NFL: járt „mindenhol” – 17 idény után visszavonult Ryan Fitzpatrick

Bejelentette visszavonulását a Washington Commanders irányítója, az NFL vándora, a 39 esztendős Ryan Fitzpatrick. 

NFL: Brees 80 000! Rivers = Marino, tökéletes Brady, MVP Rodgers

Már csak egy forduló van hátra a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2020-as idényének alapszakaszából, így már kicsit a rájátszásra is fókuszálunk, de természetesen a hét legérdekesebb statisztikái így sem maradhatnak el. Lesz szó Drew Brees, Philip Rivers, Tom Brady, Alvin Kamara, Ryan Fitzpatrick, Frank Gore és Rob Gronkowski remekléséről, és arról is, miért lesz MVP Aaron Rodgers. A végén persze tippelünk újra.

NFL: beállt csereként, lehetetlen passzal nyerte meg a meccset

Ryan Fitzpatrick és C. J. Beathard is hihetetlen körülmények között vezette győzelemre csapatát az NFL december 26-i játéknapján.

NFL: Fitzpatrick a hatodik csapattal is legyőzte a Jaguarst

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) harmadik fordulójának nyitó mérkőzésén a Miami Dolphins 31–13-ra nyert a Jacksonville Jaguars vendégeként.

NFL: Brees letaszította Favre-ot a csúcsról; a Chiefs az új Pats?

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) a negyedik fordulójához érkezett, csütörtök éjjel a Los Angeles Rams és a Minnesota Vikings vív egymással rangadót. Addig is összegyűjtöttük az előző forduló legérdekesebb statisztikáit, illetve kitekintettünk a negyedik kör elé is.

NFL: középszerűből klasszis – nagyot fordult a világ Fitzpatrickkel

Két mérkőzés után az NFL legnagyobb klasszisa épp az a játékos, akit inkább az NFL legközépszerűbbjének szokás tartani.

NFL: Conor McGregor a ligában; itt a legfiatalabb hatlövetű!

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2. fordulójában láthattuk a liga történetének legfiatalabb hatlövetűjét, „Conor McGregor” eljövetelét, a (holtversenyben a) legtöbb passzolt TD-t, Tom Bradyék szenvedését és még sok mást. Érdekességekből összeállított cikkünk végén ezúttal is tippelünk csütörtök éjjel/péntek hajnalban kezdődő új fordulóra.

NFL: „Sokkoló, hogy egy ilyen embernek szerződése lehet”

Aki unja a remekül fizetett, de kőbuta amerikai szupersztárokat, annak itt van egy remekül fizetett, de lefegyverző elméjű, cserébe középszerű figura, aki nem szupersztár – mégis lassan tizenöt éve lapátolja be a dollármilliókat.

NFL: a New York Jets csak megegyezett az irányítójával

Csak megegyezett egymással a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New York Jets és Ryan Fitzpatrick, így a 33 éves irányító a 2016-os idényben is az együttest erősíti.

NFL: négy éve nem kezdett ilyen remekül a Jets

A két TD-passzt kiosztó Ryan Fitzpatrick vezérletével a New York Jets 20–7-re győzött az Indianapolis Colts vendégeként az NFL magyar idő szerint kedd hajnali mérkőzésén.

Videó: a bírót is letarolta a 77 yardos touchdownért

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) a Tennessee Titans 38–13-ra nyert a New York Jets ellen. Nate Wasington, a Titans játékosa az elkapó Ryan Fitzpatrick passzáért ment fel a levegőbe, majd keresztülgázolt a bírón, hogy 77 yardos touchdownt szerezzen. Íme!


Kézilabda Eb: Tudta-e?