-->
NB II: örökre kitiltják az összes szegedi lelátóról az antiszemita szurkolókat

Mint megírtuk, az MTK Budapest feljelentést tett ismeretlen tettes ellen a hétfői MTK Budapest–Szeged-Csanád Grosics Akadémia NB II-es mérkőzés után történtek miatt: a szegedi szurkolók egy csoportja antiszemita, gyűlölködő rigmusokat skandált a stadion környékén, amit Radnóti főrabbi 12 éves lánya videón rögzített. A történtekre az MTK és a Szeged-Csanád GA után a szegedi klubok közösen reagáltak.

Férfi vízi ob I: nyert címvédő Szolnok, a listavezető OSC és a Szeged is

A mezőnyben egyedüliként veretlen Ferencváros nagy csatában, egyetlen góllal nyert Miskolcon, de győzött a címvédő Szolnok, a listavezető OSC és a Szeged is a férfi vízilabda ob I alapszakaszának szombati játéknapján.

Férfi vízi ob I: fordulatos meccsen ikszelt az OSC a Vasassal

Szerdán, a férfi vízilabda ob I 9. fordulójában a Szolnoki Dózsa 17–7-re legyőzte a PVSK-Mecsek Füszért csapatát, míg a PannErgy-Miskolci VLC 10–9-es sikert ért el a Metalcom Szentes otthonában. A Debreceni VSE-Master Good haza pályán 12–11-re kikapott a Budapesti Honvéd SE-től, a Kaposvári VK 10–8-ra nyert a Tigra-ZF-Eger ellen, a Szegedi VE 9–6-ra bizonyult jobbnak az UVSE Hunguest Hotelsnél, míg a Genesys OSC Újbuda 11–11-es döntetlent játszott az A-Híd VasasPlakettel.

Férfi vízi ob I: megőrizte veretlenségét a Szolnok

A Szegedi VE a PannErgy-Miskolci VLC-t, a Szolnoki Dózsa a Metalcom-Szentest, míg a PVSK-Mecsek Füszért  a Kaposvári VK-t győzte le a férfi vízilabda ob I negyedik fordulójában vasárnap.

Férfi vízilabda MK: simán nyert a Szeged és az OSC

A Szeged és az OSC is vendégként nyert magabiztosan a férfi vízilabda Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első felvonásán, pénteken.

Férfi vízilabda MK: az UVSE és a Szeged is hibátlan maradt

Az UVSE és a Szeged is mindhárom mérkőzését is megnyerte a férfi vízilabda Magyar Kupa 3. fordulójában, amelynek alsó ágán is jó mérkőzéseket láthattunk.

Vízilabda: a Vasasból és Egerből is érkezik játékos Szegedre

A teljesen átalakuló Szegedi VE férfi vízilabdacsapata bemutatta a távozók pótlására érkező játékosokat.


Kézilabda Eb: Tudta-e?