-->
Bundesliga: visszavonult a bosnyákok ballábas bombázója

Végleg befejezte profi pályafutását Sejad Salihovic, a Hertha BSC, a Hoffenheim és a Hamburg korábbi labdarúgója, aki a Bundesligában összesen 186, míg a bosnyák válogatottban 47 mérkőzésen lépett pályára.

Bundesliga: 46 gól, 36 gólpassz – ismerős arc a Hamburgban

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hamburg a szezon végéig szóló szerződést kötött a Hertha és a Hoffenheim korábbi játékosával, a 47-szeres bosnyák válogatott Sejad Salihoviccsal.

Vb 2014: nem súlyos Salihovic sérülése

A világbajnoki újonc Bosznia-Hercegovina labdarúgócsapatának játékosa, Sejad Salihovic megsérült a csütörtöki edzésen, de bevethető lesz az argentinok elleni csoportmeccsen.

Bundesliga: rekorder lett a Hoffenheim ítélet-végrehajtója

Az aktív Bundesliga-futballisták között rekorder lett Sejad Salihovic, a Hoffenheim szabadrúgás- és tizenegyes-specialistája, aki a Hertha BSC elleni bajnokin 21. alkalommal is betalált a büntetőpontról.

Videó: bombaerős büntetőkkel tett csodát a Hoffenheim

Nagy meglepetésre a Hoffenheim idegenben 2–1-re legyőzte a Borussia Dortmundot a német labdarúgó-bajnokság záró fordulójában. A vendégek ezzel a bravúrral kivívták az osztályozós helyet – az ideiglenes bennmaradást. Összefoglaló.


Kézilabda Eb: Tudta-e?