Profi boksz: Mosley bejelentette a visszavonulását

Huszonnégy éves profi karriert követően bejelentette a visszavonulását a korábban három súlycsoportban is bajnoki címig jutó, 45 éves Shane Mosley.

Boksz: egyszer csak letérdelt a veterán klasszis – Mosley-KO

Hét evvel az első összecsapásukat követően ismét egymásnak feszült a két veterán, korábbi világbajnok Shane Mosley (48–9–1, 40 KO) és Ricardo Mayorga (31–9–1, 25).

Boksz: a barátnőjét fogdosta, a két klasszis egymásnak ment

Szombaton mérkőzik meg egymással a két klasszis profi ökölvívó, az amerikai Shane Mosley és a nicaraguai Ricardo Mayorga félközépsúlyban Inglewoodban, Kaliforniában. A csata már majdnem kedden elkezdődött az eseményt felvezető egyik sajtótájékoztatón. Az ok: Mayorga megérintette Mosley barátnőjének fenekét...

Ökölvívás: a meccs előtti napon lépett le Shane Mosley

Szerdán Sydneyben, az ausztrálok hőse, Anthony Mundine ellen lépett volna ringbe a veterán ökölvívó legenda Shane Mosley, aki azonban váratlanul lelépett. A korábbi könnyű-, váltó-, és nagyváltósúlyú világelsőnek a mérkőzésszervezők egymillió dollárt garantáltak a mérkőzésért úgy, hogy a szerződése szerint a meccs előtt megkapta volna ennek az összegnek a hetven százalékát.

Profi boksz: Shane Mosley győzelemmel tért vissza

A mexikói Cancún adott otthont a WBC nezetközi váltósúlyú övéért kiírt Shane Mosley–Pablo César Cano mérkőzésnek. A nagyon szoros találkozó végén a pontozók kezébe került a döntés, s ők egyhangúlag 115:113 arányban Sugar Shane Mosleyt látták jobbnak, aki így több mint négy év után tudott mérkőzést nyerni.

Ökölvívás: Shane Mosley a visszatérést fontolgatja

A korábban három súlycsoportban is világbajnoki címet szerző Shane Mosley a hírek szerint visszatérését fontolgatja, célpontja pedig a WBA váltósúlyú világbajnoka, Paulie Malignaggi.

Profi ökölvívás: hivatalos, hogy Mosley és Pacquiao májusban összecsap

Hivatalosan is bejelentették, hogy május 7-én Shane Mosley ellen lép legközelebb ringbe a világ legjobb bokszolójának tartott Manny Pacquiao.

Profi ökölvívás: összejött - május 7-én összecsap Mosley és Pacquiao

Gyakorlatilag biztosnak tekinthető, hogy 2011. május 7-én a korábbi könnyű-, váltó-, és nagyváltósúlyú világbajnok Shane Mosley ellen lép szorítóba a legtöbbek által a világ legjobb bunyósának tartott Manny Pacquiao.

A veterán Mosleyval most is számolni kell

A tervek szerint megrendezik a Shane Mosley–Sergio Mora váltósúlyú mérkőzést Los Angelesben. Némi szépséghiba, hogy Mora cirka másfél kilóval túllépte a súlyhatárt, ezért a Kaliforniai Sportbizottság 60 ezer dollárra megbüntette.

Floyd Mayweather megőrizte veretlenségét

Mayweather jr. egy rövid időszakot leszámítva magabiztosan küzdve győzött Shane Mosley ellen a Las Vegasban rendezett váltósúlyú összecsapáson. Pontozásos sikere több mint 22 millió dollárt hozott a konyhájára, s ebben még nincs benne a kábeltévés közvetítésekből őt illető összeg.

Ökölvívás: „Az évtized legnagyobb csatája lesz a Mosley-Mayweather meccs”

Amerikai idő szerint szombat éjjel kerül sor az év egyik leginkább várt összecsapására, napjaink két élő legendája, Sugar Shane Mosley és Floyd Mayweather Jr. között. A felek megtartották az összecsapás előtti utolsó sajtótájékoztatót.

Ökölvívás: Mayweather aláírta a Mosley elleni meccs szerződését

Immár az utolsó hivatalos akadály is elhárult a május 1-jei Shane Mosley–Floyd Mayweather Jr. a Bokszvilágszövetség (WBA) váltósúlyú címmérkőzése elől, ugyanis a kihívó Mayweather is hitelesítette kézjegyével a kontraktust.


Kézilabda Eb: Tudta-e?