Futsal NB I: a Berettyóújfalu kilencgólos meccsen nyert az Aramis ellen

A futsal NB I felsőházában a Berettyóújfalu 5–4-re legyőzte az Aramis SE-t, a Kecskemét 3–2-es sikert aratott a DEAC ellen. Az Alsóházban a Magyar Futsal Akadémia 2–0-ra nyert a Rubeola FC-vel szemben, az Újpest idegenben ütötte ki 7–1-re a Nyírbátort, a Nyíregyháza pedig 4–3-ra győzött az ELTE-BEAC otthonában.

Futsal: minden csapat két gólt szerzett pénteken

A férfi futsal NB I 21. fordulójában egyik csapat sem tudott nyerni, vagyis mindegyik meccs döntetlennel ért véget.

Futsal NB I: nyert a Nyírbátor és a Kecskemét

A futsal NB I 17. fordulójának pénteki mérkőzésein a Nyírbátor és a Kecskemét aratott győzelmet a Nyíregyháza és a Rubeola FC ellen.

Futsal NB I: a Haladás hatot vágott a Berettyóújfalunak

A futsal NB I 15. fordulójában a Haladás 6–2-re kiütötte a Berettyóújfalut, a DEAC 7–0-s verést mért a Rubeola FC-re. Az Aramis SE 5–3-ra legyőzte a Nyíregyházát, míg a Kecskemét 9–3-ra megverte idegenben az ELTE-BEAC-ot.

Futsal NB I: a Veszprém átgázolt a Nyíregyházán

A futsal NB I 12. fordulójában a Veszprém 4–0-ra kiütötte Nyíregyházát. A Rubeola FC 4–4-es döntetlent játszott Nyírbátorral.

Futsal NB I: a Haladás nyolcat vágott a Rubeolának

A futsal NB I 11. fordulójában a Veszprém 4–3-ra legyőzte a Berettyóújfalut, a Haladás pedig 8–0-ra kiütötte a Rubeola FC-t.

Futsal NB I: a Berettyóújfalu négy gólt vágott a Rubeolának

A férfi futsal NB I 9. fordulójában a Berettyóújfalu 4–0-ra győzött a Rubeola vendégeként.

Futsal NB I: a Haladás egy négyessel küldte haza az Aramist

A Haladás hazai pályán 4–0-ra legyőzte az Aramist a férfi futsal NB I rájátszásának 1. fordulójában, a felsőházban.

Futsal NB I: ráijesztett a Rubeola a címvédőre; nyert a Haladás

A férfi futsal NB I 17. fordulójában a harmadik helyen álló Nyírgyulaj otthon 5–0-ra kikapott a Dunaferrtől.

Futsal NB I: sima Haladás-siker; a végén csapott le a Veszprém

A Haladás 5–2-re legyőzte a Rubeolát a férfi futsal NB I hétfői játéknapján. A Veszprém idegenben nyert a Dunaferr ellen.

Futsal NB I: simán nyert a Nyírgyulaj Veszprémben

A Nyírgyulaj idegenben 6–2-re legyőzte a Veszprémet a futsal NB I hétfői játéknapján. 

Futsal NB I: botlott a Haladás, simán nyert a DEAC

A férfi futsal NB I csütörtöki játéknapján a Haladás 2–2-re végzett a Rubeola otthonában, míg a DEAC könnyedén, 3–0-ra verte az Aramist.

Futsal NB I: gálázott a Hali; kilencgólos meccsen nyert az Aramis

Dróth Zoltán vezérletével hatot vágott a Haladás a Nyírgyulajnak a férfi futsal NB I hétfői játéknapján. Az Aramis kilencgólos összecsapáson diadalmaskodott (5–4) a Rubeola ellen.

Futsal NB I: gálázott a Nyírgyulaj és a Berettyó is

A Nyírgyulaj és a Berettyóújfalu is kiütéses győzelmet aratott a férfi futsal NB I hétfői játéknapján – előbbi 6–0-ra nyert az Aramis ellen, utóbbi 7–3-ra diadalmaskodott Kecskeméten.

Futsal NB I: a Berettyóújfalu és a Nyírgyulaj ismét győzött

A Berettyóújfalu az FTC-t, a Nyírgyulaj a Rubeolát győzte le a férfi futsal NB I 4. fordulójában. Mindkét csapat megőrizte veretlenségét, s a tabellán fej fej mellett haladnak. A pénteki záró meccsen a Dunaferr hetet lőtt a DEAC-nak.

Futsal: iksz Debrecenben; a Rubeola nem bírt a Kecskeméttel

A Debrecen 3–3-as döntetlent játszott a Berettyóújfaluval a férfi futsal NB I pénteki játéknapján.

Futsal NB I: triplázó fradista, háromgólos FTC-siker a rajton

A Ferencváros hazai környezetben 3–0-ra legyőzte a Rubeolát a futsal NB I nyitányán. A zöld-fehérek mindhárom gólját Jenei Krisztián szerezte, aki a második és a harmadik találatát egyaránt az utolsó percben, üres kapura jegyezte. A nyáron alaposan megerősödő FTC-hez hasonlóan a Dunaferr is nyert az első játéknapon.

Futsal NB I: Dróth triplázott; már nem sereghajtó a Rubeola

Dróth Zoltán triplájára alapozva a Haladás hazai környezetben 5–1-re megverte az Aramist a futsal NB I 18. fordulójában. A második helyezett Veszprém meglepetésre kikapott a Nyírgyulajtól, míg a Rubeola a BME legyőzésével elmozdult az utolsó helyről.

Futsal NB I: a Berettyó simán nyert a sereghajtó otthonában

Az MVFC Berettyóújfalu 6–1-es győzelmet aratott a honi élvonalbeli futsalbajnokság 17. fordulójában a sereghajtó Rubeola FC Csömör otthonában. A Mezei-Vill 47 pontjával, ötpontos előnnyel vezet a tabellán második helyet elfoglaló Veszprém előtt.  

Futsal NB I: a Rubeola megadta a módját az első győzelmének

A két újonc összecsapásán a Rubeola saját közönsége előtt 6–0-ra kiütötte a BME együttesét a futsal NB I 9. fordulójában, ezzel megszerezte első győzelmét a jelenlegi szezonban. A csömörieknél Nehéz Krisztián triplázott.


Kézilabda Eb: Tudta-e?