NB III: újabb vereség, elköszöntek Simon Antaltól Gyöngyösön

Már nem Simon Antal irányítja a labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő Gyöngyösi AK-t, a Tiszaújváros elleni 2–1-es hazai vereség után elköszöntek a trénertől – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: edzőváltás egy nappal a bajnoki előtt Tiszakécskén

A Nemzeti Sport Online információi szerint a szerdai, Csákvár elleni mérkőzésen már nem Simon Antal irányítja a labdarúgó NB II-ben szereplő Tiszakécskei LC-t.

NB II: Simon Antal lett a Tiszakécske új vezetőedzője

Megvan a labdarúgó NB II-ben szereplő Tiszakécske VSE új vezetőedzője, az egy héttel ezelőtt távozott Szabó István helyett Simon Antal lett a tréner – számolt be róla a klub honlapja.

Ilyen még sohasem történt az egycsoportos NB II-ben!

Még nem fordult elő az egycsoportos labdarúgó NB II 2013-as bevezetése óta, hogy hét fordulót követően három trénertől is megváljanak. Most azonban ennek is eljött az ideje, sőt, két nap leforgása alatt köszöntek el három edzőtől – elsőként a Csákvártól elszenvedett 3–1-es vereség után Mészöly Gézával bontottak szerződést az ETO FC Győrnél, kisvártatva a kiválóan rajtoló, 3. helyen álló ZTE FC-nél Nagy Tamás munkáját köszönték meg (az ő utódja már meg is van Dobos Barna személyében), míg végül Siófokon Varga Attilát menesztették. A Nemzeti Sport Online utánajárt, hogy az előző években mikor történtek meg az első edzőváltások a csapatoknál – a 2013–2014-es bajnokság hasonlít a leginkább e tekintetben a futó szezonhoz, hiszen akkor csak nyolc forduló kellett ahhoz, hogy három trénertől is elköszönjenek.

NB III: Simon Antal lett a kiesés ellen küzdő csapat edzője

Simon Antal lett a labdarúgó NB III Nyugati csoportjában szereplő Pénzügyőr SE vezetőedzője – számolt be róla a heol.hu.

NB III: a Vasastól érkezik az újonc új vezetőedzője

Simon Antal lett a labdarúgó NB III-ba feljutó Vecsés vezetőedzője – adta hírül a legutóbbi szezonban a Pest megyei I. osztályban aranyérmes klub hivatalos honlapja.

Vasas: edzőváltás! Német tréner ül le a kispadra

Az NB I-ben szereplő Vasas labdarúgócsapata a hivatalos honlapján tudatta, hogy a 2016-os évet már új vezetőedzővel kezdi a gárda. Az angyalföldiek szakmai irányítását Simon Antaltól az 50 éves német Michael Oenning veszi át.

NB I: „Ezen néhány játékosnak és nekem is el kell gondolkozni”

Véget ért a labdarúgó NB I őszi szezonja, szombaton rendezték az idei utolsó, 19. fordulót. A DVSC otthonában alulmaradó MTK vezetőedzője, László Csaba elmondta, neki és a játékosainak is el kell gondolkoznia azon, hogy ebben a szezonban már másodszor kaptak ki Debrecenben. A Budapest Honvédot irányító Marco Rossi szerint nem kérdés, hogy meg kellett volna verniük a Vasast, míg Robert Jarni, a kieső helyen telelő Puskás Akadémia vezetőedzője kijelentette, a vezetőség kezében a sorsa. Edzői értékelések!

Vasas: Továbbra is hiszek magamban és a csapatban – Simon

Simon Antal, a Vasas vezetőedzője szerint a Békéscsaba legyőzése segítheti ki a válságból az NB I utolsó helyén álló együttesét.

Magenta Fradi; válogatott Vidi-gondok; László másképp, mint Van Gaal

A labdarúgó NB I 17. fordulóját követően is összegyűjtöttük a hétvége érdekességeit. Ezúttal rendhagyó összeállítást készítettünk, amelynek segítségével kivétel nélkül minden csapat szurkolója találhat (több-kevesebb) érdekességet saját kedvenceiről. Természetesen most is vannak kiemelt témáink, utánanéztünk, hogyan állt a gólvágókkal az Újpest, milyen mozgalmas hétvégén van túl a Ferencváros, milyen gondjai vannak Horváth Ferencnek, de mint említettük, a többi kilenc együttesnél is találtunk témát.

