Csupasport: törölték az idei Spartathlont – hivatalos

Elmarad idén a világ egyik legjelentősebb ultrafutó versenye, az elmúlt években magyar sikerektől hangos Spartathlon – írja a csupasport.hu.

Csupasport: Csécsei Zoltán az idén kihagyja a Spartathlont

Noha a tavalyi Spartathlonon második helyen végző Csécsei Zoltán céljai között szerepel az aranyérem megszerzése a legendás görög viadalon, az idén nem áll rajthoz, mert létezik ennél fontosabb is neki: ősszel a 24 órás Európa-bajnokságon szeretne minél jobb eredményt elérni.

Csupasport: Spárta, Fanta és az életre kelt sávelválasztó jel

Blaskó Mihály célja, hogy első magyarként oda-vissza lefussa a Spartathlont. Az összesen 490 kilométeres távnak pénteken vágott neki. Teljesítés közben még interjút adni is van ideje.

Csupasport: Spartathlon után is felturbózni a tempót

Különleges szereposztásban készült a Csupasport interjúja, ugyanis a kérdező, Vágó Boglárka és a válaszoló, Kisháziné Zombory Erika is indult az idei Spartathlonon, mondhatni, ismerik egymás lépéseit is – az interjúalany 33:58:02 óra alatt teljesítette a 246 kilométeres távot.

Spartathlon: Igyekeztem csak magamra koncentrálni – Maráz

Mint beszámoltunk róla, Maráz Zsuzsanna megvédte címét a görögországi Spartathlon ultrafutóverseny nőknek szóló kiírásában. A férfiaknál kettős magyar siker született, Bódis Tamás mögött Csécsei Zoltán ért célba. A Csupasport szombaton két magyar főszereplőt is megszólaltatott.

Spartathlon: óriási magyar siker, Bódis és Maráz is bajnok

Hatalmas siker a legendás görögországi Spartathlonon: a 246 kilométeres versenyen huszonnyolc magyar futó indult, és talán mondhatjuk, a legszebb álmokat is felülmúlta a szereplés, hiszen kettős magyar siker született – az első helyen Bódis Tamás ért a célba, a másodikon pedig Csécsei Zoltán! A nőknél reggel kilenc után lett meg a győztes, méghozzá a szintén magyar Maráz Zsuzsanna!

Csupasport: magyar sikerek az ázsiai Spartathlonon

Maráz Zsuzsanna a női mezőnyben a második, Roskovics Miklós a férfiaknál a harmadik lett a Szakura Micsi versenyen. 

Ajánló: „Néha kín, de jobb a kanapén feküdni?”

Enrico Maggiola egy parkban kezdett futni, most megnyerte a Korinthoszt, a Spartathlonon pedig legjobb olaszként végzett.

Ajánló: „Ha meleg fürdőre gondolsz, akkor vége”

Volt, akinek meglepetésszerűen hatott Bódis Tamás negyedik helye az idei Spartathlonon, pedig már letette a névjegyét a 12 órás országos bajnokságon. Hogyan csinálta? Ő maga mesélte el a csupasport.hu-nak.

Ajánló: így nyerte meg Maráz Zsuzsanna a Spartathlont

Óriási magyar siker született a legendás futóversenyen, hiszen egy harmadik és egy második hely után Maráz Zsuzsanna győzni tudott.

Ultrafutás: magyar siker a Spartathlon női versenyében

Maráz Zsuzsanna 27:04:28 órás idővel megnyerte a Sparthatlont a nők versenyében. A magyar sportoló összetettben a 17. lett a görögországi ultrafutó viadalon – írta a csupasport.hu Facebook-oldala.

Ajánló: a Spartathlon atyját kémnek nézték, pedig csak atléta volt

Szeptember végén újra Spartathlon: a legendás verseny kapcsán ezúttal az ötletgazdáról írtunk, aki egyáltalán nem görög futó volt, hanem angol repülőtiszt.

Szabadidősport: Maráz Zsuzsa csodálatos Spartathlonja

Újabb nagy magyar siker a legendás Spartathlonon: a nők mezőnyében másodikként ért célba az esztergomi ultramaratonista, a háromszoros Ultrabalaton-győztes Maráz Zsuzsa.