SEHA-liga: északmacedón ellenfele lesz a Veszprémnek

Az északmacedón Eurofarm Peliszter lesz a Telekom Veszprém ellenfele a férfi kézilabda SEHA-liga jövő pénteki elődöntőjében.

SEHA-liga: a Veszprém tízgólos győzelemmel elődöntős

A Telekom Veszprém hazai pályán 35–25-re nyert a Tatran Presov ellen a férfi kézilabda SEHA-liga negyeddöntőjében.

Férfi kézi: orosz és fehérorosz csapatok is indulhatnak a SEHA-ligában

Orosz és fehérorosz élcsapatok is indulnak a férfi kézilabda SEHA-liga következő idényében – írja az MTI.

Férfi kézi: augusztusban folytatódik a SEHA-liga

Július 12-én ülésezett a férfi kézilabda SEHA-liga végrehajtó bizottsága, s azt a döntést hozta, hogy a negyeddöntőkkel folytatódik a regionális sorozat. Az erősorrendben 9. szerb Partizan és a részvételi szándékát nem jelző ukrán Motor Zaporizzsja nem küzdhet meg a trófeáért – írja a Telekom Veszprém honlapja.

Férfi kézilabda: felfüggesztették a SEHA-ligát

Az ukrajnai háború miatt határozatlan ideig felfüggesztették a küzdelmeket a férfi kézilabda SEHA-ligában, amelynek a Telekom Veszprém a címvédője – írja az MTI.

SEHA-liga: a Vardarral is találkozhat a Veszprém a negyeddöntőben

Elkészült a férfi kézilabda SEHA-liga 2021–2022-es idényének sorsolása. A Telekom Veszprém kiemeltként a negyeddöntőben csatlakozik a sorozathoz – számolt be róla a klub közleménye.

Hetesekkel védte meg a SEHA-liga-elsőségét a Veszprém

Története során negyedszer, hétméteresekkel nyerte meg a regionális SEHA-ligát a címvédő Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata, amely a zárt kapus zadari négyes döntő fináléjában a koronavírusos játékosa miatt kizárt Vardar helyére beugró horvát PPD Zagrebet győzte le.

SEHA-liga: az ukránok kipipálva, döntőben a Veszprém

A címvédő Telekom Veszprém sikerrel vette az ukrán Motor Zaporizzsja elleni akadályt a férfi kézilabda SEHA-liga négyes döntőjében, és bejutott a vasárnapi fináléba, ahol a horvát PPD Zagreb lesz az ellenfele.

SEHA-liga: az ukrán bajnokkal játszik a Veszprém az elődöntőben

Az ukrán bajnok Motor Zaporizzsja lesz a címvédő Telekom Veszprém ellenfele a férfi kézilabda SEHA Liga pénteki elődöntőjében.

Férfi kézi SEHA-liga: nyert, újra négyes döntős a Veszprém

A címvédő Telekom Veszprém négyes döntőbe jutott a férfi kézilabda SEHA-ligában azt követően, hogy 30–25-re legyőzte a horvát RK Nexét a negyeddöntő csütörtöki, hazai visszavágóján.

SEHA-liga: nézők nélkül rendezik meg a final fourt

Mint ismert, a Telekom Veszprém 35–33-ra legyőzte a Nexét a kézilabda SEHA-liga negyeddöntőjének első mérkőzésén. Ha a bakonyiak bejutnak a final fourba, akkor a szervezők tájékoztatása alapján nézők nélkül kell majd pályára lépniük.

SEHA-liga: fordulatos meccsen győzött a Veszprém

A Telekom Veszprém 35–33-ra legyőzte a Nexe csapatát a kézilabda SEHA-liga negyeddöntőjének első mérkőzésén.

Férfi kézilabda: a német bajnok ellen is játszik a Telekom Veszprém

Hivatalos oldalán közölte a szurkolókkal a nyári felkészülési programját a Telekom Veszprém. A kézilabdaklub többek között a német bajnok THW Kiel ellen is pályára lép a nyáron.

Férfi kézi: ekkor játszik a Veszprém a SEHA-liga negyeddöntőjében

Augusztus 24-én és augusztus 30-án lép pályára a horvát RK Nexe ellen a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata a SEHA-liga negyeddöntőjében – számolt be róla a klub honlapja.

SEHA-liga: augusztusban léphet először pályára a Veszprém

Átütemezték a SEHA férfi kézilabdaliga negyeddöntőjének rajtját, s az új döntés értelmében a csapatok – köztük a címvédő Telekom Veszprém – augusztus 15-én léphetnek először pályára a legjobb nyolc között.

SEHA-liga: indul az idény, de nem a Veszprémnek

Csütörtökön rajtol a férfi kézilabda SEHA-liga tizedik idénye, de a  korábbi híreknek megfelelően a címvédő Telekom Veszprém csak a negyeddöntőben csatlakozik a mezőnyhöz.

Férfi kézi: október 10-én, tíz csapattal rajtol a SEHA-liga

Hivatalossá vált, hogy október 10-én kezdődnek meg a férfi kézilabda SEHA-liga idei küzdelmei – adta hírül a balkan-handball.com, amely egyben arról is beszámolt, hogy a legutóbbi kiíráshoz képest kettővel csökken a részt vevő csapatok száma: a Szpartak Moszkva és a pekingi sportegyetem csapata kihagyja az idényt.

Férfi kézilabda: abszolút veszprémi fölény a SEHA-ligában

A Telekom Veszprém simán vette az első nagyobb akadályt a szezonban, harmadszor is megnyerte a SEHA-ligát, így megtarthatta az érte járó trófeát.

SEHA-liga: Minden úgy alakult, ahogy terveztük – Lékai Máté

Lékai Máté, a Telekom Veszprém válogatott irányítója úgy véli, a férfi kézilabda SEHA-liga vasárnap esti döntőjében minden úgy alakult, ahogy a csapat eltervezte, ezért tudtak nyerni magabiztosan, 35–27-re a Vardar Szkopje ellen.

SEHA-liga: nyolcgólos Veszprém-siker a döntőben

A férfi kézilabda SEHA-liga döntőjében a Telekom Veszprém 35–27-re legyőzte a címvédő Vardar Szkopjét, így fennállása során harmadszor hódította el a trófeát.


Kézilabda Eb: Tudta-e?