Női kosár Euroliga: nagy skalp, harmadszor is győzött a DVTK!

A DVTK nyerte meg a veretlenek csatáját: a miskolciak 59–55-re győztek Juhász Dorka csapata, a Famila Schio vendégeként a női kosárlabda Euroliga szerdai játéknapján, így továbbra is hibátlanok.

Női kosárlabda Euroliga: Juhász Dorkának még szoknia kell új csapatát

Juhász Dorka egyelőre ismerkedik új csapatával, az olasz Schióval, és noha simán nyertek a Sepsi vendégeként, biztos benne, hogy ő és az együttes a későbbiekben még jobb teljesítményre lesz képes a női kosárlabda Euroligában.

WNBA: Juhász Dorka az idény sikeres lezárására koncentrál

Jelenleg csak a WNBA alapszakaszának utolsó négy mérkőzésére és a rájátszásra koncentrál Juhász Dorka, a Minnesota Lynx kosárlabdacsapat magyar játékosa, aki a következő szezonban Európában játszik.

Női kosár: Juhász Dorka nem a pénz miatt választotta a Schiót

További fejlődése érdekében és a családias hangulat miatt választotta első profi európai klubjának az olasz bajnok Schiót a WNBA újonc középjátékosa, Juhász Dorka, aki messziről is nagyon drukkol a kontinensviadalon már a negyeddöntőre készülő magyar válogatottnak.

WNBA: Juhász Dorka Olaszországban játszik az idény lejárta után

Az észak-amerikai női kosárlabda-bajnokság (WNBA) szezonját követően Európában, az olasz Schio együttesét erősíti majd Juhász Dorka.

Női kosár Euroliga: két török csapat lesz a négyes döntőben

A már korábban továbbjutó Fenerbahce mellett a szintén török Mersin, a cseh USK Praha, valamint a Famila Schio lesz ott a női kosárlabda Euroliga idei négyes döntőjében – szerda este mindhárman éltek a hazai pálya előnyével, és megnyerték negyeddöntős párharcuk harmadik mérkőzését.

Női kosár Euroliga: a DVTK nagyot küzdött, de hosszabbításban kikapott

A női kosárlabda Euroliga csoportkörének 1. fordulójában a DVTK-Hun-Therm hősies közdelemben csak hosszabbításban, 90–82-re maradt alul az olasz bajnok Schio ellen idegenben.

Női kosár Euroliga: a szünetig jól játszott a Sopron

Az A-csoport utolsó helyén álló Uniqa Sopron hazai pályán 75–65-re kikapott a Schiótól a női kosárlabda Euroliga 9. fordulójában.

Kosárlabda: Honti Kata olasz bajnok lett a Schióval

Olasz bajnoki címet szerzett Honti Kata a Schio női kosárlabdacsapatával.

Női kosár Euroliga: Honti 10 pontot dobott a döntő meccsen

A török Kayseri hazai pályán 63–61-re nyert a Famila Schio ellen a női kosárlabda Euroliga nyolcaddöntőjének harmadik mérkőzésén, így megnyerte az egyik fél második győzelméig tartó párharcot. A vendég olasz csapatban Honti Kata 10 pontot, 3 lepattanót és 4 gólpasszt jegyzett.

Női kosár Euroliga: a Schio is túl erős volt a Győrnek

A Hat-Agro Uni Győr hazai pályán 70–56-ra kikapott az olasz Beretta Famila Schiótól a női kosárlabda Euroliga A-csoportjában.


Kézilabda Eb: Tudta-e?