U17-es vb: Mexikó nyolcat hintett és legjobb csoportharmadik lett

Mexikó U17-es válogatottja 8–0-ra kiütötte a Salamon-szigeteket, ezzel akkorát javított a gólkülönbségén, hogy az egyetlen eddigi négypontos csoportharmadikot, Ausztráliát is megelőzte a továbbjutásért folytatott különversenyben a Brazíliában zajló korosztályos labdarúgó-világbajnokságon. Az F-csoport élén Paraguay zárt, miután fordított és 2–1-re győzött Olaszország U17-esei ellen.

Vb 2018: Új-Zéland a régió legjobbja, irány Dél-Amerika!

Salamon-szigetek labdarúgó-válogatottja 2–2-es döntetlenre mentette az Új-Zéland elleni keddi visszavágót a 2018-as világbajnokság selejtezőjének óceániai döntőjében, de a zóna küzdelmeit a papírformának megfelelően az új-zélandiak nyerték meg, akiknek így lehetőségük lesz interkontinentális pótselejtezőt vívni – ellenfelük a dél-amerikai zóna ötödik helyezettje lesz.

Vb 2018: Új-Zéland közel került a továbbjutáshoz

Új-Zéland válogatottja kiütéses, 6–1-es győzelmet aratott a vendég Salamon-szigetek felett a világbajnoki selejtezősorozat óceániai döntőjének első mérkőzésén.

Vb 2018: Salamon-szigetek a másik zónadöntős

A Pápua-Új-Guineát 2–1-re legyőző Salamon-szigetek lesz Új-Zéland ellenfele a világbajnoki selejtezősorozat óceániai zónájának döntőjében.

Vb 2018: Tahiti győzelemmel kezdte a harmadik selejtezőkört

Óceániában megkezdődött a 2018-as labdarúgó-világbajnokság selejtezőinek harmadik köre. A B-csoport első mérkőzésén Tahiti 1–0-ra legyőzte a Salamon-szigeteket.

Vb 2014: első góljaival Tahiti megelőzte Salamon-szigeteket

Tahiti megszerezte az első góljait és az első győzelmét a 2014-es világbajnoki selejtezők óceániai zónájának harmadik selejtezőkörében, miután 2–0-ra győzött Salamon-szigetek ellen.

Vb 2014: Új-Zéland győzelemmel kezdte az utolsó csoportkört

Elkezdődött a harmadik, utolsó selejtezőkör az óceániai térségben a 2014-es brazíliai világbajnokságra. A Salamon-szigetek és Új-Zéland egyaránt 2–0-s sikerrel kezdett: előbbi Tahitit győzte le hazai pályán, míg Ricki Herbert – 2010-ben vb-résztvevő – válogatottja Új-Kaledónia ellen nyert idegenben.