Ők is letették a lantot… Mexes, Pepe, Helton, Lambert és Michu is visszavonult

Lassan tízéves már ez a sorozat, de érzésünk szerint egyszerre ennyi klasszis, remek és ismert labdarúgó még soha nem vonult vissza egyetlen esztendőben – különösen a harmincasok-negyvenesek olvashatják ambivalens érzésekkel a háromrészes cikket – ennek most a befejező részét –, hiszen ha máskor nem is, most nyilvánvalóvá válik, hogy a korral senki sem képes dacolni, a tegnap lángsugarú tinizsenijei a ma korai nyugdíjasai...

Serie A: 22-es profi keret, teljesen ingyen?

Végre itt a nyár, és transzfer az idő – menetrendszerűen elindítjuk átigazolási ámokfutásunkat, hogy nyitókapával csapást vágjunk a nemzetközi labdarúgás őrült költekezésének dzsungelében, sorolóval utat nyissunk az érdeklődések és bejelentkezések vad össztáncában, táblázatba fojtsuk a jöttek-mentek és jöttmentek szülte őskáoszt. Ezen a héten is Angliában kezdtük transzferológiai körsétánkat, és Olaszországban folytatjuk.

Serie A: a tartalékos Juventus 3-1-re legyőzte a Napolit

A bajnok Juventus 3–1-re legyőzte a Napolit az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) utolsó előtti fordulójában. A Napolinak volt esélye a győzelemre is Torinóban, ám végül nagyon csúnyán veszítette el a mérkőzést, a hajrában két gólt is kapott, utóbbit tizenegyesből, miután Miguel Britos megfejelte Álvaro Moratát. Az esti mérkőzésen az Inter 3–2-es vereséget szenvedett a Genoa vendégeként. Sikerével a Genoa El-indulást érő helyen áll.

Serie A: „A triplázás a Juventus célja ebben a szezonban”

Simone Pepe, az olasz Serie A-ban szereplő Juventus labdarúgója elmondta, mindhárom sorozatban – amiben elindultak – nyerni szeretnének.

Juventus: Pepe még hosszú ideig harcképtelen

Simone Pepe sérülése nem javul, így az olasz Juventus labdarúgócsapatának szélsője további heteket kénytelen kihagyni, a hírt a torinói klub honlapján jelentette meg.

Conte-Juve - ennyi volt? Hivatalos a tíz hónapos eltiltás!

Ahogy azt várni lehetett, az olasz szövetség tíz hónapos eltiltással sújtotta Antonio Contét, a Juventus labdarúgócsapatának edzőjét a fogadási botrányban betöltött szerepe miatt. Az ítélet ellen augusztus 20-ig lehet fellebbezni.

Juventus: Contét tíz hónapra eltiltják, Pepét és Bonuccit felmentik?

Az olasz La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Juventus edzőjét, Antonio Contét – legalábbis első fokon – tíz hónapra eltiltja a kispadtól a bíróság, ellenben két játékosát, Leonardo Bonuccit és Simone Pepét felmenti.

Serie A: Bonuccit három és fél, Pepét egy évre eltilthatják

A Juventus labdarúgócsapatának több játékosa is hosszú eltiltásra számíthat, amennyiben számukra kedvezőtlen ítélet születik az olasz labdarúgásban legutóbb kirobbant bundabotránnyal kapcsolatban.

Juventus: a torinói klub bejelentette Pepe átigazolását a következő idényre

A Juventus bejelentette, hogy a következő szezonra megszerezte az Udinese olasz válogatott támadóját, Simone Pepét.

Juventus: Pepe szerződtetésével a vb végéig várnak a torinóiak

A Sky Italia értesülései szerint Simone Pepe a dél-afrikai vb-re való elutazás előtt Torinóban járt, ahol átesett az orvosi vizsgálatokon. Az Udinese olasz válogatott játékosát azonban a Juventus csak a vb után hajlandó megvenni.

Juventus: az udinei Simone Pepe 12 millióért érkezik a torinóiakhoz

Megvan a Juventus labdarúgócsapatának első nyári igazolása, a „zebrák” vezetősége mindenben megegyezett az Udinese labdarúgójával, Simone Pepével, akiért 12 millió eurót fizet a torinói klub.