Úszás: Kizárólag hálával és köszönettel tartozom Selmeci Attilának – Milák

A közösségi oldalán mondott köszönetet Milák Kristóf a felkészítését a tokiói olimpiáig irányító Selmeci Attilának.

Úszás: Milák Kristófból hiányzik az alázat – Selmeci Attila

Selmeci Attila szerint Milák Kristófból hiányzik az alázat. Az úszóedző a 24.hu oldalnak adott interjúban elmondta, ez az egyik oka annak, hogy nyolc év közös munkát követően a tokiói játékok után nem dolgoznak már együtt, hanem olimpiai bajnok úszónk a továbbiakban Virth Balázs irányítása alatt készül.

Tokió 2020: „Milák minden várakozásomat felülmúlta; hatalmas világklasszis”

Milák Kristóf tokiói aranya és ezüstje egyszersmind azt is jelenti, hogy edzője, Selmeci Attila is felért pályafutása csúcsára.

A cél: megszerezni a magyar úszósport 30. olimpiai aranyérmét!

A magyar csapat már az úszóversenyek első napján harcba küldi néhány tagját – szombaton magyar (arany)éremesélyekkel kezdődnek el a küzdelmek.

Olimpia: hogyan kezelik a sportolók az álmaikat?

Nagyanyáink megfejtettek minden éjjeli látomást, tudták, mi jelent jót és rosszat, mi magunk is foglalkozunk néha ezekkel a képzelgésekkel, de vajon a sportolók hogyan kezelik a víziókat? 

Miként készül sportoló, edző, pszichológus a Covid-olimpiára?

Az éppen 100 nap múlva kezdődő tokiói olimpiát a járványhelyzet közepén rendezik meg, ami tovább nehezíti az egyébként is különleges felkészülést. Milák Kristóf trénere többször újraírta az edzéstervet, Lőrincz Tamás az átállás miatt aggódik, a sportpszichológus szerint pedig annak jobbak az esélyei, akit kevésbé rendítenek meg a körülmények.

Úszás: „Mondhatni, a 200 pillangó zsebben van” – Milák Tokióról

A 21 éves világbajnok és Európa-bajnok úszó, Milák Kristóf az országos bajnokságon hat aranyérmet szerzett, 100 pillangón országos csúcsot, míg 200 pillangón világcsúcshoz közeli időt úszott. Ez azért is bámulatos eredmény, mert a koronavírus-fertőzése óta gyakorlatilag csak januártól végez teljes értékű munkát. A Digi Sport híradójának elárulta, melyik számban tekinti ő saját magát is tokiói favoritnak, és melyik az, amelyikben még javulni szeretne.

Úszás: Selmeci Attila bárkinek megmutatja az edzésterveit

Selmeci Attila bárkinek megmutatja az edzésterveit, nem tart attól, hogy edőkollégái közül valaki kinevel vele egy Milák Kristófot.

Úszás: több válogatott versenyző készül a nizzai Golden Tour-viadalra

Milák Kristóf egyhetes debreceni edzőtáborral alapozott az év első versenyére: a világbajnok Nizzában lép rajtkőre a jövő héten. Dubaiból előbb Balatonfűzfő, végül Debrecen lett – a három hétből meg előbb kettő, majd csak egy „kerekedett ki”.

Úszás: A sötétben tapogatózunk, nem tudjuk, ki milyen formában van – Sós

Kaposvár ad otthont keddtől szombatig a magyar bajnokságnak: a versenyt az olimpiai időbeosztáshoz igazodva rendezik meg.

Úszás: „Tény, aggódom kicsit” – Milák Kristófról az edzője

Nehéz volt lelket verni belé a visszatérése után, de edzője, Selmeci Attila a héten már újra a régi Milák Kristófot látta a medencében.

Milák Kristóf: Fiatal vagyok, élni szeretnék

Milák Kristóf sohasem volt könnyű eset, de most még nehezebb vele, és leginkább azért, mert a világ- és Európa-bajnok úszó még mindig a tavalyi felkészülés nehézségeit nyögi. 

Úszás: megvolt az első „edzésverseny”, pénzdíjas folytatás jöhet

Már egy kétnapos háziverseny is színt vitt az úszók szürke hétköznapjaiba. Hosszú Katinka, Kapás Boglárka és Milák Kristóf is benevezett rá.

Úszás: Milák edzője nem engedné, hogy kihunyjon a lelkesedés lángja

Selmeci Attila, a világcsúcstartó Milák Kristóf edzője szerint nem szabad engedni, hogy kihunyjon a lelkesedés lángja – árulta el a szakember az SzPress Hírszolgálatnak.

Év Sportolója Gála 2019: ki lesz a befutó az edzőknél?

Öt éve már újra egy kategóriát képeznek a klubedzők és a szövetségi kapitányok, és díjazzák a fogyatékos sportolókkal foglalkozó szakembereket is az Év Sportolója Gálán.

Úszás: Milák gyorsúszásban is indulhat az olimpián

Edzője, Selmeci Attila szerint elképzelhető, hogy a 200 méter pillangón világbajnok Milák Kristóf gyorsúszásban is elindul a tokiói olimpián.

Úszás: megvan Milák Kristóf új edzőpartnere, vele készül Tokióra

A junior-vb-győztes Márton Richárd (Budafóka) lehet a világcsúcstartó Milák Kristóf (Bp. Honvéd) edzőtársa a tokiói olimpiára való felkészülésben.

„Fiam, csak el ne bízd magad!” – mondja edzője Milák Kristófnak

Milák Kristóf világcsúccsal elért vb-győzelméről szóltak a hírek két hete. Kevesebb szó esett az edzőjéről, Selmeci Attiláról, aki bár óvatos ember, már ki meri jelenteni, hogy a 200 pillangó aranyérméért utaznak Tokióba.

Vizes vb: Milák edzője szerint ez az évszázad egyik legnagyobb eredménye

Milák Kristóf edzője, Selmeci Attila szerint tanítványa 200 méter pillangón úszott világcsúcsa az évszázad egyik legnagyobb eredménye.

Vizes vb: Ezt mégis hogy csináltam? – Milák Kristóf

Mint arról beszámoltunk, Milák Kristóf 1:50:73 perces óriási világcsúccsal megnyerte a kvangdzsui vizes világbajnokság férfi 200 méteres pillangóúszásának döntőjét. A Honvéd úszója így értékelt a döntő után az M4 Sport kamerája előtt.