-->
NB III: megmenekül a soproni labdarúgás

Nehéz helyzetbe került az SC Sopron felnőttfutballcsapata mögött álló Sport Club Futball Kft. működése, ám a Caola Zrt. és az önkormányzat segítségének köszönhetően megmenekült a klub, melynek középtávú célja az NB II-es szereplés kiharcolása – áll az egylet sajtóközleményében.

Edzősors: Az NB I nekem most nem reális – Mátyus János

„Éreztük, hogy nagyon nehéz helyzetben van a klub, de azért mentünk oda Felipe Matossal, hogy ez változzon, és hatalmas a csalódás, hogy ez nem sikerült” – összegezte a Sopronban eltöltött két és fél hónapját Mátyus János, aki új befektető híján nem hosszabbította meg december végén lejáró vezetőedzői szerződését az NB III-as csapatnál. A korábbi válogatott labdarúgó a Reggeli Startban beszélt az okokról.

NB III: már nem Mátyus János a Sopron vezetőedzője

A labdarúgó NB III Nyugati csoportjában SC Sopron hétfőn délelőtt a klub hivatalos Facebook-oldalán szűkszavú közleményben tudatta, hogy nem hosszabbítja meg az idén decemberben lejáró szerződését Mátyus Jánosnak, vagyis a vezetőedző távozhat a klubtól.

NB III: Csiszár Ákos távozik; új tulajdonost keresnek Sopronban

A labdarúgó NB III Nyugati csoportjában szereplő SC Sopron elnöke, Csiszár Ákos és a felnőttcsapatot működtető gazdasági társaság ügyvezetője, Holpár Péter belátta, hogy a harmadosztályú együttes működtetéséhez új, tőkeerős tulajdonos szükségeltetik; emiatt sok céget megkerestek, szálljanak be a soproni futballba, de ez egyelőre nem hozott eredményt. Csiszár eközben bejelentette, hogy december 15-ével távozik, ám az új tulajdonos érkezéséig, illetve a bajnokság befejezéséig marad – számolt be erről a kisalfold.hu.

NB III: korábbi élvonalbeli támadó lett az SC Sopron új edzője

Weitner Ádám lett a labdarúgó NB III Nyugati csoportjában szereplő újonc SC Sopron új vezetőedzője – számolt be róla a kisalfold.hu.

NB III: újabb két megyei első tette biztossá indulását

Két újabb megyei listavezető, az SC Sopron és a Gárdonyi VSC is vállalja a labdarúgó NB III-ban való indulást.

Sopron: örülnek az MLSZ felkérésének, élnek is vele!

Hivatalossá vált, hogy a nyártól NB-s labdarúgócsapat nélkül maradó Sopron indíthat felnőttcsapatot a megyei bajnokság első osztályában. Ez a csapat az eddig az utánpótlásképzésre összpontosító SC Sopron lesz – derült ki a klub hivatalos Facebook-oldalának szerdai posztjából.

Labdarúgás: hamarosan a kórházat is elhagyhatja az exfradista

Korábban beszámoltunk róla, hogy szívinfarktus gyanújával kórházba szállították Csiszár Ákost, a Soproni LC, a BVSC, a Győri ETO, a Ferencváros és a Matáv Sopron korábbi játékosát. Jelenlegi klubja, az SC Sopron hétfő este megnyugtató hírt közölt vele kapcsolatban.


Kézilabda Eb: Tudta-e?