NB II: „Megmutatkozott a Vasas tartása és lelkiereje”

Mint beszámoltunk róla, a Vasas FC kétgólos hátrányból 2–2-es döntetlent ért el hazai pályán a Haladás ellen az NB II 5. fordulójában. A mérkőzés után Silye Erik (Vasas) és Csilus Tamás (Haladás) nyilatkozott az NSO Tv-nek.

NB II: a Vasasé az NB I egyik legjobb bal oldali védője

A labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas hároméves megállapodást kötött Silye Erikkel, aki az élvonalbeli Mezőkövesdnél mutatott produkciója alapján az NB I-ben az elmúlt idény harmadik legjobb bal oldali védője lett a Nemzeti Sport osztályzatai alapján.

FTC: jelentős bevételhez juthat a klub – ha befut egy jó ajánlat Dibuszért

A Ferencváros vezetőedzője, Szerhij Rebrov 16 nap szabadságot adott a bajnokcsapat futballistáinak, hogy aztán ismét Ausztriában készüljenek a folytatásra.

NB II: a Vasas a Fraditól is igazolhat és Radó is képben

A labdarúgó NB I-ben ugyan még csak most fordul majd célegyenesbe az idény, a másodosztályú csapatok már az új évad keretének kialakításán dolgoznak – élen jár ebben az egyértelműen feljutást célzó Vasas, amely számos NB I-es játékossal erősítene a nyáron.

NB I: „Érzelemdús” – ilyen érzés a Fradi kölcsönjátékosaként az FTC ellen futballozni

Egy egyre végződött a Ferencváros–Mezőkövesd budapesti rangadója a labdarúgó NB I 11. fordulójában. A találkozó után az FTC-ből Botka Endrével, míg a vendégek részéről Silye Erikkel beszélgetett az NSO Tv stábja, aki egyébként a Fradi kölcsönjátékosa.

NB I: végigcsinálta a felkészülést az FTC-nél, visszatért Kövesdre

A labdarúgó NB I-ben szereplő Mezőkövesd hivatalos honlapján közölte, hogy szerződtette Silye Eriket a Ferencvárostól. A 23 éves védő az előző idényhez hasonlóan kölcsönbe érkezett jövő nyárig.

Mezőkövesd: kölcsönvették az FTC balhátvédjét

Mint azt korábban már előre jeleztük, a Mezőkövesd labdarúgócsapata kölcsönvette a Ferencvárostól Silye Eriket.

Mezőkövesd: érdeklődők Koszta iránt, más is távozhat

A héten már távozott a Mezőkövesd NB I-es labdarúgócsapatától a balhátvéd Gohér Gergő, illetve Bognár István, de hamarosan újabb játékosok inthetnek búcsút.

Mezőkövesd: NB II-es Fradi-védő a kiszemeltek között

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint Silye Erikkel, a Ferencváros Soroksárra kölcsönadott védőjével erősítene az élvonalbeli Mezőkövesd labdarúgócsapata.

Fradi-tehetségek sora a legjobb NB II-es fiatalok között

Tavaly nyáron, a 2015–2016-os szezon előtt jelent meg az ún. „fiatalszabály” a másodosztályú labdarúgó-bajnokságban is. Ennek értelmében a Magyar Labdarúgó-szövetség azokat a csapatokat, amelyek legalább három fiatal, 20 éven aluli labdarúgót szerepeltettek kezdőként a mérkőzéseken, a központi marketingbevételből jelentős anyagi támogatáshoz juttatta. A mostani szezon előtt azonban megváltozott a szabály, a szövetség az NB II-ben kötelezővé tette a fiatalok szerepeltetését, igaz, most már csak két, 1996. január 1-je után született játékost kell a kezdőcsapatban játszatni (pénz persze továbbra is jár ezért). Cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy kik azok az ifjú labdarúgók, akik tizenegy forduló elteltével meghatározó játékossá váltak, igazi erősítést jelentenek csapatuknak.

FTC: két fiatal hosszabbított, egyikük Soroksárra megy

Az FTC labdarúgócsapata hivatalos honlapján tudatta, szerződést hosszabbított a klubbal az egyaránt 20 esztendős Silye Erik és Valencsik Dávid.