Jégkorong MK: Frusztrál, hogy ez történik már a negyedik éve – Erdély Csanád

Nem tudják az okát a Hydro Fehérvár AV19 játékosai, hogy miért buktak el sorozatban negyedszer is a jégkorong Magyar Kupa döntőjében. Úgy érezték, a második harmadban a BJA HC fölé tudtak kerekedni, azonban a rossz helyzetkihasználás az ICEHL-meccsekhez hasonlóan most is megbosszulta magát. 

Osztrák hokiliga: két góllal nyert Klagenfurtban a Fehérvár

Az osztrák jégkorongliga keddi játéknapján a Hydro Fehérvár AV19 3–1-re legyőzte a Klagenfurtot.

Jégkorong: Már nincs bennem félelem – Stipsicz Bence

A Hydro Fehérvár AV19 egymás után három mérkőzést nyert meg az osztrák jégkorongligában, és ezeken a találkozókon mindössze két gólt kapott. A csapat hátvédjével, a magyar válogatott Stipsicz Bencével beszélgettünk a jelenlegi forma hátteréről.

Jégkorong: Nehéz felfogni még, hogy a nevemet skandálták – Horváth Dominik

„Tetszett, amit láttam, főleg a kapunkban” – állapította meg Kevin Constantine, a Hydro Fehérvár AV19 vezetőedzője a címvédő Rögle elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés után. És ezzel nem volt egyedül, hiszen Horváth Dominik valóban kiválóan védett, nemhiába skandálta többször is a nevét a fehérvári szurkolótábor. Stipsicz Bence szerint a közönségtől olyan támogatást kaptak, hogy az ötperces emberhátrány alatt is úgy érezték, mintha öt az öt ellen játszanának.     

Vissza a jégre, vissza a jövőbe – BL-re, harcra kész a Fehérvár jégkorongozója

Profi karrierje során először fordult elő Stipsicz Bencével, hogy csak kívülről nézhette klubcsapata, a Hydro Fehérvár AV19 és a magyar jégkorong-válogatott mérkőzéseit. Tavaly elszenvedett vállsérülése már a múlté, és a huszonöt éves hátvéd lelkesen, motiváltan várja az új kihívásokat a jégen.

Jégkorong: válogatott védővel hosszabbított a Fehérvár

A hosszú sérülése után a regeneráció utolsó fázisát megkezdő Stipsicz Bencével 1+1 évre szóló új szerződést írt alá a Fehérvár AV19.

Jégkorong: Szégyelljük magunkat! Teljesen elvesztettük a fonalat – Stipsicz Bence

„A második harmadban talán a legjobb játékot nyújtottuk, amit én a válogatottnál átéltem. A harmadik harmadra viszont nincsenek szavaim. Szégyelljük magunkat!” – nyilatkozta Stipsicz Bence a rigai olimpiai selejtezőn a lettektől elszenvedett 9–0-s vereség után. A századik válogatott mérkőzésén jégre lépő Nagy Gergő és a szintén sokat tapasztalt Pozsgai Tamás sem tudott felidézni ehhez hasonló összeomlást.               

Jégkorong: „Nem is tudom már, milyen nézők előtt játszani...”

Vasárnap késő éjjel érkezett meg a magyar férfi jégkorong-válogatott Rigába, ahol a házigazda lettekkel, az olaszokkal és a franciákkal mérkőzik meg a 2022-es pekingi olimpia jegyében. A keddi jeges edzés után Stipsicz Bencét és Terbócs Istvánt kértük meg némi helyzetjelentésre. A fiúk a magyar szurkolóknak is üzentek. 

Jégkorong: a szövetség díjazta a legjobbakat

A legjobb csatár Erdély Csanád, a legjobb hátvéd Stipsicz Bence, a legjobb kapus Hetényi Zoltán, a legtechnikásabb játékos Hári János lett a Magyar Jégkorongszövetség (MJSZ) csütörtöki közgyűlésén megtartott ünnepségen – írja az MTI.

Jégkorong: Stipsicz Bence szerződést hosszabbított a Fehérvárral

Stipsicz Bence, a magyar jégkorong-válogatott egyik alapembere szerződést hosszabbított az osztrák ligában szereplő Hydro Fehérvár AV19 csapatával – írja az MTI.

Jégkorong: a Fradi kapusa lett a legjobb, Stipsicznél maradt a vándorkupa – videóval

A Magyar Jégkorongszövetség – a lehetőségekhez képest – ünnepélyes keretek között átadta az idény legjobbjainak járó elismeréseket. Először vehette át a legjobb kapusnak járó Vedres-kupát az FTC-Telekommal Erste Liga- és magyar bajnoki címet, illetve Magyar Kupa-győzelmet szerző Arany Gergely, míg a legjobb hátvédnek járó vándorkupa Stipsicz Bencénél maradt. Galló Vilmos lett az évad csatára, Hári Jánost választották meg a legtechnikásabb játékosnak.

Jégkorong: a fehérvári keretben több magyar játékos lehet

Elképzelhető, hogy a korábbinál több magyar játékossal szerepel majd az osztrák jégkorongligában a Fehérvár AV19, amelynek vezetősége a koronavírus-járvány miatt tapasztalható gazdasági nehézségek ellenére továbbra is szeretné versenyeztetni a második csapatot is.

Jégkorong: Biztosan elég magas pulzusszámmal védtem – Rajna

A 97.92 százalékos védési arány nem akármilyen teljesítményre vall, Rajna Miklós megérdemelte, hogy Jarmo Tolvanen szövetségi kapitány is a meccs emberének nevezze. A magyar jégkorong-válogatott britek felett aratott 4–1-es olimpiai selejtezős győzelme után adódott a kérdés: mekkora pulzusszámmal védett a kapusunk? 


Kézilabda Eb: Tudta-e?