Fulham: a tulajdonos elnézést kért a szurkolóktól a kiesés miatt

Shahid Khan tulajdonos elnézést kért a Fulham szurkolóitól amiatt, hogy a csapat búcsúzott az angol labdarúgó-bajnokság élvonalától.

Anglia: mégsem veszi meg a Wembleyt a Fulham tulajdonosa

Visszavonta az ajánlatát Shahid Khan, a Fulham, valamint a Jacksonville Jaguars tulajdonosa az ikonikus londoni stadion, a Wembley megvásárlására.

Anglia: jóváhagyta a Wembley eladását a szövetség

Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) igazgatótanácsa csütörtökön egyhangúlag támogatta a Wembley Stadion eladását.

Anglia: egy amerikai üzletember megvenné a Wembleyt

Az angol Labdarúgó-szövetség hivatalos közleményben ismerte el, hogy ajánlatot tettek neki a Wembley megvásárlására.

NFL: a Coltsnak még túl nagy falat a Pats, bajok az 1/1-essel

A New England Patriots sikerével véget ért a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2014–2015-ös szezonja, és a csapatok már a következő, 2015–2016-os kiírásra készülnek. Legújabb sorozatunkban górcső alá vesszük mindegyik együttest, valamint azt, hogy mely gárda hogyan tudna sikeresebbé válni. Az első részben az AFC Északi négyesével foglalkoztunk, míg a másodikban Peyton Manning visszavonulását taglaltuk, valamint az AFC Nyugati divízióját néztük meg. Szériánk harmadik fejezetében rátértünk a Super Bowl-győztes Patsre és kihívóira, a legújabb, negyedikben pedig az AFC Déli kvartettjét vizsgáljuk meg.

Jacko költözik a Fulham stadionja elől - képek

Sokan tartották nevetségesnek, hogy Mohamed Al-Fayed, a Fulham futballcsapatának egykori tulajdonosa éppen a Fulham stadionja előtt állíttatott szobrot régi barátjának, Michael Jacksonnak. Amikor 2011-ben felállították a szobrot, a szurkolók legszívesebben elküldték volna a pokolba.

Fehérneműs NFL-pomponlányok a Fulham meccsén - videó, képek

A Fulham új tulajdonosa, Shahid Khan nem tétlenkedik. Minden lehetőséget megragad, hogy valamilyen hírverést csapjon. Hol a futballcsapatának, a Fulhamnek, hol pedig az NFL-csapatának, a Jacksonville Jaguarsnak. Vagy éppen mindkettőnek.

Fulham: pakisztáni-amerikai milliárdos vette meg a klubot

Mohammed al-Fajed eladta a Fulham labdarúgócsapatát Shahid Khannak, így már a pakisztáni születésű amerikai üzletember tekinthető a londoni klub új tulajdonosának.


Kézilabda Eb: Tudta-e?