Belgium: Scott Parker az FC Bruges új vezetőedzője

Az angol Scott Parkert nevezték ki a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Jupiler League) szereplő FC Bruges vezetőedzőjévé.

PL: Bielsa a Bournemouth-szal tárgyal – sajtóhír

Az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő AFC Bournemouth Marcelo Bielsával, egykori Leeds-menedzserrel tárgyal a megüresedett állásról – írja BBC.

PL: már augusztusban megvan az első távozó – a 9–0 után menesztették a Bournemouth edzőjét

Az AFC Bournemouth a hivatalos oldalán bejelentette, hogy menesztette a csapat menedzserét, Scott Parkert. Ezzel az angol szakember lett az első, aki ebben az idényben távozott Premier League-csapat éléről.

PL: otthonából irányítja csapatát a Fulham menedzsere

Scott Parker, a Fulham menedzsere otthonról irányítja csapatát az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 15. fordulójának szombati játéknapján, a Southampton elleni mérkőzésen.

Premier League: hosszabbított az újonc vezetőedzője

Scott Parker, az angol labdarúgó-bajnokságban újonc Fulham vezetőedzője három évvel meghosszabbította szerződését szerdán.

PL: nem készül nagybevásárlásra a frissen visszajutott Fulham

Bár lesznek változások a játékoskeretben, nem készül nagybevásárlásra az angol labdarúgó élvonalba egy szezon után visszajutott Fulham.

Fulham: nincs meglepetés, Parkert véglegesítették – hivatalos

A Fulham a hivatalos Twitter-oldalán jelentette be, hogy a februártól megbízott edzőként tevékenykedő Scott Parker vezetőedzőként folytathatja a munkásságát a PL-ből idén kieső labdarúgócsapat élén.

PL: Ferguson tanácsot adott a Fulham benntartásához

A Claudio Ranieri helyére a Fulhamnél megbízott menedzserként kinevezett Scott Parker váratlan helyről kapott tanácsokat: a Manchester United ikonikus edzője, Sir Alex Ferguson küldött számára inspiráló üzenetet.

Anglia: visszavonult a volt válogatott középpályás

A korábbi angol válogatott középpályás, Scott Parker bejelentette, hogy visszavonul az aktív labdarúgástól.

A játékosok telefonon adtak hálát a bérletüket megújítóknak - fotó

A Fulham pocsék szezont fut a Premier League-ben, az együttes jelenleg a még pont kieső, 18. helyen áll. A klubot a szurkolók azonban továbbra sem hagyják el, az együttes három játékosa, Scott Parker, Sascha Riether és Brade Hangeland pedig személyesen hívták fel a 2014–2015-ös szezonra bérletüket megújító fanatikusokat, hogy köszönetet mondjanak nekik ezért.

Willian, válassz, Pool vagy Tottenham? Chelsea!

Kevés transzfer történt az elmúlt hét napban az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban, a Premier League-ben, de ezek nagy része fáin példa korunk labdarúgására, olyan ügyek, amelyek a részben mutatják az egészet.

Tottenham: a válogatott középpályás a Fulhambe igazolt

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Fulham hivatalos honlapján jelentette be, hogy hároméves szerződést kötött Scott Parkerrel, a Tottenham Hotspur angol válogatott középpályásával. A 32 esztendős játékos vételárát nem hozták nyilvánosságra a klubok.

Tottenham: Scott Parker hamarosan visszatérhet

Még a nyáron dőlt ki a Tottenham és az angol válogatott középpályása, Scott Parker, aki felépül szép lassan Achilles-ín-műtétje után.

Tottenham: Scott Parker legalább két hónapra kidőlt

Az angol Tottenham Hotspur középpályása, a 31 esztendős Scott Parker legalább két hónapot kihagy, megműtötték ugyanis az Achilles-inát.

Euro 2012: S. Parker fejetlen csirke, de lemossa Pirlót - P. Parker

Az egykori remek futballista, Paul Parker is megszólalt az Anglia–Olaszország Európa-bajnoki negyeddöntő előtt. Szerinte névrokona, Scott Parker néha ugyan úgy szaladgál a pályán, mint egy fejetlen csirke, de azért hatástalanítja majd Andrea Pirlót.

Papírforma: Tottenham-QPR 3-1

Papírforma, mert egészen simán hoztuk a kétgólos győzelmet, de azért sikerült egy olyan 20 percet is belecsempészni a meccsbe, amikor elhittük...

10000, 10001: Tottenham-Arsenal 2-1

Jócskán megkésve bár, de esik azért itt is pár szó újabb diadalmas North London Derby-nkről, amelyen a klub történetének tízezredik góljával...

Válogatottak és új igazolások

Ömlesztett poszt lesz a mostani - ahogy a címből is sejthető, számba vesszük mely játékosaink testi épségéért kell aggódni a soron következő...

Közép-európai idő szerint éjfélkor...

...lezárul az átigazolási időszak. (Együtt: Istennek legyen hála!) A posztot folyamatosan frissíteni fogjuk, ahogy (reméljük) újabb igazolások...

Premier League: a West Ham elutasította a Spurs ajánlatát Parkerért

A West Ham United vezetősége nem fogadta el a városi rivális Tottenham Hotspur ajánlatát a klub kulcsjátékosáért, Scott Parkerért.


Kézilabda Eb: Tudta-e?