Jégkorong: Nagyon élveztem az első közös munkát a srácokkal – Sean Simpson

Két győztes mérkőzéssel mutatkozott be Sean Simpson a magyar jégkorong-válogatott élén. A kapitány a lengyelek elleni második, 3–2-re megnyert találkozó után értékelt.

Jégkorong: Kellett a vérfrissítés a válogatottnál, ami új lökést ad – Sofron István

A magyar férfi jégkorong-válogatott a második mérkőzését is megnyerte a lengyelek ellen a budapesti Tippmix Nemzetek Tornáján. A 3–2-es siker után Vas János, Sofron István és a válogatottban első gólját szerző Tóth Richárd beszélt az NSO Tv-nek az elmúlt egy hét tapasztalatairól. 

Jégkorong: Bízom benne, jó első benyomást tettünk a szurkolókra – Sean Simpson

Győzelemmel mutatkozott be a magyar férfi jégkorong-válogatott élén az új szövetségi kapitány. A lengyelek elleni 5–2-es siker után Sean Simpson mellett az első gólt szerző Magosi Bálint, valamint a második találatot jegyző Bartalis István értékelt az NSO Tv-nek. 

Jégkorong: „Olyanokkal játszhatok, akikre gyerekként felnéztem”

Két újonc kapott helyet Sean Simpson első válogatott keretében. A kapus Márkus Levente mellett Révész Marcell lehet az, aki bemutatkozhat a nagyok között jégkorong-válogatottunk lengyelek elleni két felkészülési mérkőzésén. Vele beszélgettünk még a keddi, első közös edzés után.  

Jégkorong: Sean Simpsonból sugárzik az optimizmus – vélik a játékosok

Új időszámítás kezdődik a magyar férfi jégkorong-válogatottnál, hiszen Sean Simpson személyében új szövetségi kapitánya van nemzeti csapatunknak, aki kedden megtartotta az első edzést is a lengyelek ellen készülő keretnek. Becze Tihamérral és Nagy Krisztiánnal beszélgetett az NSO Tv. 

Jégkorong: Egymás megismerése a cél a lengyelek ellen – Sean Simpson

Elkezdte a munkát a magyar férfi jégkorong-válogatottal Sean Simpson, az új szövetségi kapitány. A kanadai szakemberrel az első közös edzés után beszélgetett az NSO Tv.

Jégkorong: 25 fős keretet hirdetett a magyar válogatott új kapitánya

A magyar férfi jégkorong-válogatott új szövetségi kapitánya 25 fős keretet hirdetett a lengyelek elleni jövő heti két budapesti felkészülési mérkőzésére.

Jégkorong: A britek legyőzése lenyűgöző teljesítmény volt – Sean Simpson

Amint arról beszámoltunk, a svájci jégkorong-válogatottal világbajnoki ezüstérmet nyerő Sean Simpson lett a magyar válogatott új szövetségi kapitánya. A kanadai tréner az NSO Tv-nek beszélt arról, milyen benyomásai vannak a magyar jégkorongról, illetve milyen célokkal kezdi meg a munkát. Simpson látványos, de szervezett és fegyelmezett hokit játszó magyar válogatottat ígér.

Jégkorong: a Svájccal vb-ezüstöt szerző Sean Simpson az új szövetségi kapitány!

A svájci válogatottal világbajnoki ezüstérmes Sean Simpsont nevezték ki a magyar férfi jégkorong-válogatott szövetségi kapitányának. A kanadai edző a következő két idényre szóló megállapodást írt alá.