DAC: az InStat-index alapján Kalmár a szlovák liga legjobbja

A szlovák Sport napilap és az InStat-index alapján is Kalmár Zsolt lett a Fortuna liga őszi szezonjának a legjobbja. A dunaszerdahelyi csapatkapitány az ősszel szinte minden tekintetben tarolt, a szlovák legfelső bajnokságban kimagaslóan a legjobb.

DAC: Fogalmam sincs, hol fertőződhettem meg – Schäfer

Idei utolsó mérkőzésén, a Senica ellen javítana Bernd Storck csapata, a DAC, amely legutóbbi három bajnokiján csak egy pontot szerzett – Schäfer András csak otthonról szurkolhat a dunaszerdahelyi labdarúgócsapatnak.

DAC: a koronavírusos Schäfer András nélkül kell kijönni a gödörből

Az elmúlt hét rosszul sült el a Dunaszerdahely számára. Kétszer vereséget szenvedett a Storck-társaság, és a Fortuna Ligában a Slovan hárompontos előnyre tett szert vele szemben. A klubnál ráadásul ketten is pozitív koronavírustesztet produkáltak, köztük a négyszeres magyar válogatott Schäfer András.

Fortuna liga: élre ugrik a DAC, ha nyer a Sered ellen

Ha a DAC szerdán hozza a Sered elleni elhalasztott meccset, akkor a Fortuna ligában ismét az élre ugrik és hárompontos előnye lesz a Slovan előtt.

Fortuna Liga: Schäfer András az álomcsapatban

Összesen négy DAC játékos, köztük Schäfer András is megtalálható a Fortuna Liga 14. fordulójának legjobb tizenegyében.

Fortuna Liga: a DAC nem tudta legyőzni a sereghajtót

Az FC DAC 1904 hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Fortuna Liga sereghajtója, az FK Pohronie ellen. Kalmár Zsolt és Schäfer András egyaránt végigjátszotta a találkozót a csapat egészséges magyar légiósai közül.

Hiába a több helyzet, a sereghajtó elvitt egy pontot Dunaszerdahelyről

Az FC DAC 1904 hazai pályán gól nélküli döntetlenre végzett a Fortuna Liga sereghajtója, az FK Pohronie ellen. A kezdőbe jelölt Kalmár Zsolt és Schäfer András egyaránt végigjátszotta a találkozót a dunaszerdahelyieknél.

DAC: Izland ellen is hasonló lesz a légkör – Schäfer

Két hét után lép ismét pályára a Dunaszerdahely, és Schäfer András nem is akar másra gondolni, csak a győzelemre.

DAC: Kevés az egy pont, jobban játszottunk – Schäfer

A Fortuna liga őszi idényének legnagyobb meccse után továbbra is két ponttal vezet a dunaszerdahelyi csapat a pozsonyi együttes előtt.

Fortuna Liga: pont nélkül maradt Zsolnán a DAC

Jól érezte Bernd Storck, hogy nehéz meccs vár a csapatára Zsolnán, mert az addig nyolcból nyolc bajnokit megnyerő DAC sima vereséget szenvedett a nem túl acélos hazaiaktól.

Vége a sorozatnak, első bajnoki vereségét szenvedte el a DAC

Jól érezte Bernd Storck, hogy nehéz meccs vár a csapatára Zsolnán, mert az addig nyolcból nyolc bajnokit megnyerő DAC sima vereséget szenvedett a nem túl acélos hazaiaktól.

DAC: Nagyon örülünk, hogy játszhatunk – Storck

Szerda reggel úgy nézett ki, a koronavírus terjedése miatt a szlovák kormány határozata alapján elmarad a Fortuna Liga hétvégi, 9. fordulója. Később változott a helyzet, megrendezhetik a meccseket, igaz, nézők nélkül.

El: „Már most eszméletlen, amit elértünk” – Kalmár és Schäfer a DAC sikeréről

Drámai meccsen jutott tovább az Európa-liga harmadik selejtezőkörébe a Dunaszerdahely, amely 5–3-ra verte meg a cseh FK Jablonecet. A klub magyar játékosai közül Kalmár Zsolt és Schäfer András mesélt élményeiről az NSO-nak. 

DAC: A második félidőben meg tudtam mutatni, miért vagyok kapitány – Kalmár

A szív, az akarat, a remek csapat- és egyéni teljesítmények jóvoltából tovább robog a DAC. Hat meccs, hat győzelem, első hely a Fortuna Ligában. A magyar válogatott Kalmár Zsolt vezérletével.

Micsoda meccs! Kalmár duplázott, a DAC emberhátrányban fordított

A szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Fortuna Liga) 6. fordulójában a 34. perctől kezdve emberhátrányban játszó Dunaszerdahely hazai pályán 3–2-re legyőzte a Rózsahegyet (Ruzomberok), így továbbra is hibátlan teljesítménnyel áll a tabella élén.

Légiósok: Schäfer lemondott a fizetése egy részéről a DAC-ért

Schäfer András, a Dunaszerdahely nagy munkabírású magyar középpályása a nehéz napokról, az álmatlan éjszakákról, a válogatottról és az új szerződéséről is beszélt a Nemzeti Sportnak.

Légiósok: Schäfer András végleg a DAC játákosa lett

A magyar válogatottban a törökök ellen bemutatkozó Schäfer Andrást végleg megvásárolta a Genoától a dunaszerdahelyi DAC, amelynél már az elmúlt fél évet is töltötte – kölcsönben. A 21 éves, bal oldali középpályás 2024 nyaráig szóló szerződést írt alá a sárga-kékekkel.

Fortuna Liga: Schäfer András ismét a forduló álomcsapatában

A szlovákiai élvonalbeli bajnokságot (Fortuna Liga) pontveszteség nélkül vezető FC DAC 1904-ből Marko Divkovic és Schäfer András került be az 5. forduló álomtizenegyébe a liga hivatalos honlapja szerint.

DAC: Akkor leszünk igazi nagy csapat – Schäfer

A DAC sorra írja át a klubtörténelmet: a vasárnapi 2–1-es siker Aranyosmaróton az ötödik győzelme volt a sárga-kékeknek, a dunaszerdahelyi klub az egyetlen pontveszteség nélküli csapat a Fortuna Ligában.

DAC: „Van egy titkos ügynökünk” – Kalmár az El-sorsolásról

A szlovák élvonalban szereplő DAC magyar válogatott középpályása, Kalmár Zsolt örömmel értesült róla, hogy csapata az Európa-ligában a lehetséges ellenfelek közül a sorsolásnál elkerülte a svájci FC Baselt, és hazai pályán játszhat a cseh FK Jabloneccel a selejtező 2. fordulójában.