Szpartak: Mourinho és Wenger is jelölt volt Kuznyecov utódának

Orosz sajtóhírek szerint hamarosan Domenico Tedesco váltja a Szpartak Moszkva labdarúgócsapatának kispadján Szerhij Kuznyecovot.

Szpartak Moszkva: magyar vezetőedzője lett az orosz rekordbajnoknak

A 37 éves, magyar állampolgár Szerhij Kuznyecov lett az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premjer Liga) szereplő Szpartak Moszkva új vezetőedzője.

Oroszország: magyar másodedző a Szpartak Moszkvánál

A 36 éves, magyar állampolgár Szerhij Kuznyecov lett az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Szpartak Moszkva új másodedzője, jelentette be az együttes szintén újonnan kinevezett vezetőedzője, Oleg Kononov.

Ukrajna: a volt Fradi-csatár még mindig az NB I-be vágyik

Télen többször is beszámoltunk róla, hogy Szerhij Kuznyecov, az azonos nevű korábbi ferencvárosi védő fia magyar klubokkal tárgyal, s az NB I-ben folytathatja. Az egyeztetések azonban egyelőre nem vezettek eredményre, így tavasszal várhatóan marad az ungvári Hoverlánál.

NB I: vajon melyik csapatban folytatja a korábbi Fradi-légiós?

Az ukrán élvonalban szereplő Hoverla Uzshorod játékosa, Szerhij Kuznyecov a Nemzeti Sport Online-nak adott korábbi nyilatkozatában nem zárta ki, hogy Magyarországon folytatja pályafutását. A 32 esztendős csatárt most egy ukrán portál faggatta a jövőjéről, mely továbbra is kérdéses, de úgy tűnik, apró előrelépés történt az ügyében.

DVSC: nem kell Kuznyecov, más magyar klub csaphat le rá

Bár Szerhij Kuznyecov szerdán Debrecenben járt (ahogy arról korábban már beszámoltunk), a tárgyalásokon eldőlt, hogy nem lesz a DVSC-Teva labdarúgója – tudta meg a Nemzeti Sport Online a játékostól.

DVSC: Ukrajnából érkezett tárgyalni a volt Fradi-védő fia

A Nemzeti Sport Online értesülése szerint Szerhij Kuznyecov Debrecenbe érkezett, ahol a DVSC-Teva labdarúgócsapatával tárgyal.