PL: a Wolves bejelentette, ki lesz a csapat menedzsere 2023-ig

Bruno Lage októberi menesztését követően a Wolverhampton Wanderers edzői székét több menedzser is visszautasította, a klub végül úgy döntött, a világbajnokságig Steve Davis marad a Premier League-csapat élén. Most eldőlt, a folytatásban is ő irányíthat.

Darts: szokatlan terepen debütál Cross és Anderson

A PDC regnáló dartsvilágbajnoka, Rob Cross, valamint a sportág két kiválósága, Gary Anderson és Michael Smith is bemutatkozik a szervezet idei horgászbajnokságán.

Sznúker: „Korábban is visszavonulhattam volna, már nem élveztem a játékot”

Magyarországon járt a sznúker legendája, a hatszoros világbajnok Steve Davis. A II. Magyar Snooker Gála keretében a Gerevich Aladár Sportcsarnokban szórakoztatta a közönséget. Az NSO Tv stábja interjút készíthetett a klasszissal, aki mesélt tavalyi visszavonulásának hátteréről, legnagyobb meccseiről, DJ- és pókerkarrierjéről, illetve az egyik legnagyobb magyar tehetségről, a mindössze 10 éves Révész Bulcsúról is kifejtette a véleményét.

Sznúker: színvakon lett a világ bajnoka, hétfőn Budapesten játszik

Felejthetetlen estét ígér a II. Magyar Snooker Gála a Gerevich Aladár Sportcsarnokban, hiszen a sportág két nagyágyúja látogat el Budapestre október 23-án. A hatszoros világbajnok, az aktív játéktól tavaly visszavonult 60 éves angol Steve Davis, valamint a kétszeres világbajnok, 42 esztendős walesi Mark Williams mérkőzése szenzációs csemegét jelent. Két igazi egyéniség, akikről összegyűjtöttünk öt-öt érdekességet.

Ritkán látni két ekkora legendát Budapesten

Olyannyira nagy sikere volt idén márciusban az I. Magyar Snooker Gálának (Neil Robertsonnal és Ali Carterrel), hogy október 23-án máris megrendezik a folytatást. A II. Magyar Snooker Gálán a sportág két legendája, a hatszoros világbajnok angol Steve Davis és a kétszeres világbajnok walesi Mark Williams látogat el Budapestre.

Vizet ivott, és örökre megváltoztatta a sznúkert

Közel negyvenéves profi pályafutás után múlt vasárnap Steve Davis bejelentette visszavonulását. A hatszoros világbajnok sznúkerjátékos az átlagnál jóval tovább állt az asztal mellett, hiszen 58 évesen hagyta csak abba. Korszakalkotó egyéniség volt, aki makulátlan jellemével, tisztes életével teljesen ellentéte volt a játékosok többségéről alkotott képnek, amely pályája elején jellemezte a sznúkert. Elkerülték a botrányok, mégis óriási népszerűségre tett szert. Nem futamodott meg akkor sem, amikor már messze volt a fénykorától. Mert elsősorban nem az eredményekre hajtott, sokkal inkább a játék mérhetetlen szeretete tartotta az élsportban még ilyen idősen is.

Sznúker: visszavonult Steve Davis, a sportág legendája

Bejelentette visszavonulását Steve Davis. A hatszoros világbajnok angol sznúkerlegenda, a sportág történetének egyik legnagyobb alakja 58 évesen (!) int búcsút a zöld posztónak.

Videó: hány perc alatt takarít le egy asztalt Ronnie O'Sullivan?

A szombaton kezdődő sznúker-világbajnokság eddig történetéből összegyűjtöttünk tíz különleges rekordot. Vizsgálódásunk tárgya a modern, vagyis az 1969 óta íródó korszak. Ön tudja, ki nyert a legfiatalabban világbajnoki címet? Milyen csúcsot tart az örökifjú Dracula? Legendás sportolók, megdönthetetlen rekordok.

Sznúker-vb: kiestek az ötvenes legendák Sheffieldben

Steve Davis és Jimmy White is kiesett a sznúker-világbajnokság sheffieldi selejtezőtornájának második körében.

Sznúker-vb: az 57 éves legenda döntő frémes csatában győzött

Steve Davis bejutott a második körbe a sznúker-világbajnokság selejtezőtornáján Sheffieldben. A 57 éves, hatszoros világbajnok angol 10–9-re verte meg a 29 éves Jamie Cope-ot.

Sznúker: amatőrstátuszba csúszott a 6-szoros világbajnok

Harminchat év után amatőrstátuszba csúszott vissza Steve Davis, a sznúker hatszoros világbajnoka.

Sznúker: csak a pénz miatt tért vissza Ronnie O'Sullivan?

Ronnie O'Sullivan ismét készen áll a visszavonulásra. Ezt a négyszeres világbajnok sznúkerjátékos maga jelentette ki egy BBC-interjúban. Az angol közel egyéves szünet után a jelenleg is zajló sheffieldi vb-re tért vissza, mert saját bevallása szerint kellett a pénz, többek között gyermekei iskoláztatására is.

Sznúker-vb: Davis kiesett, White reménye még él a selejtezőben

Kiesett a hatszoros világbajnok Steve Davis a sznúker-világbajnokság selejtezőjében, miután 10–7-es vereséget szenvedett a norvég Kurt Maflintól. A legendás Jimmy White viszont egy győzelemre került a 32-es főtáblától.

Sznúker: a veterán Davis búcsúztatta a címvédő Higginst a vb-n

A hatszoros világbajnok Steve Davis nagy meglepetésre 13–11-re legyőzte a címvédő John Higginst a Sheffieldben zajló sznúker-világbajnokságon.

Sznúker: a döntő frame-et megnyerő Davisre Higgins vár a 16 között

A hatszoros világbajnok Steve Davis a végletig kiélezett mérkőzésen döntő frame-ben legyőzte Mark Kinget a Sheffieldben zajló sznúker-világbajnokság első fordulójában, így bejutott a legjobb 16 közé. Az 52 éves angol játékos következő ellenfele az első helyen kiemelt, címvédő John Higgins lesz.


Kézilabda Eb: Tudta-e?