Sportlövészet: Tasi és Sike nyert egyéniben a futócéllövő ob-n

A 30+30-as számban Tasi Tamás, míg 40 vegyesben Sike József győzelmét hozta a Gyenesdiáson rendezett 50 méteres futócéllövő országos bajnokság.

Sportlövő Eb: Major Veronikából ezúttal hiányzott a precizitás

Nem született magyar egyéni érem a gyenesdiási 50 méteres sportlövő Európa-bajnokság első versenyszámában, a férfiaknál svéd, a nőknél ukrán versenyző győzött.

Sportlövészet: 10 ország 59 versenyzője indul Gyenesdiáson

Tíz ország 59 versenyzője indul jövő héten Gyenesdiáson a futócéllövők Európa-bajnokságán.

Férfi vízi ob I: „Általában rögbire készülünk, ez inkább kosármeccsre hasonlított”

Nincs vész Miskolcon a BVSC-től elszenvedett vereség után, míg a győztes zuglóiak az OSC ellen folytatnák a jó szereplést.

Légfegyveres Eb: három magyar bronz futócél 40 vegyesben

Boros László egyéniben, illetve a csapattal is bronzérmet nyert a futócéllövők 40 vegyes számában a győri légfegyveres Európa-bajnokságon, melyen a nők hasonló számában a hazai válogatott szintén harmadik lett.

Vízilabda: Sike Józseffel megegyezett a Miskolci VC

A következő szezonban is Sike József irányítja a férfi vízilabda ob I ötödik helyén végzett PannErgy-Miskolci VC csapatát.

Légfegyveres Eb: nem jutott érem a férfi futócéllövőknek

Boros László az ötödik, míg a csapat negyedik helyen végzett a férfi futócéllövők 30+30-as számában a Mariborban zajló légfegyveres Európa-bajnokságon, melyen a női csapat három induló közül lett ismét bronzérmes, ezúttal 20+20-ban.

Sportlövészet: ezüstérmes a férfi csapat a futócéllövő-vb-n

Ezüstérmes lett a Tasi Tamás, Boros László, Sike József összeállítású magyar férfi csapat a németországi Suhlban zajló futócéllövő-világbajnokságon.

Sportlövő Eb: Sike ezüst-, a csapat bronzérmes 40 vegyesben

Sike József ezüst, míg a Tasi Tamással és Boros Lászlóval kiegészülő magyar csapat bronzérmet nyert csütörtökön a férfi futócéllövők 40 vegyes számában a győri tízméteres sportlövő Európa-bajnokságon.

Sportlövészet: az olimpiai kvóta után bronzérmet szereztünk

Bronzérmet nyert a Sike József, Tasi Tamás, Boros László összeállítású magyar csapat a szlovéniai Mariborban zajló sportlövő Európa-bajnokságon a férfiak futócél 40 vegyes versenyében.

Sportlövő-vb: bronzérmes a magyar futócéllövő-csapat

Bronzérmet nyert a Boros László, Tasi Tamás, Sike József összeállítású magyar csapat a futócéllövők 10 méteres 40 vegyes számában a granadai sportlövő-világbajnokságon.

Sportlövő-vb: Sike József bronzérmes Granadában

Sike József bronzérmet nyert a férfi futócéllövők 50 méteres 40 vegyes számában a granadai sportlövő-világbajnokság csütörtöki napján.

Légfegyveres Eb: Miskolczi arany-, Sike bronzérmes

Miskolczi Julianna aranyérmet nyert női légpuskában, míg Sike József – a csapat győzelme után – bronzérmes lett a férfi futócéllövők 30+30-as számában a moszkvai légfegyveres Európa-bajnokság szerdai zárónapján.

Légfegyveres Eb: világcsúccsal elsők a férfi futócéllövők

A Tasi Tamás, Sike József, Boros László összeállítású magyar csapat világcsúccsal nyerte meg a 30+30 lövéses számot a moszkvai légfegyveres Európa-bajnokság zárónapján, melyen Sike és Tasi bejutott az éremmérkőzésekbe.

Sportlövészet: Sike József 5., Tasi Tamás 7. az Eb-n

Sike József az ötödik, Tasi Tamás pedig a hetedik helyen végzett a futócéllövők 30+30 lövéses számában a németországi Suhlban zajló Európa-bajnokságon.

Sportlövészet: Eb-2. a magyar futócélcsapat 40 vegyesben

Ezüstérmet szerzett a Sike József, Tasi Tamás, Boros László alkotta magyar csapat a futócéllövők 50 méteres 40 vegyes számában a németországi Suhlban zajló Európa-bajnokságon.

Sportlövészet: Sike József aranyérmes a futócéllövő-vb-n

Sike József aranyérmet nyert vasárnap a férfiak 50 méteres 40 vegyes számában a Stockholmban zajló futócéllövő-világbajnokságon.

Légfegyveres Eb, Svájc: Sike József ötödik helyen végzett

Sike József az ötödik helyen végzett a férfi futócéllövők 40 vegyes számában a svájci Winterthurban zajló légfegyveres Európa-bajnokság nyitónapján.