Futsal: 23 év után megvonják a támogatást a korábbi NB I-es bajnoktól

Váratlanul érte a Rubeola FC Csömört a Pest megyei nagyközség levele, amelyben jelezte, a jövőben nem kívánja támogatni az egyesületet – olvasható a futsal NB I-es csapat hivatalos Facebook-oldalán.

Futsal NB I: pontot szerzett, már nem utolsó a Rubeola

A Rubeola az utolsó percben elért góllal 2–2-es döntetlent ért el hazai pályán a Dunaferr ellen a futsal NB I 9. fordulójának péntek esti mérkőzésén, és a megszerzett ponttal elmozdult az utolsó helyről.

Futsal NB I: őrült hajrá, hosszabbítás után nyert a Berettyóújfalu

A hazai pályán szereplő Berettyóújfalu nyerte a férfi futsal NB I döntőjének harmadik mérkőzését, miután hosszabbítást követően 6–4-re diadalmaskodott a Haladás ellen. A Berettyó ezzel 2–1-es összesítéssel vezet az egyik fél harmadik sikeréig tartó fináléban.

Futsal NB I: jött a papírforma, sima Berettyóújfalu-győzelem a DEAC ellen

A Berettyóújfalu 7–2-es győzelmet aratott a DEAC ellen, míg a Dunaferr 3–3-as döntetlent játszott a Csömörrel a futsal NB I középszakaszának pénteki játéknapján.

Futsal NB I: a Berettyóújfalu ezúttal sem hibázott

A Berettyóújfalu hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Rubeola Csömört a férfi futsal NB I középszakaszának második fordulójában.

Futsal NB I: kilencgólos meccsen verte a Nyírgyulaj az Aramist

Mindkét hazai csapat győzött, a Nyírgyulaj az Aramis, a Haladás pedig a BME ellen az élvonalbeli futsalbajnokság középszakaszának B-csoportjában.

Futsal NB I: vendéggyőzelmekkel indult az esztendő

A Haladás a DEAC, a Dunaferr a Rubeola otthonában tudott győzni az élvonalbeli futsalbajnokság alapszakaszának 15. fordulójában. Utóbbi találkozó csak az utolsó másodpercekben dőlt el.

Futsal NB I: Debrecenben sem tudott nyerni a Rubeola

A DEAC 1–1-es első félidő után 3–1-re legyőzte a Rubeola FC Csömört a magyar élvonalbeli futsalbajnokság ötödik fordulójában.

Futsal: megint majdnem bajba került, de végül nyert az ETO

Bár a szünetben 2–2-vel fordultak a felek, a Rába ETO 8–3-ra nyert Csömörön a futsal NB I 15. fordulójában.

Futsal NB I: Csömörön aratta idei első győzelmét az UTC

Az UTC 5–4-re nyert a Rubeola FC Csömör vendégeként a futsal NB I 19. fordulójának nyitó mérkőzésén. A szegediek 2013-ban – egy döntetlen és két vereség után – először tudtak győzni.