NFL: még a Bieber-átok sem akadályozta meg a Patriots bajnoki címét

Az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is jelentkezünk egy Super Bowlt követő Red Zone-nal, amelyben az NFL-döntő érdekességeit dolgozzuk fel a szokásos húsz pontban, illetve teszünk egy merész tippet is a végén.

NFL: a Patriots SB-győzelme után lecsapott a szuperhős

Ahogy azt korábban már megírtuk, a filmvásznon Amerika Kapitányt megformáló színész, Chris Evans – aki egyébként New England Patriots-drukker – a Super Bowl előtt fogadást kötött Chris Pratt-tel, akit a nézők leginkább a Galaxis Őrzői című film Űrlordjaként ismerhetnek, és nem mellesleg a Seahawks a kedvenc csapata. A Pats végül 28–24-re legyőzte a Seattle-t, így Űrlord elveszítette a megállapodást, Amerika Kapitány pedig kemény revánsot vett!

Super Bowl: Gronkowski piált, a Patriots trollkodott a parádén

A New England Patriots 28–24-re legyőzte a Seattle Seahawkst a XLIX. Super Bowlon, ezt pedig meg kellett ünnepelni otthon, Bostonban is. A Pats az ilyenkor szokásos utcai parádén köszönte meg a szurkolóknak a biztatást, és őrült meg egy kicsit a siker után. Egyesek az alkohollal, mások az ellenfél szekálásával szórakoztatták magukat. A „Nap Trollja”-cím pedig a Richard Sherman táblájával pózoló Julian Edelmant illeti meg.

15 éve a kutyának sem kellett, ma ő az NFL legeredményesebbje

Tom Brady a 49. Super Bowl (New England–Seattle 28–24) megnyerésével és a döntő legértékesebb játékosának járó MVP-címmel mindkét kategóriában beérte gyerekkori bálványát, a most már csak társrekorder Joe Montanát. A vékony, nem túl atletikus, nem elég erős karú játékos, akin gyakorlatilag mindenki átnézett a drafton, mára négyszeres bajnoknak vallhatja magát, és háromszor vélték őt a finálé legjobbjának. De őt ismerve, közel sem biztos, hogy ezzel megelégszik... FRISSÍTÉS: nem is elégedett meg...

Super Bowl: nézettségi rekord lett Bradyék negyedik sikere

Minden idők legnézettebb tévéműsora lett az Egyesült Államokban a vasárnapi Super Bowl, a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) döntője, amelyet a New England Patriots 28–24-re nyert meg a címvédő Seattle Seahawks ellen.

Super Bowl: Brady hálája - autó a meccset megmentő védőnek

A Detroit News értesülése szerint Tom Brady a 49. Super Bowl (New England–Seattle 28–24) legértékesebb játékosának járó MVP-cím mellé kapott 2015 Chevrolet Coloradót nem sokáig tartotta meg. Odaadta ugyanis Malcolm Butlernek.

Super Bowl: „Miénk a trófea, a kritikusok megcsókolhatják”

Julian Edelman óriási szerepet játszott a New England Patriots negyedik NFL-bajnoki címében, kilenc elkapásból 109 yardot szerzett és nem mellesleg a meccset eldöntő touchdownt. A rendkívül szívós és vehemens elkapó a 49. Super Bowl (New England–Seattle 28–24) utáni nyilatkozatában kedvesen elküldte a kritikusokat melegebb éghajlatra.

Super Bowl: váratlan kedvenc, 265 milliós Facebook-rekord

A magyar idő szerint hétfő hajnalban rendezett XLIX. Super Bowl a közösségi oldalak felhasználóit is megmozgatta, összesen 265 millióan hozták szóba a Facebookon a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) döntőjét. A kedvenc azonban meglepetésre nem egy sportoló volt.

Super Bowl: Küzdhetett volna a labdáért - hibáztat a koordinátor

A 49. Super Bowlt (New England–Seattle 28–24) követően a Seahawks koordinátorai egyaránt a figyelem középpontjába kerültek, különböző okok miatt.

