Lombard Pápa: hivatalosnak tekinthető a megszűnés

Ami már eddig is biztosra vehető volt, az mostanra hivatalossá vált: a labdarúgó NB I 2014–2015-ös kiírása után az élvonaltól búcsúzó Lombard Pápa a klub mögött álló gazdasági társaság súlyos adósságai miatt megszűnik – írja hétfő esti cikkében a veol.hu.

NB I: a pápaiak döntöttek, a pályán kívül is harcolnak

A Lombard Pápa megfellebbezi a döntést, amelyben a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) megtagadta tőle az NB I 2015–2016-os idényében való induláshoz szükséges licencet.

Pápa: „Lengyel ezt csak a vereség miatt mondta, nincs akkora baj”

Szemán György, a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa klubigazgatója szerint nem olyan súlyos a csapat helyzete, mint ahogy azt Lengyel Ferenc vezetőedző mondta az Újpesttől elszenvedett 4–0-s vereséget követően.

Lombard: a szlovák marad, a balesetet szenvedők edzettek

Szemán György, a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa klubvezetője együttese hivatalos honlapján elmondta, a szlovák középpályás, Marián Sluka marad a csapatnál, a balesetet szenvedő légiósok pedig már a délutáni edzésen részt vettek.

Lombard: „Megy az idő, egyre nehezebb a dolgunk”

A labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa is azon csapatok közé tartozik, amelyeknek a kiesés ellen is küzdeniük kell a tavaszi szezonban. Az NSO Tv megnézte, hogy a pápaiak miként készülnek a bajnoki folytatásra. Interjú Szemán György klubigazgatóval és Lengyel Ferenc vezetőedzővel.

Lombard: hat napjuk lenne edzőt találni, mégsem sietnek

Szemán György, a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa klubigazgatója elmondta, bár a szabályok szerint a klubnak hat napja lenne új vezetőedzőt találnia Mátyus János távozását követően, mégsem sürgős kérdés az új szakember megtalálása.

Lombard: a ZTE-től jöhet védő, aláírhatnak az FTC-játékosok

A labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa klubigazgatója, Szemán György szerint hamarosan megegyeznek kiszemeltjeikkel.

Lombard Pápa: megértőek voltak a játékosok

Meggyengülő anyagi helyzete ellenére továbbra is ütőképes kerete van a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard FC-nek. Ez a játékosok rugalmasságának is köszönhető Szemán György klubigazgató szerint.

Lombard: Dóczin kívül mindenki marad a BKV-nál

Az NB I-ben szereplő Lombard FC nem tart igényt az ősszel a másodosztályú BKV Előrében kölcsönben szereplő labdarúgóira, így ők tavasszal is a közlekedésieket erősítik majd, csakúgy, mint Victor Michel, aki a szezon végén próbajátékon szerepelt a pápaiaknál.