-->
Játékvezetés: megjelent a Kassai Viktor pályafutásáról szóló könyv

Könyv jelent meg a korábban a világ legjobb labdarúgó játékvezetőjének megválasztott Kassai Viktorról – számolt be az MTI.

Footgolf: az üzletemberek csapata nyerte a Csúcskupát

Hatodszor rendezte meg a HGS PR-ügynökség a footgolf Csúcskupát az óbudai Continental CityGolf Clubban.

Vb 2018: Gera, Hajnal és az NS újságírója az M4 Sport szakértői stábjában

Gera Zoltán és Hajnal Tamás is szerepet kap a csütörtökön kezdődő oroszországi labdarúgó-világbajnokság alatt az M4 Sport 11 tagú szakmai stábjában.  

Gyötrelmes, lehangoló évkezdet volt – Somogyi Zsolt elemzése

Hazai pályán 3–2-re kikapott Kazahsztántól a magyar labdarúgó-válogatott, amelynek élén most debütált az új szövetségi kapitány, a belga Georges Leekens.

Videó: „Tomiszlav Szivics eltiltása túlzott és példátlan”

A labdarúgó Magyar Kupa döntőjében az Újpest a tizenegyespárbajban győzte le a Diósgyőrt, amelynek vezetőedzője, Tomiszlav Szivics a Magyar Labdarúgó-szövetség féléves eltiltása miatt nem lehetett ott a kispadon. Állandó szakértőnk, Bognár György úgy érzi, mindkét csapat megtett mindent a győzelemért, így a szerb szakember hiánya döntő különbséget okozhatott.

Videó: szurkolókkal és újságírókkal edzett Moniz Fradija

Rendhagyó tréninget vezényelt hétfőn Ricardo Moniz, a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője. Az egyórás gyakorlatozáson Muhamed Besic, Böde Dániel, Gyömbér Gábor, Somália és Jova Levente mellett szurkolók és újságírók is részt vettek. Az egyáltalán nem laza edzést a játékosok is komolyan vették. Az NSO Tv riportja.


Kézilabda Eb: Tudta-e?