ZTE: a legutóbb a DVSC-ben játszó középpályás aláírt – hivatalos

A labdarúgó NB I-re készülő Zalaegerszegi TE a hivatalos honlapján bejelentette Szabó Bence szerződtetését.

DVSC: szerződést bontottak a fiatal támadó középpályással – hivatalos

A DVSC a hivatalos honlapján közölte, hogy szerződést bontott a 22 esztendős Szabó Bencével.

Evezés: két győri siker a férfiaknál az ob első napján

A felnőtteknél négy A-döntőt rendeztek az evezősök szegedi országos bajnokságán csütörtökön, és a férfiaknál mindkét versenyszámban győri egység bizonyult a legjobbnak a Maty-éren.

Vívás: Csampa Zsoltot választották meg a szövetség elnökévé

A Magyar Vívószövetség tisztújító közgyűlése az eddigi elnököt, Csampa Zsoltot választotta négy évre a sportági szövetség elnökévé 93 szavazattal 51 ellenében.

Vívás: Csampa a vívásban lévő nyugalomra és stabilitásra épít

Július 18-án elnököt választ a Magyar Vívószövetség. A sportág jelenlegi vezetője, Csampa Zsolt harmadik ciklusára készül, kihívója a kétszeres olimpiai bajnok kardvívó, Szabó Bence lesz. Csampa szerint a magyar vívósport nemzetközi elismertsége a lehető legjobb, az pedig óriási eredmény, hogy jelenleg négy csapatunk is esélyes arra, hogy a jövő évi tokiói olimpián szerepeljen. Az Origo interjúját ajánljuk.

Vívás: nyolc év után választanak elnököt

Nyolc sikeres év az elődök nyomában, elnököt választ szombaton az elmúlt években is olimpiai, világ-és Európa-bajnoki győzelmeket felmutató sportág.

Vívás: egy kihívója lesz Csampa Zsoltnak az elnöki posztért

A Magyar Vívószövetség hivatalos honlapján közölte, hogy július 18-án rendezi tisztújító közgyűlését, az elnöki posztért Csampa Zsolt és Szabó Bence pályázik.

Ahogy mi megéltük: „Olimpiai arany valahol a Bakonyban”

Sorozatunkban személyes élmények alapján elevenítünk fel egy-egy emlékezetes mérkőzést, eseményt. A tizenegyedik részben L. Pap István kalauzolja el az olvasókat a Szombathely–Budapest gyorsvonatra, ahol egy kisrádión hallgatta a teljes vagon, amint Gedővári 1988-ban beviszi a győztes találatot Alsannak.

DVSC: U-válogatott támadót szerződtetett a klub

A labdarúgó NB I-ben szereplő Debreceni VSC szerződtette a télen a DVTK-val szerződést bontó Szabó Bencét – jelentette be a klub.

DVTK: szerződést bontottak vele, de edzésre még járhat

A magyar átigazolási időszak vége előtt közös megegyezéssel szerződést bontott egymással Szabó Bence és a DVTK – adta hírül hivatalos honlapján a diósgyőri labdarúgóklub. Benczés Miklós, a klub sportigazgatója elárulta, amíg a 22 esztendős középpályás nem talál magának új csapatot, addig részt vehet a tartalékcsapat edzésein.

Jégkorong: „Remélhetőleg Románia legyőzése után beleállunk a britekbe”

Felkészülési mérkőzéseken már bizonyíthattak, de téttel járó tornán a nottinghami olimpiai előselejtezőn vesznek részt először a magyar jégkorong-válogatottal. Szabó Bence és Tóth Richárd is megtalálta a helyét a csapatban. 

DVTK: A keret megerősítésén, nem a bővítésén dolgozunk – Benczés

Benczés Miklós, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK sportigazgatója a várható erősítésekről ejtett néhány szót a boon.hu-nak.

Elismerés: a Testnevelési Egyetemen újra felállították a Sportcsillagok Falát

A Testnevelési Egyetemen olimpiai, világbajnoki és Európa-bajnoki érmes magyar sportolók közreműködésével kedden újra felállították a Sportcsillagok Falát, amely eredetije a négy évvel ezelőtti tűzvészben sérült meg.

U23-as evezős Eb: aranyérmes a magyar férfi könnyűsúlyú kettes

A Szabó Bence, Furkó Kálmán egység aranyérmes lett a férfi könnyűsúlyú kettesek között vasárnap az U23-as evezős Európa-bajnokságon a görögországi Joánniában.

Evezés: magyar bronzérem az U23-as világbajnokságon

Szabó Bence és Furkó Kálmán bronzérmet nyert a könnyűsúlyú kettesek versenyében a Sarasotában rendezett U23-as evezős-világbajnokságon.

DVTK: Fehérvárról érkezett a hetedik nyári szerzemény – hivatalos

A labdarúgó NB I-re készülő Diósgyőri VTK a hivatalos honlapján bejelentette, hogy végleg megvásárolta Szabó Bencét a Mol Fehérvár FC-től. A 21 éves korosztályos válogatott középpályás az előző idényt kölcsönben a miskolciaknál töltötte.

Férfi kézilabda: szegedi nevelésű beállót igazolt a Dabas

A férfi kézilabda NB I-ben szereplő Dabas a hivatalos oldalán számolt be arról, hogy Szabó Bence a klubnál folytatja a pályafutását.

Fontos győzelmet aratott a DVTK a Mol Vidi ellen

A kiesés elől menekülő Diósgyőr legyűrte odahaza a már biztos ezüstérmes Mol Vidi FC-t a labdarúgó NB I 31. fordulójában. 

Szerelmes típus – athén vívóbajnoka 40 évesen sem gondol a visszavonulásra

Bár már 40 éves, továbbra is a kardozók élmezőnyébe tartozik az olimpiai bajnok vívó Aldo Montano: számára mindig is Szabó Bence volt az ikon, míg Szilágyi Áront az egyik legnagyobbnak tartja.