Vasas: gondok vannak a játékosok gerincével

Kedden a Sportkórházban jártak a Vasas NB I-es labdarúgócsapatának játékosai, akik orvosi felmérésen vettek részt.

Mészöly: Ez nem a legjobb az edzői társadalmunkra nézve...

A labdarúgó NB I 14. fordulója után is összegyűjtöttük a vezetőedzők nyilatkozatait. A Haladást irányító Mészöly Géza az edzői társadalomról is beszélt egy nézeteltérés kapcsán az MTK elleni meccs után (előjött Mátyus János és Supka Attila elhíresült konfliktusa is). A kék-fehérek szakvezetője, László Csaba játékosai egyéni hibáiról formált véleményt. A Videoton vezetőedzője, Horváth Ferenc az ellenfél védekezését emelte ki, a Honvédot irányító Marco Rossi saját csapatának gratulált a debreceni 0–0 után, ahogy a Vasas szakvezetője, Simon Antal is, csakhogy ők 5–1-re kikaptak a Fradi vendégeként. Mestermérlegek.

NB I: Simon megemelte kalapját az FTC-től öt gólt kapó csapata előtt

Könnyedén megverte a Ferencváros odahaza a Vasast a labdarúgó NB I 14. fordulójában, a zöld-fehérek meg sem álltak öt gólig, a vendégeknek csak a szépítésre futotta. Simon Antal, az angyalföldiek vezetőedzője ennek ellenére a második félidei eredménnyel elégedett volt, Thomas Doll pedig érthetően boldogan értékelt.

Vasas: Igazi kupameccs volt, a közönség jól szórakozott – Simon

A labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas 1–1-es rendes játékidőt és hosszabbítást követően tizenegyesekkel kiesett a Magyar Kupából a harmadosztályba visszasorolt Nyíregyháza ellen. Simon Antal, az angyalföldiek vezetőedzője szerint a közönség jó meccset látott, a tizenegyespárbaj pedig a vakszerencsén múlt.

Vasas: Azt hiába várták tőlem a szurkolók, hogy… – Szanyó

Mint beszámoltunk róla, Szanyó Károly távozott a labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas kispadjáról, helyét ideiglenesen az eddigi vezetőedző, Simon Antal vette át. Szanyó elmondta, azt hiába várták tőle a szurkolók, hogy feláll a kispadról, ő a végsőkig küzdött a csapattal.

Vasas: Reméltem, lesz még két-három meccsem – Szanyó

Szanyó Károlyt hétfőn felállították a Vasas kispadjáról, az angyalföldi NB I-es labdarúgócsapatot Simon Antal irányítja a jövőben. A leváltott edző a Nemzeti Sportnak azt mondta: megérti, elfogadja a döntést.

Vasas: Nincs a birtokomban csodaszer – mondja az új edző

Mint beszámoltunk róla, a Vasas hétfőn megvált szakvezetőjétől, Szanyó Károlytól, és a vezetőedzői posztot papíron eddig is betöltő Simon Antalra bízta az NB I-es labdarúgócsapat irányítását. Simon interjút adott a klub honlapjának.

Honvéd: „Nincs meg bennünk a minőség, hogy bárkit elverjünk”

Marco Rossi, a Budapest Honvéd vezetőedzője, Simon Antal, a Vasas vezetőedzője, valamint Osváth Attila és Nagy Gergely értékelte a Honvéd–Vasas (0–1) NB I-es bajnoki labdarúgó-mérkőzést.

Videoton: Az biztos, hogy nem ilyen keretről volt szó – Casoni

Bernard Casoni, a bajnoki címvédő Videoton vezetőedzője a Vasas ellen 2–1-re elveszített bajnoki után elmondta: nem tudja, a fehérváriak vezetősége miként gondolkodik vele kapcsolatban.


Kézilabda Eb: Tudta-e?