Trollkodtak a Seahawks-védők, de a végén Bradyék örültek - mémek

Egy nagy sportesemény sem telhet el úgy, hogy másnap ne árasztanák el mémek az internetet, természetesen ez alól a 49. Super Bowl (New England–Seattle 28–24) sem kivétel. Bár eddig viszonylag kevés alkotó jelentkezett művével (korán van még kint), azért néhány érdekes máris akadt. Trollkodó Seattle-védők a legjobban utáltak csatájában, amelyben a gyűrűk ura örülhetett a végén. Leeresztett labdák és a meccs legérthetetlenebb játéka.

A „szertáros” nagy pillanata után Brady ismét gyerek lett - videók

A Super Bowlok történetének egyik legszürreálisabb elkapása után az egyik legvalószínűtlenebb befejezés következett. Jermaine Kearse elkapása, Malcolm Butler meccsnyerő interceptionje, Tom Brady gyermeki öröme, Richard Sherman bosszúsága. A 49. Super Bowl (New England–Seattle 28–24) legjobb jeleneteit mutatjuk be. 

Super Bowl: öröm, könnyek, cukor, lányok - a döntő képei

Mint beszámoltunk róla, a New England Patriots nyerte meg a XLIX. Super Bowlt, miután az arizonai University of Phoenix Stadionban megrendezett mérkőzésen 28–24-re legyőzte a Seattle Seahawkst. Íme, a nagydöntő legjobb pillanatai!

Super Bowl: öt ok, hogy miért nem futott a Seattle a végén

Pete Carroll, a Seattle Seahawks főedzője sokak által érthetetlen játékot hívott a Super Bowl utolsó percében, amikor is csapata az ellenfél egyyardos vonalánál járt, s egy touchdownnal minden bizonnyal megnyerte volna a mérkőzést. Russell Wilson irányítónak passzolnia kellett, de ő az ellenfél játékosának a kezébe dobta a labdát. Öt ok, hogy miért választhatott passzjátékot az edző.

Super Bowl: miért passzolt 1 yardról a Seahawks? Itt a válasz!

Talán a 49. Super Bowl legnagyobb meglepetését szolgáltatta a vesztes Seattle Seahawks azzal, hogy a döntő hajrájában négypontos hátrányban, egy yardról indulva nem futással – Marshawn Lynch félelmetes erejét kihasználva – próbálták megszerezni a győzelmet, hanem passzjátékkal, amelynek egy sorsdöntő labdaeladás (interception) lett a vége. Pete Carroll, a Seahawks mestere a finálé után elárulta, miért nem futást, hanem passzjátékot választott.

Super Bowl: NostraMadden - előre szólt, senki sem hitte el

A New England Patriots nyerte meg a XLIX. Super Bowlt, miután az arizonai University of Phoenix Stadionban megrendezett mérkőzésen 28–24-re legyőzte a Seattle Seahawkst – erről pedig a Madden NFL játék már három napja beszámolt…

Super Bowl: a negyedik gyűrűjét begyűjtő Tom Brady az MVP

A győztes, New England Patriots irányítója, a Seattle Seahawks ellen négy touchdown-passzt kiosztó Tom Brady lett a XLIX. Super Bowl legértékesebb játékosa (MVP).

Buta Seahawks! Megvan Brady és a Pats negyedik Super Bowl-sikere

A New England Patriots nyerte meg a XLIX. Super Bowlt, miután az arizonai University of Phoenix Stadionban megrendezett mérkőzésen 28–24-re legyőzte a Seattle Seahawksot. Terry Bradshaw és Joe Montana után Tom Brady a harmadik irányító, aki négy bajnoki címmel büszkélkedhet.

Super Bowl: utolsó percben nyerné meg a döntőt a Fradi játékosa

Az amerikai futball legfontosabb részleteit elemezte az NSO Tv a Grundfos Tatabánya KC kézilabdázói, a Ferencváros és az Újpest labdarúgói, illetve válogatott birkózók segítségével.

Super Bowl: minden, ami a pályán kívül történt

Drive-ról drive-ra végigkövettük a Super Bowl legfontosabb történéseit, de a pályán kívül is akadt bőven látnivaló és érdekesség a 49. Super Bowl előtt, közben és után.


Kézilabda Eb: Tudta-e?