Ajax: elképesztő baki, a rekordigazolás nem játszhat az El-ben?

Hiába kezdett jól az Ajaxnál a télen 22.5 millió eurós klubrekordot jelentő összegért cserébe megszerzett Sébastien Haller, az elefántcsontparti válogatott támadó lemaradhat az Európa-liga-meccsekről. Méghozzá adminisztrációs hiba miatt!

Szoboszlai Dominik a Bundesliga legdrágább téli szerzeménye

Miután hétfőn a nyugat-európai bajnokságokban lezárult a téli átigazolási időszak, érdemes összegezni a legdrágább igazolásokat, már csak azért is, mert a Salzburgból Lipcsébe szerződő Szoboszlai Dominikot is ott találjuk a toplista elején a 20 millió eurós árával mint a német Bundesliga legdrágább téli szerzeményét. 

Hollandia: fél áron érkezett az Ajax új rekordigazolása

A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Ajax klubrekordot jelentő 22.5 millió euróért szerződtette a West Ham Unitedtől Sébastien Hallert.

Karmesterverseny Tottenham módra, százmilliót költött az Everton

Újra itt a nyár, monszunos, viharveréses, szupercellás, nyaralás közben anyagi csődös, és a nemzetközi futballvilágban is végigsöpör menetrend szerint a pénzeső. Ez elől valahogy senki sem akar elrejtőzni, sőt… És hol van még a lubickolás vége? Angliában például a hét közepén, ezért két cikkben is a Premier League csapataival foglalkozunk.

Premier League: a top 10 nyári átigazolási meglepetés

Újra itt a nyár, monszunos, viharveréses, szupercellás, nyaralás közben anyagi csődös, és a nemzetközi futballvilágban is végigsöpör menetrend szerint a pénzeső. Ez elől valahogy senki sem akar elrejtőzni, sőt… És hol van még a lubickolás vége?

Bundesliga: Alcácer góllal debütált, nyert a Dortmund

A Borussia Dortmund hazai pályán 3–1-re legyőzte az Eintracht Frankfurtot a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) harmadik fordulójának első mérkőzésén.