NB II: a Haladásnál úgy vélik, helyesen döntött a szövetség

Séllei Árpád, a Haladás ügyvezető igazgatója szerint az MLSZ helyes döntést hozott azzal, hogy a hétfői elnökségi ülésén befejezettnek nyilvánította az alsóbb osztályú bajnokságok, így az NB II küzdelmeit is – de nem azért, mert így a szombathelyi klub megőrizte másodosztályú tagságát.

NB II: a várostól vár segítséget anyagi gondjaira a Haladás

Nem oldódtak meg a labdarúgó NB II-ben szereplő Szombathelyi Haladás anyagi gondjai. Séllei Árpád, a klub 2019 decemberétől hivatalban lévő ügyvezető igazgatója a frisss.hu-nak adott nyilatkozatában elárulta, hogy a koronavírus-járvány előtt több szponzor beállt a Haladás mögé, de azóta a támogatók visszaléptek, illetve kivárnak, ezért most a várostól várják a segítséget.

NB II: „Bajban vagyunk” – fizetéscsökkentés a Halinál is

Mint beszámoltunk róla, a koronavírus-járvány következményeként sok NB II-es klubnál is csökkentik a fizetéseket, legutóbb a Nyíregyházánál, illetve a Dorognál határoztak a jövedelmek megkurtításáról. A tavasszal remekül szereplő Haladást sem kerüli el a válság, a szombathelyieknél is csökkentik a bérköltségeket.

NB II: Télen sok játékos menekülni akart innen – Séllei

A kiesés után az őszi szezon az életben maradás, a túlélés jegyében telt el a Haladás labdarúgócsapatánál. A csapat télen, a 21. fordulót követően 15 ponttal a 18., kieső helyen állt, a szurkolók egy része elfordult tőle, emellett az anyagi helyzet sem volt rózsás. Nem éppen irigylésre méltó helyzetben vette át tehát december 4-én a klub ügyvezető igazgatói posztját Séllei Árpád. Tavaszra aztán stabilizálódott a klub anyagi helyzete, miközben a megerősített együttes Mátyus János irányításával elkerült a kiesőzónából.

Haladás: „Szó sincs róla, hogy szándékosan kitoltunk volna vele” – az ügyvezető Halmosiról

A Szombathelyi Haladás ügyvezetője a haladas.hu-n mondott köszönetet a visszavonuló Halmosi Péternek mindazért, amit pályafutása során a vasi csapatért tett. Séllei Árpád beszélt arról is, az edzéslátogatás alól 2018 novemberében felmentett Halmosi miért nem tért vissza az elmúlt egy évben a csapathoz, s miért nem volt búcsúmeccse sem (eddig) a 35-szörös válogatott játékosnak Szombathelyen.

NB II: megvan Tóth Miklós utódja a Haladásnál

A labdarúgó NB II-es Szombathelyi Haladás a hivatalos honlapján bejelentette, Séllei Árpád lett a futballklub ügyvezető igazgatója.

Haladás: a tulajdonosok nem csak Artnerban látják a hibát

Artner Tamás, az élvonalbeli Haladás labdarúgócsapatának vezetőedzője a szombati, Lombard Pápa elleni 1–0-s vereséget követően vetette fel, hogy ha ő az oka az eredménytelenségnek, kész lemondani posztjáról. A szombathelyiek tulajdonosi köre azonban nem kapkodná el a döntést.