Spanyolország: Luis Rubiales maradt a szövetség elnöke

Hétfőn ismét Luis Rubialest választották meg a Spanyol Labdarúgó-szövetség (RFEF) elnökének.

Spanyolország: Iker Casillas futballelnöki pozícióra pályázik

Iker Casillas bejelentette, hogy versenybe száll a Spanyol Labdarúgó-szövetség (RFEF) elnöki posztjáért.

Barcelona: új e-mailek kerültek elő a Griezmann-ügyben – sajtóhír

Az El Mundo Deportivo állítja, újabb bizonyítékokhoz kapott hozzáférést, ezek szerint az FC Barcelona már márciusban felvette a kapcsolatot Antoine Griezmann-nal és menedzsmentjével, hogy az átigazolásáról egyeztessenek, holott ehhez az Atlético Madrid nem adott engedélyt. Mint beszámoltunk róla, az egészen meghökkentőnek tűnő 300 eurós pénzbírságtól egészen a Camp Nou bezárásáig büntethetik a katalánokat, ha a spanyol szövetségnél úgy találják, szabálytalanok voltak.

Barca: elnéptelenedhet a Camp Nou Antoine Griezmann miatt

Elsőként az El Mundo Deportivo számolt be a hírről, hogy az ügyet vizsgáló bíró javaslatára akár zárt kapus mérkőzéssel is sújthatják az FC Barcelonát amiatt, mert idő előtt, az Atlético Madrid engedélye nélkül kezdett tárgyalásba tavasszal Antoine Griezmann-nal. Az As most a spanyol szövetség meg nem nevezett munkatársaira hivatkozva erősíti meg a hírt.

Spanyolország: Marokkóba viszik a Szuperkupa-meccset – hivatalos

A Spanyol Labdarúgó-szövetség (RFEF) azt már korábban bejelentette, hogy egy meccsen dől el, hogy a Sevilláé vagy a Barcelonáé lesz-e a Spanyol Szuperkupa. A szövetség most azt is közölte, Marokkóba, Tanger városába viszik a találkozót.

Vb 2018: kiakadt a spanyol elnök, 150 embert utaztat a szövetség

Luis Rubiales, a Spanyol Labdarúgó-szövetség (RFEF) új elnöke felháborodottan vette tudomásul, hogy a szervezet 150 embert utaztat a jövő csütörtökön kezdődő oroszországi világbajnokságra.

Spanyolország: Luis Rubiales a Labdarúgó-szövetség új elnöke

Luis Rubialest választották meg a Spanyol Labdarúgó-szövetség (RFEF) elnökének csütörtök este.

FIFA: a Barca, az Atlético és a Real után a spanyol szövetséget is megbüntették

A Real Madrid és az Atlético Madrid után a spanyol szövetséget is megbüntette a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) a fiatalkorúak szerződtetésére vonatkozó szabályok megsértése miatt.

La Liga: csütörtökön dönt a bíróság a játékosok sztrájkjáról

A spanyol bíróság csütörtökön dönt a spanyol játékos-szakszervezet (AFE) sztrájkjának törvényességéről. A profi labdarúgóliga (LFP) szerint a munkabeszüntetés szabályellenes, ezenkívül fordulónként 50 millió eurós bevételkieséssel járna, és a bajnokságok végét jelentené. A futballisták bíznak az igazukban.

Spanyolország: Xaviék sztrájkot hirdettek; hétfőn vége a bajnokságnak?

A spanyol játékos-szakszervezet (AFE) csütörtök délutáni sajtótájékoztatóján bejelentette, május 16-án az első és a másodosztály labdarúgói sztrájkba kezdenek.

Spanyolország: a profi liga jogi úton támadja a futballszövetség döntését

A spanyol profi labdarúgóliga (LFP) jogi úton igyekszik megakadályozni, hogy a labdarúgó-szövetség (RFEF) jövő szombattól felfüggessze az élvonalbeli és az alacsonyabb osztályú bajnokságok működését a televíziós közvetítési jogokkal kapcsolatos vita miatt.

Spanyolország: elfogadták az angol kérést, Sevillában lesz a meccs

Három fontos jövő évi mérkőzés helyszínéről is döntött a Spanyol Labdarúgó-szövetség ma összeülő elnöksége, amely először találkozott az elnök, Ángel Maria Villar újraválasztása óta.