Tenisz: Sávolt Attila lett a magyar szövetség szakmai igazgatója

Sávolt Attilát szakmai igazgatónak, Bardóczky Kornélt fejlesztési igazgatónak választotta meg a Magyar Tenisz Szövetség (MTSZ) elnöksége. A szervezet csütörtöki híre szerint a személyi döntések kapcsán a testület elfogadta Lázár János elnök javaslatát.

Tenisz: folytatódik az állóháború, egyelőre nem tört ki a béke

A Magyar Teniszszövetség békéscsabai rendkívüli közgyűlésén a küldöttek elfogadták a 2018-as év pénzügyi beszámolóját és a 2019-es év költségvetés-tervezetét, a Tiszta Tenisz-mozgalom képviselőinek többsége azonban a szavazás előtt kivonult a teremből és továbbra sem elégednek meg a szövetség vezetőinek válaszaival.

Tenisz: a tagok többsége nem fogadta meg Sávolt Attila tanácsát

Biztonsági őrök, kitűzők, vita a regisztrációnál – ez fogadta a tagszervezeteket a Magyar Teniszszövetség éves közgyűlésének helyszínén.

Tenisz: Játszani szeretnék a Davis-kupa-csapatban – Fucsovics

Visszatérne a magyar Davis-kupa-válogatottba és játszani szeretne a 2020-as tokiói olimpián Fucsovics Márton – árulta el a nyíregyházi teniszező a Magyar Nemzetnek.

Tenisz: Fucsovics régi-új edzője lett Sávolt utódja

Fucsovics Márton ígéretéhez híven csütörtök délután megnevezte új főedzőjét: Sávolt Attila feladatait a francia Olivier Tauma veszi át.

Tenisz: már nem Sávolt Attila Fucsovics Márton edzője

Több forrásból hallottuk, rákérdeztünk, igaz: az Indian Wells-i mesterversenytől kezdve már nem Sávolt Attilának hívják Fucsovics Márton főedzőjét.

Tenisz: újra Fucsovics stábjában a játékos korábbi edzője

A Bors arról számolt be, hogy Fucsovics Márton régi-új edzője, a francia Olivier Tauma is csatlakozott a játékos stábjához.

Tenisz: Fucsovics örömmel játszana a Davis-kupában, ha...

A teniszszövetséggel (MTSZ) való vitájának rendeződése esetén örömmel játszana a februári Davis-kupa-selejtezőben Fucsovics Márton, aki pályafutása legsikeresebb évét hagyta maga mögött.

Új stábtag Fucsovics csapatában? Négy klasszis a kalapban

Edzői karrierje legnagyobb sikere, hogy Fucsovics Mártont a 250. helyről a top 40 közé vezette – Sávolt Attila munkája iránt folyamatosan érdeklődnek a külföldi élteniszezők.

Tenisz: nyomozás a szövetség ellen; idézés Sávoltnak

Jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés büntette miatt rendelt el nyomozást a budapesti IX. kerületi ügyészség a Magyar Teniszszövetség vonatkozásában – áll a hvg. hu birtokába jutott ügyészségi értesítésben.

Tenisz: Fucsovics a legnagyobb győzelmét aratta – Sávolt

Sávolt Attila szerint tanítványa, Fucsovics Márton a karrierje szempontjából kulcsfontosságú sikert ért el azzal, hogy szerdán Fabio Fogninit megverve bejutott a bécsi kemény pályás tenisztorna negyeddöntőjébe.

Tenisz: A botrány felspannolt a Djokovics elleni mérkőzésre – Fucsovics

Sajtótájékoztatón jelentették be, hogy mostantól a legeredményesebb aktív magyar teniszező, Fucsovics Márton is a Mol Csapat tagja. A világranglista 41. helyén tanyázó játékos az eseményen nemcsak pályafutása legjobb évéről beszélt, hanem arról is, hogyan hatott a Novak Djokovics elleni mérkőzésére a konfliktusa a szövetséggel, illetve láthatjuk-e jövőre játszani a magyar válogatottban a Davis-kupában?

Tenisz: „Valótlan és rágalmazó állítások” – reagált az MTSZ

A Magyar Teniszszövetség (MTSZ) hivatalos közleményt adott ki kedd délelőtt Sávolt Attila nyílt levelére reagálva. A kommünikét alább tartalmi változtatás nélkül idézzük.

Tenisz: Sávolt Attila nyílt levelet intézett a szövetség elnökéhez

Sávolt Attila, Fucsovics Márton edzője Facebook-oldalán nyílt levelet fogalmazott meg Szűcs Lajoshoz, a Magyar Teniszszövetség elnökéhez. Az alábbiakban ezt közöljük, tartalmi változtatás nélkül.

Tenisz: Fáj, hogy Fucsovics üzengetésbe kezdett – Köves

Nem csitul a balhé Fucsovics Mártonék és a Magyar Teniszszövetség között – a felek közti nézeteltérésről most Köves Gábor, a Davis-kupa-válogatott kapitánya beszélt a Borsnak.

Tenisz: Fucsovics edzője is reagált a szövetség közleményére

Sávolt Attila, Fucsovics Márton edzője is reagált a Magyar Teniszszövetség szerdai közleményére. Az alábbiakban ezt közöljük, tartalmi változtatás nélkül.

Davis-kupa: a szövetség szerint Fucsovics közleménye nem fedi a valóságot

Amint beszámoltunk róla, péntek kora este Fucsovics Márton hivatalos Facebook-oldalán megjelentetett egy közleményt, amely szerint a szövetséggel fennálló problémái miatt jelenleg nehezen tudja elképzelni, hogy pályára lépjen szeptember közepén, a csehek elleni Davis-kupa-találkozón. A Magyar Teniszszövetség állítja, megállapodása van a teniszezővel a szereplésről, Fucsovics edzője, Sávolt Attila szerint a szövetségnek kötelessége mindent megtenni a játékos érdekében, míg válogatottbeli párostársa, Balázs Attila abban bízik, ő ott lehet a pályán a csehek ellen.

Roland Garros: Sávolt nem érezte a győzelem lehetőségét, de…

Sávolt Attila szerint az idei szezonra kitűzött célokat és álmokat már fél év alatt megvalósította a Roland Garros után három nap teljes pihenőt kapó Fucsovics Márton, de a tréner továbbra sem eredményekben és ranglistahelyezésben gondolkozik elsősorban.

Roland Garros: Sávolt Attila csillagos ötöst ad Fucsovicsnak

Sávolt Attila, Fucsovics Márton edzője dicsérte tanítványát a Vasek Pospisil felett aratott győzelmet követően, és reméli, felszabadultan játszik majd a Roland Garros második fordulójában a világranglista 17. helyén álló Kyle Edmund ellen.