Férfi kézi: Az EHF ebben vaskosan benne van – Szűcs Ernő Péter

A Mol-Pick Szeged elnöke, Szűcs Ernő Péter jogi lépéseket fontolgat, amiért az Európai Kézilabda-szövetség kötelezte a csapatot, hogy pályára lépjen Bresztben, miközben az már a kezdés előtt kiderült, a fehéroroszoknál többen is elkapták a koronavírust.

Férfi kézi: nem lehetnek nézők a Szeged hazai meccsein

A Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a hivatalos honlapján tudatta, hogy egyelőre nem látogathatják szurkolók az alakulat hazai mérkőzéseit.

Kézilabda: a Szeged elnöke regionális ligában gondolkodik

„Szerintem a koronavírus-járvány okozta kihagyás miatt, biztosan gyengülni fog a magyar bajnokság színvonala” – mondta el Szűcs Ernő Péter, a Mol-Pick Szeged elnöke a Digi Sport Reggeli Start című műsorában. A klubvezető beszélt a játékosok vírushelyzet alatti fizetéscsökkentéséről és arról is, hogy szerinte érdemes lenne létrehozni egy regionális ligát a környező országokkal, továbbá a menedzserekről is szót ejtett.

Férfi kézi: a szegedi elnök szerint a szurkolókat semmi sem kárpótolhatja

Hiába fizet kompenzációt az Európai Kézilabda-szövetség, Szegeden nem bontanak pezsgőt a döntés után.

Férfi kézi BL: a Szeged elnöke sajnálja; Mikler szerint felháborító

Mint arról beszámoltunk, az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) végrehajtó bizottságának döntése értelmében a Telekom Veszprém bejutott a férfi Bajnokok Ligája decemberre halasztott négyes döntőjébe, míg a csoportja harmadik helyén záró Mol-Pick Szeged elesett a lehetőségtől, hogy ott legyen a kölni final fourban. A döntést Szűcs Ernő Péter, a szegedi együttes elnöke szűkszavúan kommentálta a Nemzeti Sportnak.

Kézi: „A játékosoknak túl sok súgójuk van” – Szegeden 25 százalékos bércsökkentés lehet

Csalódottságát fejezte ki a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának első embere, Szűcs Ernő Péter, miután a játékosok nem mentek bele a klub által javasolt 30 százalékos bércsökkentésbe.