződést köthet a Ferencvárossal, miközben a görög sajtó már biztosra veszi, hogy Szerhij Rebrov távozik a Ferencvárostól és a menedzsere hamarosan Athénba érkezhet, hogy tárgyaljon az edző iránt érdeklődő AEK-kel. 

FTC: Szerhij Rebrov február 10-én felmondott – Kubatov Gábor

A Ferencváros elnöke, Kubatov Gábor az Origónak adott terjedelmes interjút, melyben elárulta, hogy Szerhij Rebrov már februárban felmondott a zöld-fehéreknél.

Edzősors: 12-szeres bajnokcsapattal hozták hírbe Rebrovot

Az AEK Athénnál is szóba került a Ferencváros vezetőedzőjének, Szerhij Rebrovnak a szerződtetése – írja az sdna.gr. A Nemzeti Sport Online ugyanakkor úgy értesült, nem folynak tárgyalások a felek között.

FTC: Szerhij Rebrov maradna a klubnál

Miközben újabb és újabb edzőjelöltekről szólnak a hírek, a Ferencváros ukrán vezetőedzője, Szerhij Rebrov az Üllői úton képzeli el a következő évét is.

FTC: „Négy éve szeretném idehozni Rebrovot edzőnek” – a kazah bajnok elnöke

A háromszoros kazah bajnok Kajrat Almati elnöke, Kajrat Boranbajev elárulta, hogy szívesen látná Szerhij Rebrovot, az FTC ukrán vezetőedzőjét a csapata kispadján.