F1: Domenicali nem számít női versenyzőre öt éven belül

A Formula–1-es autós gyorsasági világbajnokság vezérigazgatója nem számít arra, hogy öt éven belül női pilóta kerül a mezőnybe – közölte az MTI.

Formula–1: Nem lesz több verseny Oroszországban – Domenicali

A Formula–1-es világbajnokság vezérigazgatója szerint soha többé nem lesz már futam Oroszországban – írja az MTI.

Formula–1: Domenicali reméli, hogy Vettel a sportág közelében marad

A Formula–1-es világbajnoki sorozatot irányító Stefano Domenicali reméli, hogy az év végén visszavonuló Sebastian Vettel a sportág és a versenysorozat közelében marad – írja az MTI.

F1: 30 év után visszatérhet a mezőny Dél-Afrikába

Harminc év után a Formula–1 visszatérhet jövőre Dél-Afrikába.

F1: fennállt a bojkott lehetősége – a versenyzők 4 órán át vitáztak Dzsiddában

Noha a Formula–1 vezetősége, valamint a Szaúdi Nagydíj szervezői már péntek este hivatalosan bejelentették, hogy a dzsiddai rakétatámadás után változatlanul folytatódik a hétvége programja, a versenyzők között a jelek szerint már nem volt ilyen nagy az egyetértés – több mint négy órán keresztül vitáztak és a bojkott lehetősége is fennállt.

F1: Domenicali szerint akár 30 verseny is lehet egy évben

Stefano Domenicali, az F1 vezérigazgatója a Sky Sportsnak adott interjúban elárulta: akár 30 versenyt is rendezhetnek egy évben, legalábbis a potenciális versenyhelyszínnek jelentkezők számát tekintve, s hozzátette azt is, hogy Dél-Afrika és Las Vegas hamarosan futamot rendezhet.

F1: Domenicali szerint a Ferrari szereplése jó hatással lesz a jegyértékesítésre

Stefano Domenicali, a Formula–1-es világbajnokság elnök-vezérigazgatója szerint a Ferrari bahreini nyitó futamon aratott kettős győzelme jó hatással lesz a versenysorozatra és a jegyértékesítésre is.

F1: Domenicali örülne, ha visszatérne a Német Nagydíj

Stefano Domenicali, a Formula–1 elnök-vezérigazgatója azt szeretné, ha ismét rendezhetnének Német Nagydíjat.

F1: továbbra sem mondtak le a fordított rajtrácsos futamokról?

Hiába ellenzik a csapatok és a szurkolók is azt, hogy az időmérő végeredménye alapján fordított sorrendben álljanak fel a versenyzők a rajtrácsra egy-egy futamon, olasz sajtóértesülések szerint a Formula–1 vezetősége ismét napirendre kívánja tűni az ötlet megvitatását.

Domenicali: Minden adva van a Magyar Nagydíj hosszú távú jövőjéhez

A Formula–1 elnök-vezérigazgatója, Stefano Domenicali a Nemzeti Sportnak adott interjújában beszélt a Magyar Nagydíj jövőjéről, hazánkhoz köthető emlékezetes élményeiről és a világbajnoki sorozatról.

F1: a koronavírus miatt törölték az idei Ausztrál Nagydíjat – hivatalos

A Formula–1-es Ausztrál Nagydíj szervezői a verseny hivatalos honlapján bejelentették, nem rendezik meg a novemberre tervezett futamot.

F1: Túl fogja élni Hamilton visszavonulását a sorozat – Domenicali

A Formula–1 ügyvezető igazgatója, Stefano Domenicali nem aggódik amiatt, hogy a sorozat veszít a népszerűségéből, ha a hétszeres világbajnok Lewis Hamilron a visszavonulás mellett dönt.

F1: Szuzuka marad, biztosított a Japán Nagydíj jövője – hivatalos

A Formula–1 vezetősége hivatalosan bejelentette, hogy a Japán Nagydíjnak otthont adó Szuzuka további három évig biztosan a versenynaptárban marad.

F1: Domenicali újabb részleteket osztott meg a sprintkvalifikációról

A Formula–1 ügyvezető igazgatója, Stefano Domenicali újabb részleteket osztott meg a tervek szerint az idén bemutatkozó sprintkvalifikációkkal kapcsolatban, s azt is elárulta, futamgyőzelmet vagy pole pozíciót szerez-e a szombati esemény első helyezettje.

F1: Imola előtt véglegesítik a sprintversenyes terveket

A Formula–1 ügyvezető igazgatója, Stefano Domenicali megerősítette, a soron következő Emilia Romagna Nagydíj előtt kívánják véglegesíteni a sprintversenyeket érintő szabályokat, illetve azt is megosztotta, előreláthatóan a július 18-i Brit Nagydíjon próbálják ki először az új formátumot.

F1: ezen a versenyhétvégén biztosan lesz sprintfutam

Stefano Domenicali, a Formula–1 vezérigazgatója megerősítette, hogy a Brit Nagydíj hétvégéjén nem egy, hanem két futamot is rendeznek, ugyanis Silverstone lesz az egyike azoknak a helyszíneknek, ahol kipróbálják a sprintversenyeket.

F1: ezen a három hétvégén rendezhetnek idén sprintfutamot

Csütörtökön szavaznak a Formula–1-es csapatok néhány fontos dologról, többek között a szombati sprintfutamok idei bevetéséről. Ha az ötletre igent mondanak a csapatok, idén valószínűleg három versenyhétvégén látnánk a szokásos egy helyett két futamot.

F1: Nem csak a Red Bull érdeke a motorfejlesztés befagyasztása – Domenicali

A Formula–1 vezérigazgatója, Stefano Domenicali bízik benne, hogy valamennyi csapat és motorgyártó belátja, hogy nem csak a Red Bull érdekét szolgálná a motorfejlesztés 2022-es befagyasztása.

F1: Nem a pénz jelenti a vitapontot Hamiltonnál – Domenicali

A Formula–1 vezérigazgatója, Stefano Domenicali bízik benne, hogy a Mercedes hamarosan bejelenti Lewis Hamilton szerződéshosszabbítását, de tisztában van vele, hogy a hétszeres világbajnok meghatározó döntés előtt áll.

F1: a vezérigazgató összeül a versenyzőkkel Mazepin botránya miatt

A Formula–1 vezérigazgatója, Stefano Domenicali beszélni fog a versenyzőkkel arról, hogy példaképként pontosan milyen kötelességeik vannak, miután a Haas újonca, Nyikita Mazepin újabb botrányba keveredett.


Kézilabda Eb: Tudta-e?