PL: szerződést hosszabbított a Burnley edzője

Négy évvel, 2025-ig meghosszabbította Sean Dyche menedzser szerződését a Burnley labdarúgócsapata – közölte az MTI.

PL: 23 éve nem tett olyat csapat, mint a Burnley a Liverpool ellen

Sean Dyche kezdőcsapatába csupa olyan játékos került be, akinek a mezszáma egy és tizenegy közé esik – erre az 1998–1999-es idény 2. fordulója óta nem volt példa, hívta fel a figyelmet a SquasNumbers.com Twitter-csatorna.

PL: „Ez az én hibám” – Jürgen Klopp a Liverpool vereségéről

Mint beszámoltunk róla, a Liverpool hazai pályán meglepetésre 1–0-ra kikapott a Burnleytől az angol Premier League 18. fordulójában, így megszakadt a csapat 68 mérkőzéses hazai veretlenségi sorozata a bajnokságban. A találkozó után Jürgen Klopp, a címvédő liverpooliak menedzsere magára vállalta a felelősséget.

PL: azonnali kényszerszünetet szeretne a WBA menedzsere

Sam Allardyce korábbi szövetségi kapitány, a West Bromwich Albion menedzsere a koronavírusos esetek növekvő száma miatt az angol labdarúgó-bajnokság azonnali félbeszakítását javasolja – hívta fel a figyelmet az MTI.

PL: ha El-be jut a csapat, kocsmát neveznek el a menedzserről

Noha Sean Dyche még nem számít akkora legendának Burnleyben, mint, mondjuk, Sir Alex Ferguson Manchesterben, megkérdőjelezhetetlen a népszerűsége.

PL: „Nem eszem kukacokat, de volt, hogy a számba vettem…”

Képzeljük el, amint az utóbbi hetek rossz szériája ellenére is az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) tabelláján meglepően magasan található Burnley menedzsere, Sean Dyche közli az alábbi mondatot: „Sosem ettem kukacokat.” Ez ugyanis tényleg megtörtént a minap…

PL: bajnoki riválistól érkezik az Everton új menedzsere?

Átmenetileg David Unsworth veszi át az angol élvonalbeli Everton labdarúgócsapatának irányítását, miután hétfőn közös megegyezéssel szerződést bontottak Ronald Koeman menedzserrel. A liverpooli klub vezetősége természetesen gőzerővel keresi a holland szakember utódját, a jelöltek listája nem rövid...