NB II: nemrég még éllovas volt, most edzőt vált a Nyíregyháza

A Nemzeti Sport értesülései szerint edzőt vált a labdarúgó NB II-ben remekül kezdő, egy ideig élen is álló, jelenleg 6. helyezett Nyíregyháza Spartacus. A Kecskeméti TE elleni, hétvégi döntetlen után közös megegyezéssel távozik a klubtól Szergej Pacaj vezetőedző és Sándor István szakmai tanácsadó is – a klub kedden délután hivatalosan is megerősítette a hírt a honlapján. Úgy tudjuk, jó eséllyel a nyíregyházi születésű, legutóbb a DVTK-nál dolgozó Feczkó Tamás veheti át a szakmai munka irányítását.

NB II: keleti rangadó! Jön a DVTK–Nyíregyháza a második vonalban

Szerdán az NB I-be igyekvő Diósgyőr a tabellát veretlenül vezető Nyíregyházát fogadja, az összecsapás főszereplője Könyves Norbert lehet.

Vigyázat, magyarok, Kazahsztánnak fontos a lettek elleni meccs!

Volt már az akkor éppen a Bajnokok Ligájában szereplő orosz Rubin Kazany játékos-megfigyelője, kazah válogatott játékos, és ő hozta a Zalaegerszeghez a lett Artjoms Rudnevset, akit később jó pénzért adtak el a zalaiak. A kazah Szergej Pacaj most a Balmazújváros másodedzője, de képben van a hazája futballjában zajló eseményekkel is – szavaira érdemes figyelni a kedd esti, magyar szempontból is fontos Lettország–Kazahsztán Eb-selejtező előtt.


Kézilabda Eb: Tudta-e?